"Κεραυνός" στις Άγριες Μέλισσες: "Εγώ σκότωσα τον Σέργιο" - Η Ελένη παραδίνεται στην αστυνομία

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το φινάλε πλησιάζει για την σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και λίγο πριν κλείσουν οι κάμερες θα πέσει "κεραυνός" στο Διαφάνι αφού η Ελένη θα παραδοθεί στην αστυνομία αποκαλύπτοντας πως εκείνη σκότωσε στον Σέργιο! Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Η μεγάλη στιγμή της γέννας έχει φτάσει για τη Δρόσω, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν, καθώς η ίδια και το μωρό κινδυνεύουν να πεθάνουν. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης είναι πολύ κοντά στο να μάθει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, ενώ ο Θωμάς βυθίζεται ξανά στα ναρκωτικά εξαιτίας του χωρισμού του με την Ελένη.

Οταν η Ελένη ανακαλύπτει πως ο Θωμάς την παρακολουθεί, θυμώνει μαζί του, ωστόσο του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιο που κατέστρωσαν η Μυρσίνη με την Ασημίνα για το μωρό της Δρόσως. «Γιατί δεν μου το είπες τόσο καιρό;» τη ρωτάει, όμως η Ελένη έρχεται σε σύγκρουση μαζί του για το γεγονός ότι την παρακολουθεί. Στο μεταξύ, η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Λάμπρο, μιας και το διαζύγιο έχει πια εκδοθεί, από την άλλη όμως προσπαθεί να τον διεκδικήσει και πάλι, προσεγγίζοντάς τον ερωτικά. Εκείνος την απορρίπτει για άλλη μία φορά. Αυτό τη θυμώνει και κάνει το μίσος της για την Ελένη να μεγαλώσει κι άλλο. Από την άλλη, η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Θωμά, αφού θα ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της που οδηγεί στον Λάμπρο!

Άγριες Μέλισσες το τέλος της Ελένης

Οι δυο τους είναι πια ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτά τους και να κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, που δεν αποκλείει ακόμα και τον γάμο: «Δεν πρόκειται τίποτα να μας χωρίσει ποτέ ξανά», της λέει και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα! Αυτή τη φορά χωρίς τύψεις... Κι ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζουν στιγμές ευτυχίας, ο Θωμάς από την άλλη έχει πέσει στην κατάθλιψη από τον χωρισμό, αλλά και στη χρήση μορφίνης. Ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίστηκε ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη: «Ελένη, ο Θωμάς δεν είναι καλά. Φοβάμαι πως μόνο εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις να ξεφύγει από τα ναρκωτικά...». Εκείνη νιώθει ενοχές για την κατάστασή του, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει όλο αυτό. Ο Λάμπρος και ο Κυπραίος συναντιούνται στον δρόμο και γρήγορα καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια! Ο δάσκαλος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζητάει από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από τον συνεταιρισμό: «Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!

Πρέπει να φύγει από τον συνεταιρισμό», του λέει, ενώ η κατάσταση του Θωμά ολοένα και χειροτερεύει εξαιτίας της μορφίνης. Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Κατά βάθος θέλει να μείνει στο πλευρό του Κυριάκου και έτσι παίρνει την οριστική της απόφαση: «Δεν θέλω να χωρίσουμε», του λέει και οι δυο τους κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους.

Ο Νικηφόρος δέρνει τον Σταμάτη

Ο Σταμάτης που έχει μάθει το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Ασημίνας, βρίσκει τον Νικηφόρο και τον εκβιάζει: «Γνώρισα και τη γυναίκα σου τις προάλλες... Είδα είναι έγκυος... Για τον κόσμο... Γιατί στην πραγματικότητα φοράει μαξιλάρι, έτσι δεν είναι;» του λέει και ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς», του απαντάει και ο Σταμάτης συνεχίζει: «Ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω! Στο χωριό δεν ξέρω τι θα πουν αν το μάθουν». Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός εαυτού. Αρχίζει να τον χτυπάει ανελέητα και επεμβαίνουν οι κάτοικοι να τους χωρίσουν! Ολοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό και αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει συμβεί. Ο Νικηφόρος το συζητάει με την Ασημίνα και ανησυχούν που όλο και περισσότεροι ξέρουν το μυστικό τους. Η Ασημίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και του προσφέρει χρήματα. Ο Σταμάτης αλλάζει τακτική: «Δεν θέλω τα λεφτά σας, δεν θέλω τίποτα! Με τους Σεβαστούς δεν θέλω να έχω πάρε-δώσε». Ομως τα σχέδιά του είναι τελείως διαφορετικά...

Δείτε επίσης εδώ: Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος της Ελένης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TIVISIRIAL ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