Καφέ της χαράς: Αναταραχές στη σειρά του ΑΝΤ1 - Αποκάλυψη «φωτιά»

Ποιος έκανε "καυτό" spoiler;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της χαράς: Αναταραχές στη σειρά του ΑΝΤ1 - Αποκάλυψη «φωτιά»

Αναταραχές θα έχουμε από τη νέα τηλεοπτική χρονιά στο Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1. Η αποκάλυψη έγινε στο TV24 από έναν αγαπημένο πρωταγωνιστή που είναι καινούρια άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι.

Ο Μπρίλης διορίστηκε στο Κολοκοτρωνίτσι ως αστυνόμος και έκτοτε οι ζωές όλων έχουν αλλάξει. Περισσότερο, όμως, του Περίανδρου, που βρήκε έναν πιστό ακόλουθο. Ο Αντώνης Καλομοιράκης που τον υποδύεται μιλά για τον πρώτο μεγάλο του ρόλο στην τηλεόραση και την παράσταση όπου θα βρεθεί τον χειμώνα, στο πλευρό -και πάλι- του Χάρη Ρώμα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η προσθήκη του αστυνόμου Μπρίλη στο «Καφέ της Χαράς» προκάλεσε έντονη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν το έχω καταλάβει όλο αυτό. Σίγουρα εισπράττω αγάπη από τον κόσμο, αλλά είμαι προσηλωμένος στη δουλειά αποκλειστικά, οπότε το γύρω το έχω αφήσει στην άκρη».

Πάντως τα φώτα έπεσαν πάνω στον αστυνόμο.

«Ας πούμε... ναι! Ο αστυνόμος είναι ένα καρτούν της σύγχρονης τηλεοπτικής ιστορίας!».

Καρτούν γιατί;

«Γιατί οι αντιδράσεις του έχουν να κάνουν πάντα με μια υπερβολή που δεν συναντάμε σε ανθρώπινους χαρακτήρες. Κουβαλάει ωστόσο πολλά μποφόρ τρέλας που συχνά φέρνουν σε δύσκολη θέση τους άλλους χαρακτήρες, ακολουθεί πιστά τις εντολές του Πώποτα, οπότε τρώει το κεφάλι του και σε σχέση με αυτό. Αγαπάει πολύ τη μαμά του, θα το δούμε και στα νέα επεισόδια αυτό».

Θα είναι πάντα στο πλευρό του Περίανδρου Πώποτα, ή κάποια στιγμή και ως όργανο της τάξης θα καταλάβει ότι ο πρώην δήμαρχος λειτουργεί και υποχθόνια;

«Ο Περίανδρος για τον αστυνόμο είναι πνευματικός πατέρας. Είναι δύσκολο να αλλάξει η σχέση που έχουν. Θα τον ακολουθεί για πάντα και μάλιστα εξαιτίας μιας αποκάλυψης που θα κάνει ο αστυνόμος Μπρίλης, θα αναταραχθούν οι ζωές όλων των πρωταγωνιστών».

Αυτοί οι δυο άντρες θα είναι ποτέ αντίπαλοι;

«Από όσο γνωρίζω όχι. Ισα ίσα που η αποκάλυψη του αστυνόμου θα βοηθήσει τον Πώποτα να ξεκαθαρίσει ένα τοπίο που είναι θολό μέχρι ένα σημείο. Και όλο αυτό θα το κάνει εν αγνοία του ο Μπρίλης, τυχαία. Ο αστυνόμος γενικότερα συλλαμβάνει συνέχεια και για ψύλλου πήδημα, όμως επί της ουσίας δεν μπορεί να λύσει ούτε τον πιο απλό αστυνομικό γρίφο».

Δείτε spoiler που "καίει" για το Καφέ της Χαράς. Έπιστρέφει το πρόσωπο που θα "ταρακουνήσει" το χωριό.

Γενικότερα πώς θα κινηθεί ο ήρωάς σας;

«Αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζω είναι πως θα συνεχίσει να διαταράσσει τα πάντα».

Θα έρθει κοντά και με κάποιον άλλο ήρωα εκτός από το είδωλό του, τον Περίανδρο;

«Δεν νομίζω. Ο Περίανδρος θα συνεχίσει να διεκδικεί την πιο υψηλή θέση στην ιεραρχία των προσωπικοτήτων που θέλει δίπλα του».

Βλέπατε παλιά το «Καφέ της Χαράς»; Αγαπημένος σας ήρωας ποιος ήταν;

«Γέλαγα πολύ με τον Πώποτα. Μου άρεσε πολύ ο σουρεαλισμός του χαρακτήρα του».

Πώς σας φαίνεται που μετά από τόσα χρόνια πρωταγωνιστείτε σε αυτή τη σειρά;

«Θυμάμαι πως στο πρώτο γύρισμα στο καφενείο, που έβλεπα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση με τον Γιάννη Παπαθανάση και στον Στέλιο Γούτη, η αίσθηση ήταν τόσο έντονη που νόμιζα ότι ζούσα μέσα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αντιληπτό αυτό. Είμαι πολύ συγκινημένος που ξεκινάει η πορεία μου με αυτή τη δουλειά. Εύχομαι σε όλους τους νέους ηθοποιούς να τους συμβεί μια αντίστοιχη συγκίνηση».

Σε επαφή με τον Χάρη Ρώμα πώς ήρθατε;

«Είχα πάει σε οντισιόν για τον “Βαφτιστικό της Κυρίας” που παίξαμε επί δυο χρόνια στην Αθηναΐδα. Εκεί γνωριστήκαμε και μου είπε πως θα με πάρει και στο “Καφέ”. Και τον χειμώνα όμως θα είμαστε μαζί στη νέα μας παράσταση “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”. Ο κύριος Ρώμας είναι γενναιόδωρος. Οταν δει κάτι που του αρέσει σε κάποιον ηθοποιό, δεν τσιγκουνεύεται να το πει και γενικά πιστεύει στους ηθοποιούς περισσότερο από ό,τι καμιά φορά και οι ίδιοι στον εαυτό τους. Μαζί με τον κύριο Αγγελόπουλο του Αλάμπρα, το τολμάνε να κάνουμε παρέα στο φιλοθεάμον κοινό τον επερχόμενο χειμώνα με μια μεταφορά ελληνικής ταινίας. Ο Χάρης Ρώμας έχει κάνει μια φοβερή διασκευή, έχει γράψει το έργο από την αρχή και έχει δομήσει έτσι τους χαρακτήρες ώστε όλοι να είναι πρωταγωνιστές».

Ποιος ο ρόλος σας στην παράσταση;

«Εκεί θα είμαι ο Λάζαρος».

Είναι από τις αγαπημένες σας ελληνικές ταινίες η συγκεκριμένη;

«Για να είμαι ειλικρινής, πρόσφατα την είδα ολοκληρωμένη. Την είχα δει αποσπασματικά. Η ερμηνεία αυτών των σπουδαίων ηθοποιών είναι μάθημα για εμάς τους νεότερους».

Και μετά από όλα αυτά;

«Θα ξεκινήσω σύντομα τα γυρίσματα για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη “Καρδίτσα φορέβερ”. Τέλος, τον χειμώνα στο θέατρο Γκλόρια θα είμαι σε μια παιδική παράσταση που λέγεται “Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό” που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ, και μουσικά θα κάνουμε κάποιες εμφανίσεις με τον Πάρη Σκαρτσολιά, τη Μαριαλένα Ροζάκη και τον Θανάση Καφενταράκη, που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες».