Η Λεϊλά κλέβει την Νερμίν - Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό 31/7 επεισόδιο Elif

Θα κατηγορήσει όμως άλλον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λεϊλά κλέβει την Νερμίν - Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό 31/7 επεισόδιο Elif

Χαμός θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif αφού η Λεϊλά θα κλέψει την Νερμίν κι εκείνη θα το καταλάβει αλλά θα κατηγορήσει την Μελέκ!

ELIF Επεισόδιο 640

Η Ελίφ πηγαίνει στο καφέ- βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να διαβάσει τα μαθήματά της. Μια γειτόνισσα η Νερμίν επισκέπτεται τη μητέρα της Λεϊλά για να της ζητήσει τα στοιχεία της Μελέκ καθώς έμαθε ότι είναι καλή μοδίστρα και θέλει να της ράψει ένα φόρεμα. Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι της Σαμπιχά τα ψώνια της και η Λεϊλά τη βλέπει. Ζηλεύει επειδή όλοι συμπαθούν τη Μελέκ και καταστρώνει ένα σχέδιο εναντίον της χρησιμοποιώντας τη Νερμίν. Ο Φικρέτ, ο γιος του Μουσφίκ, του ηλικιωμένου άντρα, που έσωσε ο Σελίμ, τον επισκέπτεται. Του λέει πως δεν είχε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει σωστά και του αφήνει την επαγγελματική του κάρτα.

Ο Σελίμ βλέπει το επίθετο του και λέει πως είναι ένα δυνατό όνομα στον επιχειρηματικό κόσμο. Η Νερμίν συμπαθεί πολύ τη Μελέκ και βγάζει το πορτοφόλι της για να της δώσει προκαταβολή για το φόρεμα, που θα της ράψει αλλά η Μελέκ της λέει πως θα πληρωθεί όταν το φόρεμα είναι έτοιμο. Η Λεϊλά παίρνει κρυφά τα χρήματα από το πορτοφόλι της Νερμίν και πετάει το πορτοφόλι πίσω από τον καναπέ. Καθώς η Νερμίν και η Λεϊλά επιστρέφουν σπίτι, η Νερμίν θέλει να αγοράσει κουλούρια και διαπιστώνει πως λείπει το πορτοφόλι της. Πιστεύει πως της έπεσε στο σπίτι της Μελέκ και επιστρέφουν για να το πάρουν.

Η Μελέκ το βρίσκει και το επιστρέφει αλλά η Νερμίν δεν το ανοίγει εκείνη την ώρα. Το ανοίγει αργότερα και θεωρεί ότι η Μελέκ έκλεψε τα χρήματά της. Η Νερμίν έξαλλη από θυμό πηγαίνει πάλι στο σπίτι της Μελέκ και την κατηγορεί. Η Μελέκ θυμώνει και εκείνη από την αδικία…

Δείτε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό για τον Σελίμ που... αργοπεθαίνει!

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Μελέκ - «Είσαι κλέφτρα! Πού είναι τα λεφτά μου;»

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε μια απίστευτη σκευωρία θα μπλεχτεί η Μελέκ, καθώς η Λεϊλά θα φροντίσει να κάνει την εχθρό της να φανεί κλέφτρα προκειμένου να αμαυρώσει το όνομα της Μελέκ, να πέσει στα μάτια του Γιουσούφ και να τη διώξει επιτέλους μακριά! Διαβάστε αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ.

Μπορεί η Μελέκ να γλίτωσε από την Αρζού και τα σατανικά της σχέδια, αλλά έχει βρει νέο εχθρό στο πρόσωπο της Λεϊλά, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο Γιουσούφ δεν την αγαπάει εξαιτίας της. Ετσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να στήσει παγίδες στη Μελέκ, αλλά αυτή τη φορά έχει στόχο να αμαυρώσει και να σπιλώσει το όνομά της.

"Έχω θαμμένο στον κήπο το πτώμα της Elif", λέει η Αρζού "σκοτώνει" με τα λόγια της την Μελέκ. Όλο το σοκαριστικό αποκλειστικό.

