Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι στα «Μεσάνυχτα»

Η ανακοίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι στα «Μεσάνυχτα»

Ακόμη μια εκπομπή «Μεσάνυχτα» θα παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Δείτε την ανακοίνωση για τους καλεσμένους της Ελεονώρας Μελέτη.

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα

Απόψε, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Τάσο Χαλκιά σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός εξηγεί πως βρέθηκε από καπετάνιος να γίνεται ηθοποιός κάτι που ξένισε πολύ στον πατέρα του ο οποίος τον είδε στο θέατρο μετά από 28 χρόνια. Σχολιάζει φωτογραφίες και θυμάται στιγμές από τα φοιτητικά του χρόνια με τους συμφοιτητές του, μιλά για τις μεγάλες επιτυχίες του στο θέατρο και στη τηλεόραση, ενώ καμαρώνει και χαμογελά όταν αναφέρεται στα δύο του παιδιά εξηγώντας γιατί τα απέτρεψε από το να γίνουν ηθοποιοί.

Μαζί μας και ο ηθοποιός Άρης Τσάπης. Ο τηλεοπτικός γιος του Γιάννη Μπέζου μιλά για την ξαφνική επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που είχε στην παιδική του ηλικία. Μας αποκαλύπτει τις θυσίες που έκανε για την υποκριτική και μας περιγράφει τα δύσκολα χρόνια των γονιών του που ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Με νέα εκπομπή έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη από τη νέα σεζόν. Στην εκπομπή της θα δούμε και έναν σημαντικό συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

ALPHA: Τα χθεσινά 6/7 Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη προκάλεσαν πανικό

Μεσάνυχτα Ελεονώρα Μελέτη νούμερα τηλεθέασης

Ευχάριστο πανικό προκάλεσαν τα χθεσινά 6/7 νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Μεσάνυχτα στον ALPHA αφού έσπασαν ρεκόρ ενώ παράλληλα η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε τα δόντια της στους ανταγωνιστές της.

Λίγες ημέρες πριν πέσουν οριστικοί τίτλοι τέλους στην εκπομπή Μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό 16,5% κι αφήνοντας πίσω τους αντίπαλους σταθμούς.

Καλεσμένοι το συγκεκριμένο βράδυ στο πλατό της ήταν ο Σάββας Πούμπουρας που μίλησε για τον αλκοολισμό και τις τάσεις αυτοκτονίας αλλά και η πρώην παίκτρια του Fame Story, Δόμνα Κουντούρη, που αποκάλυψε πως πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

Late night

  • ΑΝΤ1: Football Stories 7.8
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 16.5
  • STAR: Νόμος και Τάξη 12,9
  • ΣΚΑΙ: Απόλυτος κίνδυνος 7,0
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 7,7