Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Μιχαήλ δολοφόνος στη νέα σεζόν των 8 Λέξεων - Σκότωσε για τον πατέρα του

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο Μιχαήλ δολοφόνος στη νέα σεζόν των 8 Λέξεων - Σκότωσε για τον πατέρα του
TV24 25.07.2020 13:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Ο Μιχαήλ πρόκειται να γίνει δολοφόνος στη νέα σεζόν, καθώς δε διστάσει να σκοτώσει για τον ίδιο του τον πατέρα.

Αυτό είναι το αποκλειστικό που σας έχουμε για τις 8 Λέξεις

Ένα ερώτημα πλανάται πάνω από τους ήρωες των «8 λέξεων» από την αρχή της σεζόν... Δεν είναι άλλο από το γιατί ο Μάρκος Καλλέργης εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Ο μεγάλος του γιος έδειχνε να ξέρει, καθώς μάλιστα ήταν και σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, σε αντίθεση με τον μικρό του, τον Οδυσσέα, αλλά και τη γυναίκα του Ναυσικά, που αγνοούσαν καθ' όλα την ύπαρξή του.

Δείτε εδώ και την ημερομηνία κατά την οποία πρόκειται να βγει στην τηλεόραση η τρίτη σεζόν της σειράς.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv24, στον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, θα αποκαλυφθεί πως πριν λίγα χρόνια ο Μιχαήλ Καλλέργης, χωρίς κανένα δισταγμό, είχε σκοτώσει την ερωμένη του πατέρα του, Μάρκου, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μάρκος επέλεξε να φύγει μακριά, προκειμένου να πέσουν πάνω του όλες οι υποψίες της αστυνομίας. Με τη φυγή του δεν κάλυψε μόνο τον φόνο που διέπραξε ο γιος του αλλά ταυτόχρονα προστάτευσε και την πολιτική του καριέρα που άκμαζε.

8 λέξεις spoiler

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια και πρώτη από όλους φαίνεται πως θα το μάθει η Ναυσικά. Θα μάθει χωρίς κανένα δισταγμό κάθε λεπτομέρεια από το φριχτό εκείνο βράδυ που άλλαξε το μέλλον της οικογένειας Καλλέργη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μιχαήλ θα είναι αυτός που θα την ενημερώσει.

Η δυναμική ηρωίδα θα κλονιστεί από τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά της, ενώ όταν μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα του γιου της, θα αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στον Μάρκο. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν μας έχει γίνει γνωστό αν η αποκάλυψη αυτή θα φτάσει μέχρι και την αστυνομία ή αν θα περιοριστεί στον κύκλο της οικογένειας.

Οι άκρως ανανεωμένες «8 λέξεις» θα επιστρέψουν στην οθόνη των τηλεθεατών τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου σε μια προσπάθεια της παραγωγής να «τραβήξει» από νωρίς το τηλεοπτικό κοινό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η "Στέλλα" από τις 8 Λέξεις με αποκαλυπτικά μαγιό - Η πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου ανάβει φωτιές

Αποκλειστικό! Αυτό θα είναι το τέλος του Μάρκου στις 8 Λέξεις

Share