Η Λεϊλά κλέβει, η Μελέκ κατηγορείται - Δύσκολες στιγμές για την μητέρα της Elif

Ολα θα ξεκινήσουν όταν μια φίλη της Φεβζιγιέ, η Ντερίν, ακούσει πολύ καλά λόγια για το φόρεμα της Λεϊλά το βράδυ των αρραβώνων της με τον Ονούρ και θέλει να πάει στη Μελέκ για να της ράψει κι εκείνης ένα. Η Λεϊλά της λέει: «Εντάξει, δεν ήταν και το καλύτερο φόρεμα», αλλά η μητέρα της επεμβαίνει και της λέει πως όλοι ρωτούσαν για το συγκεκριμένο ρούχο. Παράλληλα η Λεϊλά έχει κουραστεί να ακούει από όλη τη γειτονιά πόσο συμπαθητική και καλό κορίτσι είναι η Μελέκ και θυμώνει ακόμα περισσότερο μαζί της.

Μετά από πιέσεις της μητέρας της αναγκάζεται να πάει στο σπίτι της Μελέκ μαζί με την Ντερίν για να της πάρει μέτρα για το φόρεμα. Η γυναίκα αυτή κάποια στιγμή βγάζει το πορτοφόλι της να δώσει λεφτά, αλλά η Μελέκ της απαντάει: «Οταν θα τελειώσω τη δουλειά και μετά! Μπορεί να μη σας αρέσει». Καθώς οι δύο γυναίκες απασχολούνται με τα ραφτικά, η Λεϊλά βρίσκει την ευκαιρία και παίρνει από το πορτοφόλι της Ντερίν όλα της τα λεφτά, που μόλις τράβηξε από την τράπεζα.

Elif STAR Μελέκ

Στη συνέχεια πετάει το πορτοφόλι στο πάτωμα και λέει στην Ντερίν πως πρέπει να φύγουν. Στον δρόμο η ανυποψίαστη γυναίκα λέει συνέχεια πόσο καλή και όμορφη είναι η Μελέκ, με τη Ζεϊνέπ να δυσανασχετεί! Κάποια στιγμή η Ντερίν ανακαλύπτει πως λείπει το πορτοφόλι της και επιστρέφει στο σπίτι της Μελέκ: «Σε παρακαλώ, δεν βρίσκω το πορτοφόλι μου, μήπως μπορείς να κοιτάξεις αν μου έπεσε εδώ;» της λέει και η Μελέκ ψάχνει, το βρίσκει στο πάτωμα και της το δίνει. «Σ' ευχαριστώ πολύ. Μ' έσωσες! Είχα όλη μου τη σύνταξη», λέει η Ντερίν, χωρίς όμως να το ανοίξει.

Θρήνος για την Αρζού, αφού ο Ουμίτ αναγνωρίζει το καμένο πτώμα της. Δείτε τις δύσκολες ώρες στο νεκροτομείο.

Στη συνέχεια πάει να ψωνίσει και τότε βλέπει πως λείπουν τα λεφτά από μέσα. «Λες να τα έκλεψε αυτή η Μελέκ;» λέει στη Λεϊλά και εκείνη της απαντάει: «Δεν νομίζω... Λες να το έκανε εκείνη;». Η Ντερίν σίγουρη για την ενοχή της Μελέκ πάει ξανά στο σπίτι των Εμιρόγλου και πια την κατηγορεί ανοιχτά: «Είσαι κλέφτρα! Πού είναι τα λεφτά μου; Δεν θα φύγω από εδώ αν δεν μου τα δώσεις», λέει και η Μελέκ αντιδράει: «Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν πήρα εγώ τα χρήματά σας. Σας παρακαλώ να προσέχετε τα λόγια σας».

Εκείνη την ώρα φτάσουν εκεί η Αλιγέ με τη Ζεϊνέπ και προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά η Ντερίν φεύγει απειλώντας: «Δεν θα περάσει έτσι αυτό! Αυτό είναι κλεψιά και η κλεψιά τιμωρείται». Στη συνέχεια πάει στο σπίτι της Φεβζιγιέ και της λέει όσα έγιναν, αλλά εκείνη δεν πιστεύει πως η Μελέκ την έχει κλέψει. Παράλληλα η Ντερίν διαδίδει σε όλη τη γειτονιά ότι η Μελέκ είναι κλέφτρα και πλέον όλοι την αποφεύγουν... Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, μέχρι που ακούει δύο γυναίκες να την αποκαλούν κλέφτρα...