Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της... Αρζού - Θρίλερ στην Elif σήμερα 16/7

Ο Ουμίτ παθαίνει νευρικό κλονισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της... Αρζού - Θρίλερ στην Elif σήμερα 16/7

Η αστυνομία εντοπίζει το πτώμα μιας γυναίκας στο σημείο όπου φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή η Αρζού! Στιγμές θρίλερ στο σημερινό 16/7 επεισόδιο της σειράς Elif.

Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ επιστρέφουν σπίτι. Η αστυνομία περιμένει έξω από το σπίτι της Σουλέ. Η Σουλέ πηγαίνει στο πατρικό της, που είναι σε άλλη πόλη και η Λεϊλά επικοινωνεί μαζί της. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως ο Ερκούτ θα πουλήσει την εταιρία οπότε θα μείνει χωρίς δουλειά. Ο Ουμίτ οδηγείται στη φυλακή καθώς η κατάθεση της Ελίφ τον εμπλέκει στην υπόθεση απαγωγής της. Παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά και από τα νέα για τον θάνατο της Αρζού και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησαν μαζί. Η Ζεϊνέπ υπενθυμίζει στον Σελίμ πως πρέπει να πληρώσουν έναν λογαριασμό και η Σιταρέ το ακούει και νιώθει άσχημα. Ο Τζεβαχίρ έχει μάθει για το ατύχημα της Αρζού και λέει στον Γιουσούφ ότι θέλει να πάρει στη δουλειά ξανά τη Μελέκ. Η Σιταρέ πληρώνει τον λογαριασμό και όταν ο Σελίμ το μαθαίνει νιώθει άσχημα. Η Σιταρέ του λέει πως αφού μένει μαζί τους θέλει και αυτή να συνεισφέρει στα έξοδα του σπιτιού.

Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, μαθαίνει πως ο φίλος του υποθήκευσε το μαγαζί του για να πάρει δάνειο στην τράπεζα. Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ και αφού στην αρχή μιλάει άσχημα για την Αρζού, στη συνέχεια της προτείνει δουλειά. Καθώς μιλάνε, έρχεται η Σιταρέ και ο Τζεβαχίρ γοητεύεται από την κοπέλα. Η Μελέκ αρνείται την προσφορά του για δουλειά. Ο Τζεβαχίρ δεν επιμένει καθώς θέλει να ακολουθήσει τη Σιταρέ. Καταλαβαίνει πως η κοπέλα ψάχνει για δουλειά. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κάνουν ψώνια για το σπίτι και η Ζεϊνέπ επιμένει να πάρει ένα δώρο για τη Σιταρέ. Ο Τζεβαχίρ πλησιάζει τη Σιταρέ και της προσφέρει δουλειά αλλά εκείνη αρνείται. Η Ελίφ ακούει τον Γιουσούφ να μιλάει με την τράπεζα. Ο Σελίμ πηγαίνει να βοηθήσει έναν συνάδελφο, τον Ισμαήλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιους πελάτες του. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας, κοντά στον τόπο του ατυχήματος της Αρζού.

Και μιας και μιλάμε για τηλεοπτικές σειρές, σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών! Μην το χάσετε! Δείτε τι θα συμβεί εδώ, πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Elif: Θρήνος για την Αρζού - Ο Ουμίτ αναγνωρίζει το καμένο πτώμα της

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την αστυνομία, η Αρζού σκοτώνεται με τραγικό τρόπο και ο Ουμίτ καλείται τώρα να αναγνωρίσει το πτώμα της γυναίκας του! Το TiVi Σίριαλ έχει καρέ-καρέ τις τραγικές σκηνές στο νεκροτομείο!

Είναι πια ξεκάθαρο σε όλους πως η Αρζού ήταν εκείνη που έκρυβε την Ελίφ και τη βασάνιζε! Η μικρή που κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στην οικογένειά της, αποκαλύπτει στην αστυνομία όλα όσα έζησε στα χέρια της αδίστακτης γυναίκας και έτσι βγαίνει ένταλμα σύλληψης για εκείνη. Η Αρζού ξέρει πως το τέλος της πλησιάζει, αλλά είναι αποφασισμένη να γλιτώσει τη φυλακή πάση θυσία!

Στο μεταξύ, εκείνη βρίσκει προσωρινά καταφύγιο στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, όταν τη βρίσκουν αναίσθητη στο δάσος. Υποστηρίζει πως ο άντρας της τη χτύπησε και την πέταξε από το αυτοκίνητο και παρόλο που εκείνοι επιμένουν να την πάνε στο αστυνομικό τμήμα ή στο νοσοκομείο, η Αρζού αρνείται και επικοινωνεί με τη Λεϊλά ζητώντας της βοήθεια. Το επόμενο πρωί, ο ηλικιωμένος άντρας, ο Χασάν, προσφέρεται να την πάει στο νοσοκομείο.

Elif τέλος

Εκείνη δέχεται απρόθυμα και στον δρόμο προσποιείται πως θέλει να κάνει εμετό. Κατεβαίνει από το αμάξι, χτυπάει τον άτυχο άντρα με ξύλο και του κλέβει το αυτοκίνητο: «Εσύ το ήθελες να γίνει έτσι», μονολογεί. Ο Χασάν αφού συνέρχεται κάνει καταγγελία στην αστυνομία για όσα συνέβησαν και δίνεται σήμα να εντοπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με την Αρζού. Σύντομα η αστυνομία εντοπίζει το κλεμμένο αυτοκίνητο και την αδίστακτη γυναίκα και αρχίζει να την καταδιώκει.

Εκεί βρίσκεται και ο Γιουσούφ που παρακολουθεί τις εξελίξεις. Στην προσπάθειά της να γλιτώσει, η Αρζού αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα και μονολογεί: «Νομίζατε ότι θα μπω φυλακή! Είστε γελασμένοι! Δεν ξέρετε τι είμαι ικανή να κάνω». Ωστόσο το αυτοκίνητό ξεφύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό όπου ανατινάζεται! Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο σπίτι των Εμιρόγλου και ανακοινώνει σε όλους τα όσα συνέβησαν, όπως και τον θάνατο της Αρζού. Ολοι σοκάρονται και νιώθουν λύπη καθώς σε καμία περίπτωση δεν εύχονταν ένα τέτοιο τέλος. Ο Σελίμ όμως συνεχίζει να είναι καχύποπτος αφού ξέρει πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει η Αρζού και να μην έχει πεθάνει τελικά! Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο της.