Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εικόνες: Σήμερα το 2ο μέρος από Σπέτσες - Δείτε το μαγευτικό τρέιλερ του Τάσου Δούση

Μην το χάσετε

Εικόνες: Σήμερα το 2ο μέρος από Σπέτσες - Δείτε το μαγευτικό τρέιλερ του Τάσου Δούση
TV24 08.07.2020 10:05
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση άλλαξαν μέρα και πλέον προβάλλονται σε καθημερινή προβολή από την συχνότητα του Open στις 20:00!

O Τάσος Δούσης αυτό το καλοκαίρι επισκέπτεται αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς και αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά τους. Μαγευτικά ελληνικά τοπία, τοπική κουζίνα, παραδόσεις και ιστορία… Εικόνες του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού. Η εκπομπή επιλέγει τους καλύτερους καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς και ο Τάσος Δούσης τους παρουσιάζει με την μοναδική εμπειρία του συνδυάζοντας το ταξίδι με το ρεπορτάζ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παραδίνονται στη γοητεία του «νησιού των αρωμάτων» και το εξερευνούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα- με πολυτελές γιοτ, με άμαξα, με ποδήλατο, με μηχανάκι αλλά και περπατώντας.

Παρουσιάζουν με το μοναδικό τρόπο που μόνο οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» γνωρίζουν τις παραλίες του νησιού, τα αξιοθέατα αλλά και τις τοπικές λιχουδιές. Σήμερα ακολουθεί το δεύτερο επεισόδιο και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ!

Επισκεφθείτε επίσης το κανάλι του στο Youtube για περισσότερες μαγευτικές Εικόνες

Τηλεθέαση 5/7: Χαμός με την prime time του Opentv - Τι έκαναν Κόκκινο Ποτάμι και Εικόνες

Τάσος Δούσης Εικόνες

Ο Τάσος Δούσης με την εκπομπή Εικόνες που ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται καθημερινά στην συχνότητα του Opentv αλλά και το Κόκκινο Ποτάμι κατάφεραν στα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης της Κυριακής 5/7 να προκαλέσουν ταραχή και να στείλουν τους αντιπάλους τους στον... κάδο.

Συγκεκριμένα η εκπομπή Εικόνες ξεκίνησε με lead in 9.8 και συνέχισε με 9,9-12,8-15,5 κατατροπώνοντας σε τέταρτα τα προγράμματα που έπαιζαν στους αντίπαλους σταθμούς. Η "φωτιά" του Opentv όμως συνέχισε να καίει τα πάντα στο πέρασμά της αφού ο Τάσος Δούσης έδωσε lead in 15,9 στην αγαπημένη σειρά Κόκκινο Ποτάμι η οποία το αξιοποίησε και το απογείωσε αφού συνέχισε με 16,4-19,4-18,1.

Αποτέλεσμα αυτού: Το κανάλι Opentv κατέκτησε την prime time ζώνη της Κυριακής 5/7 με τις Εικόνες να κάνουν στο δυναμικό κοινό 12,0% και το Κόκκινο Ποτάμι να φτάνει μέχρι το 17,5%.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάσος Δούσης: Σε αυτούς τους 19 προορισμούς τη βγάζεις μόνο με 35 ευρώ τη μέρα

Τηλεθέαση 23/5: Εξωπραγματικά νούμερα για ΕΙΚΟΝΕΣ και J2US - Το OPENTV πρώτο κανάλι

Share