MasterChef 5: Τα πάνω κάτω το 2021! Οι αλλαγές που θα κάνουν την διαφορά

Αναλυτικά όσο θα έρθουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: Τα πάνω κάτω το 2021! Οι αλλαγές που θα κάνουν την διαφορά

Ακόμα πιο ανατρεπτικός αναμένεται να είναι ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 5, που θα επανέλθει στις οθόνες μας τους πρώτους μήνες του 2021. Θα έρθουν σίγουρα τα πάνω κάτω με τις παρακάτω αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του νικητή και ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης δεν είχε ακόμα «χωνέψει» πως είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως η παραγωγή θα προχωρήσει στον πέμπτο κατά σειρά κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Κάπου εδώ το “MasterChef 4” τελειώνει και έρχεται το “MasterChef 5”. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί, ό,τι ξέρετε εσείς που μας βλέπετε με συνέπεια από το σπίτι τόσα χρόνια, ξεχάστε το. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο.

Οι συμμετοχές άνοιξαν...». Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως ήδη έχουν κατατεθεί στο κανάλι οι πρώτες αιτήσεις συμμετοχής, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσει η παραγωγή σε περισσότερες αποκαλύψεις. Παρ’ όλα αυτά, το TiVi Σίριαλ σας έχει τις πρώτες αλλαγές στη διαδικασία του διαγωνισμού.

Οι αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στο MasterChef 5

Συνταγή που έχει πετύχει δεν την αλλάζεις, όπως τονίζουν και οι σεφ, άρα η κριτική επιτροπή θα μείνει ανέγγιχτη. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα υποδεχτούν και στον πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού τους επίδοξους σεφ της χώρας. Στη θέση του θα μείνει και ο Νίκος Θωμάς, που οργανώνει τις συνταγές και τις δοκιμασίες των συμμετεχόντων, μια θέση που στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού κατείχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ωστόσο, όπως μας έχουν ήδη συνηθίσει από την παραγωγή, χρόνο με τον χρόνο οι διαδικασίες αλλάζουν και δυσκολεύουν.

Όπως φέτος ξεκίνησε η χρήση της κάρτας ασυλίας αλλά και η επιστροφή τριών και ενός παλιού παίκτη, έτσι και στον επόμενο κύκλο η παραγωγή θα δώσει το έναυσμα και παραπάνω κίνητρα στους παίκτες να κερδίζουν στα τεστ δημιουργικότητας και τα mystery box, όμως την ίδια στιγμή, οι ίδιες οι διαδικασίες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες. Εχει ακουστεί πως μία από τις αλλαγές που μπορεί να δούμε στους δέκτες μας είναι μαγειρική με ξαφνική αποχώρηση, όπως έχει συμβεί σε άλλες χώρες που προβάλλουν τον διαγωνισμό, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Τέλος, αλλαγές τονίζουν πως θα γίνουν και στο ήδη εντυπωσιακό σκηνικό.

Σταύρος & Σταυρής.... περιζήτητοι!

Σταυρής Σταύρος MasterChef

Oι ζωές και των δύο άλλαξαν στις 17 Ιουνίου, λίγα λεπτά μετά τον τελικό του «MasterChef 4». Οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή και κάθε μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, φιλοξενούσε φωτογραφίες, συνεντεύξεις τους και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποδείχτηκε προφητικός για την πλάκα που έκανε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το κανάλι μαγειρικής που θα ανοίξει στο YouTube και έκλεισε ήδη την πρώτη του συμφωνία.

Ο Σταυρής Γεωργίου, από την άλλη, έχει προτάσεις από κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου, ενώ μεταξύ αστείου και σοβαρού τόνισε στη σελίδα του στο Instagram, κάτω από μια φωτογραφία του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πως του έχει στείλει το βιογραφικό του και περιμένει μια απάντηση.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TiviSirial