OPENtv: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του σταθμού

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPENtv: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του σταθμού

Στο OPENtv έρχεται μια νέα εκπομπή σε λίγες ημέρες. Κάνει πρεμιέρα και το κανάλι εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Ποιοι θα είναι παρουσιαστές;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του OPENtv για την πρεμιέρα της εκπομπής

Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα έρχονται κάθε μεσημέρι live στο «The Booth«, με την πιο feel good διάθεση, και μοιράζονται σκέψεις, χαρές και αγωνίες με τους τηλεθεατές.

Ζωντανό, άμεσο, διαδραστικό και με πολύ χιούμορ το «The Booth» έρχεται να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

OPENtv The Booth πρεμιέρα

Τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα με την οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους – φέρνοντας στο «τραπέζι» την αντικειμενική άποψη του «τρίτου» που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα επιστρατεύουν τη θετική διάθεση του αξεπέραστου «girl power» και από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, μας περιμένουν κάθε μεσημέρι στις 14:50 στο δικό τους «θάλαμο», στο «The Booth». Φεύγει από το OPENtv και πάει στον ALPHA αγαπημένο πρόσωπο. Δείτε εδώ ποιο.

Στην εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στο OPENtv είχε ρίξει... άκυρο αγαπημένη παρουσιάστρια

Σε μια νέα εκπομπή του OPENtv έριξε άκυρο σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή «Happy Day», η Κατερίνα Ζαρίφη. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η καινούρια μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου και θα ονομάζεται "The Booth". Παρουσιάστριες θα είναι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία.

Κατερίνα Ζαρίφη OPENtv

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day». πρόταση για να βρίσκεται στην παρουσίαση, είχε δεχθεί και η Κατερίνα Ζαρίφη, ωστόσο την αρνήθηκε.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, διαφώνησε με το κόνσεπτ της εκπομπής, με αποτέλεσμα τη θέση της να πάρει η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε ωστόσο εδώ τι νούμερα σημείωσε στο OPENtv η πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι not».