Νέα εκπομπή στο Opentv - Αυτές οι 4 γνωστές κυρίες θα την παρουσιάσουν

Έγινε η αποκάλυψη από το Μεσημέρι ΝΟΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα εκπομπή στο Opentv - Αυτές οι 4 γνωστές κυρίες θα την παρουσιάσουν

Μία παρέα τεσσάρων γυναικών και τηλέφωνα… Πολλά τηλέφωνα θα μας κρατάνε συντροφιά από τις 13 Ιουλίου μέσα από την συχνότητα του Opentv.

Η κάμερα του “Καλοκαίρι #Not” που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (δείτε εδώ την έναρξη) τρύπωσε στα παρασκήνια και εξασφάλισε δηλώσεις από τις πρωταγωνίστριες σχετικά με το νέο τους project.

Αυτό είναι το concept της νέας μεσημεριανής εκπομπής του OPEN όπου η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία και η Σοφία Κουρτίδου πρόκειται να καθίσουν σε έναν καναπέ και να δέχονται τηλεφωνικές γραμμές από τον κόσμο συζητώντας μαζί τους ό,τι βάλει ο νους.

Νέα εκπομπή του Opentv the Booth

Δείτε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Φεύγει από το OPENtv και πάει στον ALPHA αγαπημένο πρόσωπο

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και για τις σειρές που προβάλλονται στην τηλεόραση και οι ηθοποιοί οι οποίοι δεν συνεχίζουν με νέους κύκλους ψάχνουν την καινούρια τους στέγη. Εγώ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω ποιο πρόσωπο του OPENtv τα μαζεύει και φεύγει και θα τον δούμε σε σειρά του ALPHA.

Στο κανάλι μετά το τέλος του «Έρωτας Μετά» το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, φέρνουν μια νέα δραματική σειρά με πρωταγωνιστές δυνατά ονόματα από το χώρο της υποκριτικής- Δείτε εδώ περισσότερες αποκλειστικές πληροφορίες. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα ονόματα θα δούμε και έναν αγαπημένο ηθοποιό τον οποίο απολαμβάνουμε στο OPENtv.

Αυτό είναι το πρόσωπο που φεύγει από το OPENtv και πάει στον ALPHA

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, ο Ιωάννης Παπαζήσης τον οποίο μέχρι στιγμής βλέπουμε στο «Κόκκινο Ποτάμι», πρόκειται να πάρει έναν από τους κεντρικούς ρόλους.

Ιωάννης Παπαζήσης Κόκκινο Ποτάμι OPEN

Μάλιστα, τα γυρίσματα όπως λένε οι πληροφορίες μου αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές με μέσα Αυγούστου με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη.