Elif: Η Αρζού χτυπά τον Χασάν - Καθηλωτικό το σημερινό 13/7 επεισόδιο

Η μικρή Elif λέει τα πάντα στην αστυνομία για την απαγωγέα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Αρζού χτυπά τον Χασάν - Καθηλωτικό το σημερινό 13/7 επεισόδιο

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 13/7 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif, αφού η Αρζού θα χτυπήσει τον Χασάν για να του πάρει το αμάξι ώστε να γλιτώσει από την αστυνομία.

Το Youweekly.gr έχει την εξέλιξη πριν την παρακολουθήσετε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες!

Σημερινό επεισόδιο 626 Elif - Η Αρζού χτυπά τον Χασάν και τρέχει

Η αστυνομία προειδοποιεί τον Γιουσούφ για την Αρζού γιατί ακόμα δεν την έχουν βρει. Η Λεϊλά κατευθύνεται στο κτήμα για να πάρει χρήματα, όπως της ζήτησε η Αρζού. Ο Ονούρ της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντάει και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της. Η Φεβζιγιέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά της είπε ψέματα ότι είχε δήθεν ραντεβού με τον Ονούρ. Η Λεϊλά πλησιάζει στο κτήμα αλλά υπάρχει παντού αστυνομία. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως δεν μπορεί να το κάνει αλλά η Αρζού επιμένει και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη. Ο Ουμίτ φτάνει και αυτός στο κτήμα και η Λεϊλά τον βλέπει. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Ουμίτ και εκείνος τους λέει πως έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Λεϊλά και την απειλεί. Της λέει πως αν την πιάσουν θα καταστραφεί και εκείνη μαζί της. Ο Γιουσούφ μαθαίνει πως η αστυνομία ανακρίνει τον Ουμίτ.

Η Αρζού προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Χασάν για να τη βοηθήσει. Όταν καταλαβαίνει πως η Λεϊλά δεν μπορεί να κάνει αυτό, που της ζήτησε, καλεί κάποιον άλλο και στη συνέχεια ζητάει από τον Χασάν να την πάει κάπου. Ο Ουμίτ λέει στην αστυνομία πως δεν ξέρει τίποτα για την απαγωγή αλλά ο αξιωματικός του λέει πως σύμφωνα με την κατάθεση της Ελίφ, είχε έναν καυγά με την Αρζού εξαιτίας της. Η Αρζού χτυπάει τον Χασάν και παίρνει το αυτοκίνητό του. Οι πιστωτές του Ερκούτ εισβάλουν στην εταιρία αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Απειλούν τον Βεϊσέλ και τη γραμματέα του. Ο Βεϊσέλ τους ζητάει να τους δώσουν λίγο χρόνο, δέχονται την πρόταση του και αποχωρούν. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να βρει τον Ερκούτ. Ο Χασάν πηγαίνει στην αστυνομία και τους λέει τα πάντα σχετικά με την Αρζού. Η Ελίφ μιλάει για τη γυναίκα, που την απήγαγε από το σχολείο της. Η Λεϊλά αναρωτιέται αν έχει αναφερθεί το όνομα της. Όταν πηγαίνει στο σπίτι του Γιουσούφ καταλαβαίνει πως προς το παρόν είναι ασφαλής.

Διαβάστε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!

Σοκ στην Elif: Η Αρζού ανατινάζεται - Το τραγικό της τέλος

Η τύχη στάθηκε πολλές φορές με το μέρος της Αρζού, η οποία κάθε φορά κατάφερνε να γλιτώσει από τα δίχτυα της φυλακής παρά τα εγκλήματα που είχε διαπράξει! Αυτή τη φορά όμως το τέλος για την αδίστακτη γυναίκα έχει φτάσει και η ίδια είναι αντιμέτωπη με τον νόμο, αλλά και με τον... θάνατο! Έχουμε πρώτοι όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Elif που θα σοκάρει τους τηλεθεατές για το τραγικό της τέλος!

