Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θρίλερ με το πτώμα της Αρζού στην Elif - Αποκαλυπτικό το σημερινό επεισόδιο 14/7

Δείτε το αναλυτικά πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Θρίλερ με το πτώμα της Αρζού στην Elif - Αποκαλυπτικό το σημερινό επεισόδιο 14/7
TV24 14.07.2020 07:01
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Θρίλερ θα επικρατήσει στο σημερινό 14/7 επεισόδιο της τούρκικης σειράς «Elif». Το επεισόδιο στο STAR είναι αποκαλυπτικό και γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Η αστυνομία εντοπίζει το αυτοκίνητο της Αρζού και μέσα το πτώμα της.

Πως θα αντιδράσει η Ουμίτ, αλλά και πως η οικογένεια Εμίρογλου με την είδηση πως είναι νεκρή;

Elif πεισόδιο 627 - 14/7 - Βρίσκουν το πτώμα της Αρζού

Η Ελίφ μιλάει για μια άλλη γυναίκα, που την απήγαγε και όχι την Αρζού. Η Λεϊλά ακούει τα λόγια της και πανικοβάλλεται. Ο Γιουσούφ αναζητά την Αρζού παράλληλα με την αστυνομία. Ο Σελίμ φοβάται πως τώρα που η Αρζού δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει, μπορεί να κάνει κάτι τρομερό και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να προσέχει. Η Αρζού βλέπει την αστυνομία και αλλάζει κατεύθυνση. Ο Γιουσούφ είναι και εκείνος στην περιοχή και βλέπει την Αρζού και το όχημα της αστυνομίας να την κυνηγά. Ο δρόμος που έχει πάρει είναι δύσβατος και με γκρεμούς. Λίγο αργότερα βλέπουν το αυτοκίνητο της να ανατινάζεται. Η αστυνομία θεωρεί πως είναι νεκρή καθώς δεν μπορεί βγει από το φλεγόμενο όχημα ζωντανή. Ο Γιουσούφ πάλι έχει τις αμφιβολίες του. Η οικογένεια Εμίρογλου αναρωτιέται ποια ήταν η γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ.

Elif επεισόδιο 14/7

Ο Γιουσούφ γνωρίζει καλά την Αρζού και ξέρει πως η αυτοκτονία δεν είναι κάτι που θα το επέλεγε. Ξέρει πως το μόνο που θέλει η Αρζού είναι να υποφέρει η Μελέκ και η οικογένεια Εμίρογλου. Αυτή η σκέψη δεν βγαίνει από το μυαλό του αλλά η αστυνομία είναι σίγουρη πως η Αρζού είναι νεκρή. Στο τέλος το πιστεύει και ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ ανακοινώνει στην οικογένεια Εμίρογλου τα νέα για τον θάνατο της Αρζού. Όλοι σοκάρονται. Οι Αρχές αναζητούν το πτώμα της Αρζού. Ο Σελίμ δεν πείθεται για τον θάνατο της Αρζού αν δεν δει το πτώμα της, διαφορετικά δεν θα είναι ποτέ σίγουρος. Το πρόβλημα όμως που τους απασχολεί τώρα είναι να βρουν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Ο Γιουσούφ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για αυτή τη γυναίκα και για το μέρος, που την κρατούσε και το κοριτσάκι δίνει κάποια πληροφορία, που ίσως φανεί σημαντική για τον εντοπισμό της.

Ωστόσο, η Αρζού επιστρέφει από τους... νεκρούς, καθώς δεν έχει πεθάνει. Ποια έχει σκοτώσει στη θέση της; Δείτε εδώ αποκλειστικά και αναλυτικά όλο το σατανικό σχέδιο που είχε ετοιμάσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Μελέκ - «Είσαι κλέφτρα! Πού είναι τα λεφτά μου;»

Σοκ: "Έχω θαμμένο στον κήπο το πτώμα της Elif" - Η Αρζού "σκοτώνει" με τα λόγια της την Μελέκ

Share