Ανατροπές στην Elif - Στην φόρα τα καλά κρυμμένα μυστικά που σοκάρουν

Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπές στην Elif - Στην φόρα τα καλά κρυμμένα μυστικά που σοκάρουν

Ανατροπές θα δούμε να γίνονται στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινή Τούρκικης σειράς Elif, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Στην φόρα πρόκειται να βγουν δυο καλά κρυμμένα μυστικά που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά.

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας είναι γεμάτο με αποκαλύψεις, τόσο από την πλευρά του Σελίμ, όσο και από την πλευρά του Γιουσούφ.

Αυτά είναι όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά στην Elif που βγαίνουν στην φόρα και φέρνουν ανατροπές

Παρασκευή 7/8 - Επεισόδιο 645

Η Μελέκ διαβάζει το βιβλίο με τα ποιήματα, που της χάρισε ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ έκανε την πρώτη κίνηση και η Μελέκ δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Ο Γιουσούφ μιλάει ανοιχτά στον Ορχάν για τα αισθήματά του για τη Μελέκ. Η Μελέκ στο σπίτι είναι αφηρημένη και σκέφτεται τον Γιουσούφ. Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον Σελίμ αλλά εκείνος αποφεύγει τις επίμονες ερωτήσεις της. Ο Ορχάν λέει στον Γιουσούφ πως έκανε καλά, που έδειξε στη Μελέκ τα αισθήματά του.

Ο Μουστίκ Εφελέτ, ο άντρας που έσωσε ο Σελίμ από τους ληστές, πηγαίνει να τον βρει σπίτι του επειδή δεν εμφανίστηκε στο επαγγελματικό ραντεβού τους. Τώρα το ψέμα του Σελίμ έχει αποκαλυφθεί. Η Σιταρέ προκαλεί μια παρεξήγηση ανάμεσα στη Μελέκ και τον Γιουσούφ. Η Μελέκ πηγαίνει να του ζητήσει θυμωμένη εξηγήσεις και ο Γιουσούφ της λέει πως την αγαπάει - Δείτε εδώ αποκλειστικό από την συζήτηση τους.

Τραγωδία στην Elif μετά το μυστικό του Σελίμ που βγήκε στην φόρα - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Από την απόλυτη ευτυχία στην απόλυτη δυστυχία θα πάνε ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ στη σειρά Elif, αφού τα νέα για την εγκυμοσύνη της κοπέλας θα επισκιαστούν από την τραγική είδηση ότι εκείνος μετράει λίγους μήνες ζωής καθώς έχει όγκο στο κεφάλι! Ο Σελίμ πρόκειται να ανακοινώσει στην αγαπημένη του πως πεθαίνει σοκάροντάς την.

Ο Σελίμ μαθαίνει σοκαρισμένος από τον γιατρό του ότι πεθαίνει και πως έχει μόνο τρεις μήνες ζωής! Ο χρόνος για εκείνον μετράει αντίστροφα και έχει πέσει σε κατάθλιψη με τα νέα για την υγεία του, ενώ στην οικογένεια όλοι πιστεύουν πως είναι έτσι επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά! Η Αλιγέ πιάνει τον γιο της και του λέει: «Καταλαβαίνω πως κάτι άλλο σε απασχολεί! Είμαι μητέρα σου! Πες μου τι σου συμβαίνει», τον παρακαλεί, αλλά εκείνος δεν της απαντάει.

Την επόμενη μέρα ο Σελίμ παίζει με την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο όταν χάνει και πάλι τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οταν συνέρχεται, η γιατρός του λέει να του κάνει εξετάσεις, αλλά εκείνος δεν θέλει και της αποκαλύπτει: «Ξέρω καλά τι έχω! Εχω όγκο στο κεφάλι και πεθαίνω», χωρίς να ξέρει πως η Ελίφ είναι έξω από την πόρτα και ακούει τα πάντα.

Elif spoiler Σελίμ

Οταν επιστρέφουν σπίτι ο Σελίμ ζητάει από τα κοριτσάκια να μην πουν τίποτα για τη λιποθυμία του. Η Ελίφ δεν μπορεί άλλο να κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό και λέει στον Γιουσούφ όσα άκουσε από τη νοσοκόμα και εκείνος πάει να βρει τον Σελίμ: «Τα ξέρω όλα! Ξέρω τι σου συμβαίνει», του λέει με δάκρυα.

«Δεν μπορείς να κρατάς ένα τέτοιο μυστικό, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε στηρίζουμε και θα το ξεπεράσεις», του τονίζει ο Γιουσούφ, αλλά ο Σελίμ του απαντάει πως δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Στη συνέχεια πάει να βρει την Ελίφ, η οποία του λέει πως δεν θέλει να τον χάσει από τη ζωή της και αγκαλιάζει τον θείο της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στον Σελίμ, η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να έχει ανακατωσούρες και ναυτία. Αυτό τη βάζει σε σκέψεις και κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό.

Αργότερα συναντάει τον Σελίμ και του ανακοινώνει: «Είμαι έγκυος». Αυτό όμως καταρρακώνει ακόμα περισσότερο τον Σελίμ, που ξέρει πως δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα! Παράλληλα πεισμώνει κιόλας και μονολογεί: «Δεν πρόκειται να σας αφήσω έτσι και να φύγω! Θα φτιάξω πάλι από την αρχή όσα μας έδωσε ο πατέρας μου», και πάει να δουλέψει στο πλευρό του κύριου Μουσφίκ.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε, για την μεγάλη επιστροφή της Αρζού η οποία σχεδιάζει να βάψει τον γάμο της Μελέκ με αίμα!

Με αυτόν τον τρόπο θα σοκάρει ο Σελίμ την εγκυμονούσα Ζεϊνέπ στην Elif

Ομως, η χαρά θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη όταν η Ζεϊνέπ ανακαλύψει τις εξετάσεις του Σελίμ! Εκείνη βρίσκεται σε άρνηση: «Πες μου ότι είναι ψέματα αυτά που γράφει εδώ! Δεν είναι αλήθεια, πες το μου, δεν είναι αλήθεια», λέει και ξαναλέει και εκείνος της αποκαλύπτει: «Πεθαίνω». «Οχι, δεν μπορείς να πεθάνεις! Μου λες ψέματα και δεν θέλω να ακούσω άλλα ψέματα.

Μου υποσχέθηκες πως θα είσαι μαζί μου για πάντα, αν πεθάνεις θα πεθάνω κι εγώ», λέει σε παράκρουση και εκείνος την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια του λέει να ψάξουν να βρουν κάπου αλλού μια λύση και εκείνος της απαντάει πως το μέλημά του είναι να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή!

Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στη σκέψη πως θα χάσει τον άντρα που αγαπάει! Στο μεταξύ η Μελέκ δέχεται μια επαγγελματική πρόταση και φεύγει με την Ελίφ σε άλλη πόλη αποχαιρετώντας τους Εμιρόγλου. Η Ζεϊνέπ νιώθει πως είναι μόνη της σε όλο αυτό που ζει και καταρρέει με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία! Ο Γιουσούφ τρέχει να προλάβει τη Μελέκ: «Γύρνα πίσω, η Ζεϊνέπ είναι στο νοσοκομείο με αιμορραγία! Σε χρειάζεται... Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρεις, ο Σελίμ έχει όγκο και πεθαίνει». Η Μελέκ επιστρέφει άρον άρον και στέκεται στο πλευρό της Ζεϊνέπ, η οποία ευτυχώς ξεφεύγει τον κίνδυνο τόσο εκείνη όσο και το μωράκι της...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV 24