Σημερινό 7/7 επεισόδιο Έλα στη Θέση μου: Ο Ζούβας μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έκανε την καταγγελία

Πανικός! Πώς θα αντιδράσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημερινό 7/7 επεισόδιο Έλα στη Θέση μου: Ο Ζούβας μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έκανε την καταγγελία

Της αποκαλύψεως στο σημερινό 7/7 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, που φτάνει στο τέλος της (δείτε εδώ τι θα συμβεί). Ο Ζούβας θα... λαδώσει και θα μάθει πως την καταγγελία την έκανε ο Αχιλλέας!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ένας περίεργος φάκελος φτάνει στην αυλή για τον Βλάση και καταλήγει τυχαία στα χέρια του Θοδωρή και της Φλωρέτας.

Έλα στη θέση μου σημερινό επεισόδιο 162

Ο Μάρκος πείθει το Βλάση να μην αποκαλύψει στη Ρενάτα ποιος έκανε την καταγγελία εναντίον τους, την ώρα που ο Ζούβας λαδώνει το Μιχόπουλο και μαθαίνει πως ήταν ο Αχιλλέας. Η Φαίη βρίσκει τη Μαρίνα στο εργαστήρι και εκπλήσσεται που επέστρεψε στην παλιά της θέση. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας βάζουν τις πρώτες υπογραφές για το διαζύγιο. Πώς θα φερθεί ο Μάρκος στον Αχιλλέα τώρα που ξέρει την αλήθεια; Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν τη μάθει τυχαία;

Ανατροπή λίγο πριν το τέλος του Έλα στη Θέση μου - Θα γίνει χαμός

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Ο Μάρκος έρχεται στα χέρια με τον Αχιλλέα και τον προτρέπει να πει ο ίδιος την αλήθεια στη Ρενάτα, ενώ ο μυστικός φάκελος του Βλάση αλλάζει χέρια, πυροδοτώντας μια απρόβλεπτη εξέλιξη. Η Φαίη, πάλι, μαθαίνει ότι η Μαρίνα επέστρεψε στο πόστο της στο εργαστήρι, ενώ ο Ζούβας αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Σύλβια ότι ο Αχιλλέας έκανε την καταγγελία. «Τι; Ο Αχιλλέας; Είναι δυνατόν;» αναφωνεί εκείνη κεραυνοβολημένη. Ομως αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μαζί με τον αδελφό της τον Δαμιανό συμμαχούν εναντίον του Αχιλλέα. Το καταλαβαίνουν ο Σήφης και η Ζωγραφιά και προσπαθούν να τους σταματήσουν. Η Ρενάτα πάλι δεν μαθαίνει μόνο ότι ο Αχιλλέας κρύβεται πίσω από την καταγγελία αλλά και πως ο Μάρκος ήξερε την αλήθεια και δεν της έλεγε τίποτα.

Έλα στη Θέση μου το τελευταίο επεισόδιο, τι θα γίνει

Ο Λεωνίδας απογοητευμένος από τον γιο του

Ο Αχιλλέας έχει βγάλει τον χειρότερό του εαυτό και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες για να πάρει πίσω τη Σόφο, χωρίς να νοιάζεται για κανέναν. Νιώθει θυμωμένος με όλους και με όλα και αντιδρά με τέτοιο τρόπο που όλοι πλέον δεν τον αναγνωρίζουν. Ούτε και ο ίδιος του ο πατέρας. Ο Λεωνίδας είναι βαθιά απογοητευμένος από τον γιο του και με όλα αυτά που έχει κάνει. Ο Βλάσης με τη σειρά του υποψιάζεται πως η Φαίη έχει μάθει το μυστικό του, ότι δηλαδή αγόρασε τη Δραματική Σχολή και είναι ο νέος της ιδιοκτήτης, και ζητάει τη βοήθεια του Μίμη. Παράλληλα, ο Μάρκος μαθαίνει για τον πατέρα του κάτι που του δίνει χαρά. Σκέφτεται αν θα το αποκαλύψει στη Ρενάτα.

Ο Αχιλλέας κρατάει τον Μάρκο στο χέρι

Η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος ήρθε για όλους! Η Φαίη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι ο Βλάσης αγόρασε τη Δραματική Σχολή, ενώ ο Βλάσης με τη σειρά του βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Ο Αχιλλέας, πάλι, έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεωνίδα, σε μια σύγκρουση με δραματικές συνέπειες. Ο Μάρκος, στο μεταξύ, αποφασίζει να μιλήσει επιτέλους στη Ρενάτα για την ταυτότητά του, ενώ περιμένει ένα μυστηριώδες πακέτο από τη Νότια Αφρική. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, τα χρέη πνίγουν τον Ζούβα, αλλά ο Σήφης κάνει κάτι που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό: θα τον ξελασπώσει. Και την ώρα που όλοι είναι σε αναβρασμό, η Σύλβια βρίσκεται με μια βαλίτσα γεμάτη διαμάντια στα χέρια της, ο Αχιλλέας ανακαλύπτει πως ο Μάρκος συνδέεται με τον Αντρέα και ο Βλάσης δέχεται μια απροσδόκητη πρόταση που του κάνει η Φαίη. Ελάτε στη θέση τους… για τελευταία φορά αυτή τη σεζόν!

Από το περιοδικό TiviSirial που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα με σούπερ δώρα!