Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια Εμίρογλου - Οι εξετάσεις που θα φέρουν ανατροπές

Συγκλονιστικό και το σημερινό επεισόδιο

Elif: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια Εμίρογλου - Οι εξετάσεις που θα φέρουν ανατροπές
TV24 04.08.2020 10:06
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ώρες αγωνίας θα περάσει στο σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς Elif η οικογένεια Εμίρογλου και συγκεκριμένα, ο Σελίμ. Αφού οι εξετάσεις για την υγεία του θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Όσα θα δούμε σήμερα στο STAR.

Elif - Οι ώρες αγωνίας και οι εξετάσεις

Τρίτη 4/8 - Επεισόδιο 642

Ο Σελίμ συνέρχεται και οι φύλακες της εταιρείας Εφελέρ τον έχουν μεταφέρει στο εσωτερικό του κτιρίου. Πολλές γυναίκες στη γειτονιά σχολιάζουν πως η Μελέκ είναι κλέφτρα και η κοπέλα νιώθει απαίσια. Στο εργαστήρι ραπτικής η Μπαχριγιέ και η Φεραγιέ κοροϊδεύουν τη Σιταρέ αλλά οι υπόλοιπες εργάτριες είναι με το μέρος της. Η Σιταρέ νιώθει άσχημα, δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της και αυτό την πληγώνει. Κλαιεί και ο Γιουσούφ τη βλέπει. Ο Σελίμ εξακολουθεί να ζαλίζεται και λέει πως πρέπει να πάει στο ραντεβού του αλλά οι υπάλληλοι καλούν ασθενοφόρο. Ο Τζεβαχίρ βλέπει την αφίσα της Σιταρέ και η Μπαχριγιέ με τη Φεραγιέ είναι σίγουρες ότι θα δυσαρεστηθεί αλλά η αντίδρασή του τις εκπλήσσει. Τους λέει πως το παρελθόν της Σιταρέ δεν είναι πρόβλημα εφόσον δουλεύει εκεί τίμια.

Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και βλέπει πόσο άσχημα νιώθει η Σιταρέ. Η κοπέλα της λέει με κλάματα πως δεν μπορεί να επιστρέψει στο εργαστήρι ραπτικής. Ο Γιουσούφ της προτείνει να δουλέψει στο μαγαζί του γιατί χρειάζεται βοήθεια. Και η Σιταρέ δέχεται. Πρώτα όμως θέλει να μιλήσει στον Τζεβαχίρ. Ο Σελίμ είναι στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η Σιταρέ παραιτείται από τη δουλειά του Τζεβαχίρ παρά τις παρακλήσεις του.

Elif θάνατος Σελίμ

Ο Τζεβαχίρ συμπαθεί τη Σιταρέ και θέλει να μείνει στη δουλειά αλλά ξέρει πως το παρελθόν της θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Στο καφέ-βιβλιοπωλείο, δύο γυναίκες μιλάνε για τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ θυμώνει και τους μιλάει αυστηρά. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ πως θα μπορεί να του πει τι του συμβαίνει την επόμενη μέρα, όταν θα έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων - Αυτά τα αποτελέσματα θα δείχνουν οι εξετάσεις. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι του και δεν ξέρει τι να πει. Δεν αποκαλύπτει πως πήγε στο νοσοκομείο και τους λέει πως απλά δεν πήρε τη θέση. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Νερμίν για να υπερασπιστεί τη Μελέκ…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά

Σκηνές μίσους στην Elif: Ο Ουμίτ επιτίθεται με μανία στην Μελέκ

Share