Η ανακοίνωση του ALPHAtv για την Ελεονώρα Μελέτη

Αυτοί θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του ALPHAtv για την Ελεονώρα Μελέτη

«Έσκασε» η ανακοίνωση του ALPHAtv για την Ελεονώρα Μελέτη και τους καλεσμένους στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα». Αυτά είναι τα ονόματα που θα κάνουν εξομολογήσεις για τη ζωή τους.

Απόψε, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» τον Σάββα Πούμπουρα, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλά για όλα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο της τηλεόρασης και που τον ώθησαν να ψάξει περισσότερο μέσα του. Μας μιλά για τη γυναίκα της ζωής του που ανέτρεψε τα μεγαλύτερα «όχι» και «ποτέ», αλλά και για τον ερχομό της κόρης του. Τέλος μας μιλά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε, ενώ αποκαλύπτει πια ήταν η πιο δυσάρεστη στιγμή της καριέρας του.

Μαζί μας και η Δόμνα Κουντούρη. Η παίκτρια με την πληθωρική προσωπικότητα και την ξεχωριστή φωνή αποκαλύπτει πως πάσχει από μανιοκατάθλιψη. Περιγράφει πως μία συναισθηματική απογοήτευση πυροδότησε την διπολική διαταραχή, εξηγεί τι αισθάνεται ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια ψυχωτικού επεισοδίου και καταδικάζει το κοινωνικό στίγμα που συχνά συνοδεύει τις ψυχικές ασθένειες.

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Αυτό είναι το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHAtv μετά το τέλος της εκπομπής Μεσάνυχτα. Σε τι νέο ρόλο θα την δούμε δείτε εδώ.

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη με τα απειλητικά μηνύματα για την εκπομπή της στον ALPHAtv

Με μια εξομολόγηση που έκανε χθες τα μεσάνυχτα, η Ελεονώρα Μελέτη, συγκλόνισε. Αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται λόγω των καλεσμένων της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους που μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις με σκοπό να ακουστούν στον κόσμο, ωστόσο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται απειλές από ανθρώπους που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό.

Ελεονώρα Μελέτη απειλητικά μηνύματα εκπομπή

«Η εκπομπή αυτή έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς ανθρώπους που έχουν να πουν την ιδιωτική τους ιστορία και μετά και οι ίδιοι και εγώ δέχομαι απειλές. Θα γίνει αυτό, δεν ντρέπεσαι που βγάζεις αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση, θα χάσεις την εκπομπή σου και δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ. Γελάω, αλλά τα δέχομαι, τα λαμβάνω», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη. Αφορμή για να κάνει την αποκάλυψη ήταν η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef.