Καθηλωτικό το σημερινό 7/7 επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες - Η περιπέτεια της Δρόσως

Τι θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καθηλωτικό το σημερινό 7/7 επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες - Η περιπέτεια της Δρόσως

Καθηλωτικό θα είναι το σημερινό 7/7 επεισόδιο στην συγκλονιστική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αφού μια περιπέτεια που θα περάσει η Δρόσω θα πλησιάσει πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσει το ζώδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας.

Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, μετά από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της.

Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της. Μια περιπέτεια που κινδυνεύει να ξεσκεπάσει το σχέδιο Μυρσίνης και Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες».

Τέλος, η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της. Θα φτάσει εκείνη στο μοιραίο, εκεί που δεν πρόλαβε ο αγαπημένος της πριν από μερικά επεισόδια και μετά τις αποκαλύψεις τις Ανέτ, στις «Άγριες Μέλισσες»;

Δείτε εδώ σοκαριστικό spoiler για την επόμενη σεζόν! Η Δρόσω εκδίδεται στην Τρούμπα της Αθήνας

Το τέλος της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Το σατανικό σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας να πάρουν το μωρό της Δρόσως δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρά τις αντιρρήσεις του Νικηφόρου και της Ελένης. Ομως, η Δρόσω συνεχίζει να ζει το δικό της δράμα αφού ξέρει πως όταν έρθει η ώρα να γεννήσει, θα αποχωριστεί αμέσως το παιδί της, ενώ οι τύψεις για ό,τι έχει συμβεί τη βαραίνουν!

Η Ρίζω βλέποντάς τη να βουλιάζει όλο και περισσότερο την αναγκάζει να βγει από το σπίτι, ντυμένη με κατάλληλα ρούχα που κρύβουν την εγκυμοσύνη της, και να πάνε μια βόλτα στο χωριό για να ξεσκάσει. Παράλληλα της ζητάει βοήθεια στο μαγαζί, όταν φτάνει εκεί ένας νεαρός υφασματέμπορας, που αμέσως δείχνει το ενδιαφέρον του για εκείνη! Ενδιαφέρον που δεν ξεφεύγει από τη Ρίζω, η οποία και της προτείνει: «Είδες πως κοίταζε το παλικάρι; Ψηλός, όμορφος, νέος... Μήπως Δρόσω μου θέλεις να ξανασκεφτείς αυτό που αποφάσισες με την Ασημίνα; Μήπως να κρατήσεις το μωρό αυτό;», και η Δρόσω της απαντάει: «Οχι κυρά Ρίζω, ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω! Θα στιγματιστώ!».

Η Ρίζω όμως έχει μια ιδέα: «Κι αν κρύψεις την εγκυμοσύνη και σε δώσουμε σ’ αυτό το παλικάρι;». Η Δρόσω δείχνει να το σκέφτεται. Το συζητάει με την Ελένη, αλλά και με την Ασημίνα, η οποία διαφωνεί κάθετα καθώς θα της χαλάσει όλο το σχέδιο που έστησε με τη Μυρσίνη! Ωστόσο η Δρόσω αυτή τη φορά αποφασίζει να σκεφτεί τον εαυτό της! Ετσι στο μυαλό της έχει το εξής σχέδιο: Να παντρευτεί με τον νεαρό υφασματέμπορα, στη συνέχεια να ανακοινώσει πως είναι έγκυος, από την άλλη η Ασημίνα να δηλώσει πως έχασε το μωρό και τέλος η Δρόσω να φύγει για πάντα από το Διαφάνι!

Ομως, όπως προαναφέραμε, η Μυρσίνη με την Ασημίνα δεν είναι διατεθειμένες να το δεχτούν κι έτσι οργανώνουν τα δικά τους σατανικά σχέδια. Στο μεταξύ το ειδύλλιο ανάμεσα στη Δρόσω και τον νεαρό υφασματέμπορα προχωράει και εκείνος της κάνει πρόταση γάμου την οποία και δέχεται! Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τον γάμο, σ’ εκείνο το σημείο επεμβαίνουν η Μυρσίνη με την Ασημίνα, οι οποίες λένε στον νεαρό πως η Δρόσω είναι ήδη έγκυος από άλλον άντρα και του προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να φύγει για πάντα από τη ζωή της. Εκείνος δέχεται και η Δρόσω βρίσκεται και πάλι σε απελπισία...

Η μεγάλη φυγή!

Για άλλη μια φορά η Ασημίνα εκδικείται τη Δρόσω και έτσι της χαλάει τα σχέδια! Πλέον δεν έχει μείνει άλλη λύση για τη νεαρή κοπέλα από το να ακολουθήσει το αρχικό σχέδιο, δηλαδή να γεννήσει κρυφά και να δώσει το μωρό στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Η Ασημίνα υποδύεται σε όλο το χωριό πως είναι έγκυος, ενώ η Δρόσω είναι κλειδωμένη στο σπίτι και δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ οι αδελφές της λένε σε όλους πως έφυγε σε άλλο μέρος για να ακολουθήσει τα όνειρά της!

Η μεγάλη στιγμή της γέννας έχει φτάσει για τη Δρόσω και η κυρά Ρίζω είναι εκεί για να βοηθήσει το μικρό κορίτσι! Εκεί όμως βρίσκεται και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο για να πάρουν το μωρό. Η δικαιολογία τους θα είναι πως έσπασαν τα νερά ενώ βρισκόταν στο σπίτι των αδελφών τους και πως η κυρά Ρίζω την ξεγέννησε γρήγορα και γι’ αυτό δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν έγκαιρα κανέναν! Η Δρόσω αποχαιρετά το μωρό της και ξέρει πως ποτέ δεν θα μπορέσει να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ασημίνα με το μωρό φτάνουν στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι τους υποδέχονται με χαρά! Από την άλλη, η Δρόσω μετά από αυτό φεύγει για πάντα από το Διαφάνι προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή και να αφήσει πίσω της το κακό παρελθόν και όσα την πλήγωσαν... Όμως θα τα καταφέρει;