Elif: Τραγικές στιγμές για τον Σελίμ - Σωριάζεται στο έδαφος

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τραγικές στιγμές για τον Σελίμ - Σωριάζεται στο έδαφος

Τραγικές στιγμές θα ζήσει στα νέα επεισόδια της σειράς «Elif» ο Σελίμ, καθώς θα αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σήμερα, θα τον δούμε να σωριάζεται στο έδαφος με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το τι του συμβαίνει.

Τα τραγικά νέα επεισόδια της σειράς Elif

Δευτέρα 3/8 - Επεισόδιο 641

Το σχέδιο της Λέϊλα λειτουργεί. Η Νερμίν είναι έξαλλη και λέει πως θα πει σε όλους τι της συνέβη στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ εξαιτίας της σκηνής με τη Νερμίν καθυστερεί να πάει στη δουλειά της. Όταν φτάνει εκεί είναι σκυθρωπή και τα κορίτσια τη ρωτάνε τι συνέβη. Η Μελέκ τους λέει πως την κατηγόρησαν για κλοπή. Η Νερμίν λέει σε όλους τι συνέβη αλλά η μητέρα της Λεϊλά αμφιβάλλει ότι η Μελέκ μπορεί να έκλεψε χρήματα. Ο Σελίμ καλεί τον Φικρέτ Εφελέρ για να ζητήσει δουλειά. Ο Γιουσούφ χαίρεται όταν το ακούει. Η Λεϊλά μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και συμβουλεύει τη Νερμίν να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κάνει καταγγελία.

Η Μελέκ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει αλλά η Μελέκ δεν θέλει να μιλήσει για το δυσάρεστο περιστατικό με τη Νερμίν. Η Φεραγιέ και η Μπαχριγιέ μαθαίνουν για το παρελθόν της Σιταρέ. Ο Μουράτ πιάνει δουλειά σε μια εταιρία κλιματιστικών και είναι ευχαριστημένος. Ο Σελίμ εξακολουθεί να έχει πονοκεφάλους. Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν να ψωνίσουν για το μωρό αλλά κάποιος τους ακολουθεί. Η Φεραγιέ βρίσκει μια αφίσα της Σιταρέ από το κλαμπ και τη δείχνει σε όλες τις εργάτριες. Η Μελέκ βλέπει δύο γυναίκες να μιλάνε για εκείνη. Ο Σελίμ πηγαίνει στην εταιρία Εφελέρ για να δώσει συνέντευξη για δουλειά αλλά λιποθυμά στην είσοδο. «Πεθαίνω!» λέει ο Σελίμ και σοκάρει την εγκυμονούσα Ζεϊνέπ. Δείτε σοκαριστικούς διαλόγους.

Τρίτη 4/8 - Επεισόδιο 642

Ο Σελίμ συνέρχεται και οι φύλακες της εταιρείας Εφελέρ τον έχουν μεταφέρει στο εσωτερικό του κτιρίου. Πολλές γυναίκες στη γειτονιά σχολιάζουν πως η Μελέκ είναι κλέφτρα και η κοπέλα νιώθει απαίσια. Στο εργαστήρι ραπτικής η Μπαχριγιέ και η Φεραγιέ κοροϊδεύουν τη Σιταρέ αλλά οι υπόλοιπες εργάτριες είναι με το μέρος της. Η Σιταρέ νιώθει άσχημα, δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της και αυτό την πληγώνει. Κλαιεί και ο Γιουσούφ τη βλέπει. Ο Σελίμ εξακολουθεί να ζαλίζεται και λέει πως πρέπει να πάει στο ραντεβού του αλλά οι υπάλληλοι καλούν ασθενοφόρο. Ο Τζεβαχίρ βλέπει την αφίσα της Σιταρέ και η Μπαχριγιέ με τη Φεραγιέ είναι σίγουρες ότι θα δυσαρεστηθεί αλλά η αντίδρασή του τις εκπλήσσει. Τους λέει πως το παρελθόν της Σιταρέ δεν είναι πρόβλημα εφόσον δουλεύει εκεί τίμια.

Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και βλέπει πόσο άσχημα νιώθει η Σιταρέ. Η κοπέλα της λέει με κλάματα πως δεν μπορεί να επιστρέψει στο εργαστήρι ραπτικής. Ο Γιουσούφ της προτείνει να δουλέψει στο μαγαζί του γιατί χρειάζεται βοήθεια. Και η Σιταρέ δέχεται. Πρώτα όμως θέλει να μιλήσει στον Τζεβαχίρ. Ο Σελίμ είναι στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η Σιταρέ παραιτείται από τη δουλειά του Τζεβαχίρ παρά τις παρακλήσεις του. Ο Τζεβαχίρ συμπαθεί τη Σιταρέ και θέλει να μείνει στη δουλειά αλλά ξέρει πως το παρελθόν της θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Στο καφέ-βιβλιοπωλείο, δύο γυναίκες μιλάνε για τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ θυμώνει και τους μιλάει αυστηρά. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ πως θα μπορεί να του πει τι του συμβαίνει την επόμενη μέρα, όταν θα έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι του και δεν ξέρει τι να πει. Δεν αποκαλύπτει πως πήγε στο νοσοκομείο και τους λέει πως απλά δεν πήρε τη θέση. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Νερμίν για να υπερασπιστεί τη Μελέκ…

