Μία μέρα πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών - Αποκόβεται η Δρόσω από το μωρό

Η σημερινή εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μία μέρα πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών - Αποκόβεται η Δρόσω από το μωρό

Μια ημέρα πριν τελειώσει η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και έχουμε μείνει στο σημείο που η Δρόσω κάνει υπερπροσπάθεια για να γεννήσει! Η αλήθεια είναι πως θα τα καταφέρει αλλά θα την αποκόψουν απευθείας από το μωρό αφού θα της το πάρει η Ασημίνα!

Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη θα καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη ή είναι, ήδη, αργά; Ο Σταμάτης, έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η επιβίωσή του στο χωριό δε θα είναι εύκολη καθώς η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους.

Σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες 15/7

Η κατάσταση του Κυπραίου, εξαιτίας της μορφίνης, χειροτερεύει και τα βάζει με όλους. Θα τον βοηθήσει ο Νέστορας ή θα αποφασίσει να εκδικηθεί για τον γιο του; Η Ελένη και η Ρίζω προσπαθούν να σώσουν τη Δρόσω και το μωρό. Θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια γι’ αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδελφές Σταμίρη;

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως για την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει μεγάλο πρόβλημα με τις Άγριες Μέλισσες! Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Άγριες Μέλισσες - Σούπερ αποκλειστικό! Η Ασημίνα κλέβει το μωρό της Δρόσως!

Η Ελένη απαιτεί από τη Δρόσω εξηγήσεις και εκεί σκάει η δεύτερη βόμβα από το στόμα της μικρής Σταμίρη που αποκαλύπτει τον κρυφό δεσμό της με τον Νικηφόρο. Η Ελένη γίνεται έξαλλη και τη χαστουκίζει: «Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο; Με τον άντρα της αδελφής σου; Πώς τόλμησες;», ουρλιάζει. Η Ασημίνα μαθαίνει συγκλονισμένη κι εκείνη τα νέα! «Πώς μου το έκανες αυτό, Δρόσω; Μου λες πώς μπόρεσες; Με τον Νικηφόρο; Τον άντρα μου; Με πρόδωσες, Δρόσω και δεν θα σου το συγχωρέσω ποτέ αυτό», της ξεκαθαρίζει και στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη και με τον Νικηφόρο, ο οποίος σοκάρεται που η Ασημίνα έμαθε για τη σχέση του με τη Δρόσω, αλλά και με την εγκυμοσύνη της αδελφής της: «Ασημίνα, δεν έχω τι να σου πω», της λέει και εκείνη θυμώνει: «Να μου πεις τι, Νικηφόρε; Πως όλα ήταν ένα ψέμα, που σε πίστεψα, ενώ είσαι ίδιος με όλους τους άλλους; Τι να μου πεις; Σε σιχαίνομαι κι εσένα κι αυτή». Η Ελένη κάνει μια συζήτηση με τη Δρόσω: «Μη μιλήσεις σε κανέναν και μην κυκλοφορείς πολύ έξω μέχρι να βρεθεί λύση», της λέει η Ελένη, ενώ η Δρόσω την παρακαλάει: «Μη μου πάρετε το μωρό!», αλλά η Ελένη επιμένει: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, πάω να βρω την κυρά Ρίζω». Η Δρόσω αρχίζει να συνειδητοποιεί το κακό που έκανε και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ασημίνα που το μαθαίνει σπεύδει κοντά της. «Συγχώρεσέ με, Ασημίνα! Εκανα μεγάλο λάθος, το έχω μετανιώσει, όμως πες τους να μη μου πάρουν το παιδί», την παρακαλάει και τότε η Ασημίνα βρίσκει τη λύση: «Θα γεννήσεις το παιδί, αλλά θα το πάρω εγώ».