Κι ενώ η Ελίφ είναι στα χέρια της Αρζού, η Μελέκ και η οικογένεια Εμιρόγλου ανακαλύπτουν πως κάποιος τους έχει βάλει κοριό και σύντομα καταλαβαίνουν πως για άλλη μια φορά η Αρζού κρύβεται πίσω απ’ όλα. Έτσι όλοι στήνουν παγίδα στην αδίστακτη γυναίκα και εκείνη πέφτει μέσα! Ο Γιουσούφ καταφέρνει να σώσει την Ελίφ από τα χέρια της και η μικρή επιστρέφει και πάλι στην οικογένειά της. Μετά το σοκ που υπέστη, είναι καλύτερα και μιλάει στην αστυνομία για όσα πέρασε. Το τέλος για την Αρζού έχει πια φτάσει αφού θεωρείται καταζητούμενη...

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24

Η πορεία της Αρζού προς τον θάνατο

Η αστυνομία βγάζει ένταλμα σύλληψης για την Αρζού και ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί. Εκείνη βρίσκει προσωρινά καταφύγιο στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, όταν τη βρίσκουν αναίσθητη στο δάσος. Υποστηρίζει πως ο άντρας της τη χτύπησε και την πέταξε από το αυτοκίνητο και παρόλο που εκείνοι επιμένουν να την πάνε στο αστυνομικό τμήμα ή στο νοσοκομείο, η Αρζού αρνείται και επικοινωνεί με τη Λεϊλά ζητώντας της βοήθεια.

Το επόμενο πρωί, ο ηλικιωμένος άντρας, ο Χασάν, προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την πάει στο νοσοκομείο. Εκείνη δέχεται απρόθυμα και στον δρόμο προσποιείται πως θέλει να κάνει εμετό. Κατεβαίνει από το αμάξι, χτυπάει τον άτυχο άντρα με ξύλο και του κλέβει το αυτοκίνητο: «Εσύ το ήθελες να γίνει έτσι», μονολογεί.

Ο Χασάν αφού συνέρχεται κάνει καταγγελία στην αστυνομία για όσα συνέβησαν και δίνεται σήμα να εντοπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με την Αρζού. Σύντομα η αστυνομία εντοπίζει το κλεμμένο αυτοκίνητο και την αδίστακτη γυναίκα και αρχίζει να την καταδιώκει. Εκεί βρίσκεται και ο Γιουσούφ που παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Δείτε, επίσης, εδώ το τραγικό τέλος της σειράς γι'αυτό τον κύκλο!

Στην προσπάθειά της να γλιτώσει, η Αρζού αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα και μονολογεί: «Νομίζατε ότι θα μπω φυλακή! Είστε γελασμένοι! Δεν ξέρετε τι είμαι ικανή να κάνω». Ωστόσο το αυτοκίνητό ξεφύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό όπου ανατινάζεται! Στο νεκροτομείο γίνεται ταυτοποίηση DNA στο παραμορφωμένο άψυχο σώμα της! Το τέλος για την Αρζού είναι πια γεγονός!

Οι αμφιβολίες των Εμιρόγλου

Το τέλος της Αρζού στην Elif! Ανατινάζεται

Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο σπίτι των Εμιρόγλου και ανακοινώνει σε όλους τα όσα συνέβησαν, όπως και τον θάνατο της Αρζού. Ολοι σοκάρονται και νιώθουν λύπη καθώς σε καμία περίπτωση δεν εύχονταν ένα τέτοιο τέλος. Ο Σελίμ όμως συνεχίζει να είναι καχύποπτος: «Πώς είμαστε σίγουροι ότι όντως πέθανε; Αυτή η γυναίκα είναι επικίνδυνη, μπορεί να μην πέθανε και να γλίτωσε», λέει και ο Γιουσούφ του απαντάει: «Σελίμ, ήμουν εκεί και τα είδα όλα! Μην έχεις αμφιβολίες». Ωστόσο αυτό που τώρα απασχολεί την οικογένεια είναι αν με τον θάνατο της Αρζού τελείωσαν τα προβλήματά τους ή αν εκείνη άφησε πίσω της κάποιον... συνεργάτη που θα ολοκληρώσει τα σατανικά της σχέδια!