Elif spoiler Σελίμ

Τετάρτη 5/8 - Επεισόδιο 643

Η Μελέκ είναι πολύ αναστατωμένη εξαιτίας του περιστατικού με τη Νερμίν. Ο Σελίμ ανησυχεί για την υγεία του. Η Νερμίν πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και της λέει πως ο Γιουσούφ της έδωσε τα χρήματα, που έχασε. Η Αϊλά λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, που λέει “είμαι ο πατέρας του παιδιού σου”. Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πόσο άσχημα νιώθει για εκείνη και πως χαίρεται που όλα τελείωσαν τώρα που ο Γιουσούφ πλήρωσε τη Νερμίν. Η Μελέκ ξαφνιάζεται γιατί δεν έχει ιδέα και θυμώνει. Θεωρεί πως ο Γιουσούφ πληρώνοντας τα χρήματα στη Νερμίν είναι σαν να παραδέχεται την ενοχή της. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο γιατρός του λέει πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και είναι πια πολύ αργά.

Ο Σελίμ ρωτάει τι χρόνος ζωής του απομένει και ο γιατρός του λέει τρεις μήνες. Η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Γιουσούφ και εκείνος της εξηγεί πως δεν ήθελε να την πληγώσει αλλά η κοπέλα δεν ακούει κουβέντα και φεύγει έξαλλη. Ο Σελίμ περπατάει σαν χαμένος, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του. Θυμάται όμορφες στιγμές με την οικογένειά του. Ο Γιουσούφ εξηγεί στη Σιταρέ τι έκανε και εκείνη του λέει πως η αντίδραση της Μελέκ είναι δικαιολογημένη. Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Η Φεραγιέ και η Μπαχριγιέ μιλάνε για τη Μελέκ. Η Φεραγιέ λέει πως ίσως να μην είναι αλήθεια τα κουτσομπολιά για τη Μελέκ αλλά η Μπαχριγιέ πιστεύει πως έκλεψε τα χρήματα της Νερμίν. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της ζητάει να ηρεμήσει γιατί ό,τι έκανε ο Γιουσούφ το έκανε επειδή δεν άντεχε να ακούει τα κουτσομπολιά εις βάρος της…

Πέμπτη 6/8 - Επεισόδιο 644

Ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Αϊλά συνεχίζει να της στέλνει μηνύματα και της λέει πως ξέρει για το μωρό και πως την αγαπάει ακόμα. Ο Ορχάν πηγαίνει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τη Σιταρέ. Ο Γιουσούφ το καταλαβαίνει αλλά ο Ορχάν το αρνείται. Ένα μηχανάκι χτυπάει τον Βεϊσέλ αλλά είναι καλά. Ο οδηγός του, ο Τσεϊχουν του λέει πως είναι καινούριος στην περιοχή και πως δουλεύει σε μια μεσιτική εταιρία. Η Λεϊλά κάνει ένα δώρο στον Γιουσούφ για το μαγαζί. Η Σιταρέ τους βλέπει και καταλαβαίνει πως η Λεϊλά είναι ερωτευμένη μαζί του.

Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως έχει καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντική για τον Γιουσούφ και υπονοεί πως ο Γιουσούφ έχει αισθήματα για εκείνη. Η Μελέκ νιώθει παράξενα γιατί και εκείνη έχει αισθήματα για τον Γιουσούφ αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί. Ο Σελίμ πηγαίνει στους τάφους του αδελφού και της ανιψιάς του. Νιώθει πως θα τους συναντήσει σύντομα. Ο Γιουσούφ απολογείται στη Μελέκ. Της λέει πως ίσως το παράκανε και της χαρίζει ένα βιβλίο. Μέσα στο βιβλίο είναι ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η Μελέκ το βλέπει και ο Γιουσούφ της λέει πως το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνή και αθώα αγάπη. Η Μελέξ κοκκινίζει από ντροπή και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Θυμάται όμως τα λόγια της Σιταρέ. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Σελίμ είναι στο νεκροταφείο και κλαίει και όταν επιστρέφει σπίτι είναι σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση

Παρασκευή 7/8 - Επεισόδιο 645

Η Μελέκ διαβάζει το βιβλίο με τα ποιήματα, που της χάρισε ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ έκανε την πρώτη κίνηση και η Μελέκ δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Ο Γιουσούφ μιλάει ανοιχτά στον Ορχάν για τα αισθήματά του για τη Μελέκ. Η Μελέκ στο σπίτι είναι αφηρημένη και σκέφτεται τον Γιουσούφ. Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον Σελίμ αλλά εκείνος αποφεύγει τις επίμονες ερωτήσεις της. Ο Ορχάν λέει στον Γιουσούφ πως έκανε καλά, που έδειξε στη Μελέκ τα αισθήματά του.

Ο Μουστίκ Εφελέτ, ο άντρας που έσωσε ο Σελίμ από τους ληστές, πηγαίνει να τον βρει σπίτι του επειδή δεν εμφανίστηκε στο επαγγελματικό ραντεβού τους. Τώρα το ψέμα του Σελίμ έχει αποκαλυφθεί. Η Σιταρέ προκαλεί μια παρεξήγηση ανάμεσα στη Μελέκ και τον Γιουσούφ. Η Μελέκ πηγαίνει να του ζητήσει θυμωμένη εξηγήσεις και ο Γιουσούφ της λέει πως την αγαπάει…