Σοκ: "Έχω θαμμένο στον κήπο το πτώμα της Elif" - Η Αρζού "σκοτώνει" με τα λόγια της την Μελέκ

Ο Σελίμ πάει να σκοτώσει την Αρζού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ:

Ένα σοκ θα βιώσει στο σημερινό επεισόδιο της Elif (9/7) η Μελέκ αφού τα λόγια της Αρζού πως έχει θαμμένο στον κήπο το πτώμα της μικρής θα την "σκοτώσουν"! Ευτυχώς σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια!

Η οικογένεια Εμίρογλου ανησυχεί για την Ελίφ. Η Ιντζί λέει όσα ξέρει στην Λεϊλά, με την παιδική της αφέλεια και εκείνη καταλαβαίνει πως ίσως η οικογένεια έχει βρει τον κοριό. Αποφασίζει να μιλήσει στην Αρζού. Ο Γιουσούφ έχει ένα σχέδιο για να βρει την Ελίφ και να τιμωρήσει την Αρζού. Ο Μουράτ ψάχνει για δουλειά γιατί δεν θέλει να δουλέψει με τον πεθερό του. Ο Μουράτ μιλάει στον πατέρα του για την προσφορά του Λατίφ και εκείνος του λέει πως είναι μια καλή ευκαιρία. Θυμώνει όμως όταν μαθαίνει πως ο Μουράτ δεν τη δέχτηκε.

Ο Μουράτ νιώθει άσχημα και η Αϊλά του λέει πως θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Τα λόγια της τον ηρεμούν. Ο Γιουσούφ μοιράζεται το σχεδιό του με την οικογένεια Εμίρογλου. Όλοι έχουν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή. Άλλωστε ο Γιουσούφ είναι κάποιος που εμπιστεύονται απόλυτα. Η Ελίφ δεν τρώει και η Αρζού εκνευρίζεται και καλεί τον Ουμίτ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Η Αρζού πηγαίνει στο γραφείο της να ακούσει τι γίνεται στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και εκείνοι βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο.

Η Ζεϊνέπ λέει πως βρήκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας της Μελέκ και ξέρει που έχει πάει. Η Αρζού θέλει να παρακολουθήσει την αυτοκτονία της και πέφτει στην παγίδα, που της έχουν στήσει. Κατευθύνεται στο μέρος που η οικογένεια συζητούσε. Όταν φτάνει εκεί η Αρζού βλέπει τη Μελέκ στην άκρη του γκρεμού και της λέει να το κάνει. Τώρα όλοι είναι σίγουροι για την εμπλοκή της Αρζού στην εξαφάνιση της Ελίφ. Ο Γιουσούφ την αρπάζει από το χέρι και η Μελέκ την πιέζει να της πει που είναι η Ελίφ. Η Αρζού επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή της.

Ο Σελίμ την τραβάει στην άκρη του γκρεμού και την εκφοβίζει πως θα τη ρίξει: «Θα σε σκοτώσω! Λέγε πού είναι η ανιψιά μου», της φωνάζει, ενώ οι άλλοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να μην κάνει κάποια τρέλα. «Αν με σκοτώσεις, δεν θα μάθεις ποτέ πού είναι η Ελίφ», του λέει και εκείνος την τραβάει ξανά πάνω. Η Αρζού ομολογεί πως κρατάει την Ελίφ στο κτήμα. Πριν πάνε στο κτήμα η Αρζού ψιθυρίζει στο αυτί της Μελέκ: «Στη θέση σου δεν θα ήθελα να δω το θέαμα! Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο», λέει και η Μελέκ λιποθυμάει.

Elif σημερινό επεισόδιο 9/7

Η Ελίφ είναι στο σπίτι στο κτήμα και όταν καταλαβαίνει πως είναι μόνη πηγαίνει στην κουζίνα να φάει κάτι. Η Μελέκ συνέρχεται και ο Γιουσούφ ακολουθεί την Αρζού…

Δείτε εδώ το τέλος της Αρζού - Ανατινάζεται!

Η Elif προσπαθεί να το σκάσει - Η Αρζού τρέχει να προλάβει την Μελέκ πριν φτάσει στο σπίτι

Ο Γιουσούφ κυνηγάει την Αρζού. Η Ελίφ προσπαθεί να βγει από το σπίτι αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη. Η Αρζού προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι πριν από τους διώκτες της. Ο Σελίμ καλεί την αστυνομία και πηγαίνουν με το φορτηγάκι των αστυνομικών στο κτήμα. Η Ελίφ βρίσκει τρόπο να το σκάσει αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Αρζού. Αρπάζει την Ελίφ, της δένει τα χέρια και τη βάζει στο αυτοκίνητο. Ο Γιουσούφ φτάνει στο σπίτι και δεν μπορεί να ξέρει αν η Ελίφ το έσκασε ή αν η Αρζού την πήρε μαζί της.

Το αυτοκίνητο της Αρζού κολλάει στην λάσπες και η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Ο Γιουσούφ τις ακολουθεί, βλέπει το αυτοκίνητο της Αρζού και κατευθύνεται στο δάσος. Η αστυνομία ψάχνει το σπίτι και η Μελέκ είναι απελπισμένη. Η Αλιγιέ είναι στο σπίτι με τη Σιταρέ και περιμένουν νέα από τον Σελίμ. Ο Γιοσούφ σώζει την Ελίφ πριν τη βρει η Αρζού και τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Πηγαίνει με τη μικρούλα στο κτήμα και μάνα και κόρη ενώνονται ξανά. Η Ελίφ λέει σε όλους πως η Αρζού την απήγαγε και επιτέλους μετά από χρόνια έχουν αποδείξεις για κάτι που έκανε η Αρζού…