Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με τις 8 λέξεις;

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με τις 8 λέξεις;

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας για την επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις» που θα επιστρέψουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας με καινούρια επεισόδια.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Φαλήρου, έχει μπει ήδη στην εποχή της υβριδικής τηλεόρασης και το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ μας βάζει στον κόσμο μιας ελεύθερης, δωρεάν και διαδραστικής τηλεοπτικής εμπειρίας. Όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ είναι διαθέσιμο, αρκεί να έχετε SMART TV και να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Από τις 8/8, οι «8 Λέξεις» λοιπόν, κατακτούν την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Για δύο εβδομάδες, βλέπετε πρώτοι και αποκλειστικά τις πέντε καθηλωτικές τηλεταινίες της σειράς με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου κύκλου πριν μεταδοθούν στην τηλεόραση καθώς και backstage υλικό από τα νέα επεισόδια.

Πηγή: SKAI.gr

Επίσης, σας έχουμε ένα νέο σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Λίγο πριν γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου, έχουμε το μέλλον των 9 ζευγαριών του σίριαλ, τα οποία θα δοκιμαστούν για ακόμα μία χρονιά.

8 λέξεις spoiler

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για τις 8 Λέξεις - Αφορά όλους τους τηλεθεατές

Σκόνη πρόκειται να κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου με τις 8 Λέξεις τον ανταγωνισμό. Επιστρέφουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένες και ο ηθοποιός - σεναριογράφος έχει ένα "όπλο" που θα τον βοηθήσει να βγει μπροστά από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια. Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΙ και αφορά όλους τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, θα επιστρέψουν στον ΣΚΑΙ με 5 τηλεταινίες που σκοπό έχουν να θυμίσουν στο κοινό όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο της σειράς, δηλαδή μέχρι τη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που είχαμε για τον κορωνοϊό.

Να σημειώσουμε πως πληροφορίες θέλουν οι 8 Λέξεις να κάνουν πρεμιέρα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου παράλληλα θέλοντας να βγουν μπροστά από τα αντίπαλα κανάλια και να προλάβουν τον δύσκολο ανταγωνισμό. Δείτε μάλιστα, το ανατριχιαστικό trailer για τα νέα επεισόδια.