Μυστήριο η συμμετοχή του "Τρελαντώνη" στο Καφέ της Χαράς

Θα τον δούμε ή όχι στα νέα επειδόσια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μυστήριο η συμμετοχή του

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο Χάρης Γρηγορόπουλος ή αλλιώς ο τηλεοπτικός "Τρελαντώνης", μίλησε στο περιοδικό Tv 24 και απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε στο νέο κύκλο της σειράς, «Καφέ της Χαράς».

Μπορεί στα επεισόδια που παίχτηκαν στον αέρα λίγο πριν σταματήσουν οι σειρές λόγω της πανδημίας να τον είδαμε να φεύγει από το χωριό με την "Χαρά", ωστόσο άγνωστο είναι το αν θα επιστρέψει.

Θα δούμε ή όχι τη συμμετοχή του Τρελαντώνη στο Καφέ της Χαράς;

Να σας μεταφέρω όμως και λίγο στο Κολοκοτρωνίτσι του ΑΝΤ1. Ο Τρελαντώνης θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν;

«Δεν το γνωρίζω ακόμα γιατί όλα πήγαν πίσω, λόγω της πανδημίας. Τα επεισόδια που θα προβάλλονταν φέτος ως κλείσιμο της σεζόν θα παιχτούν στην αρχή της επόμενης σεζόν. Μιλάμε για 7 περίπου επεισόδια. Εγώ, αν θα είμαι, θα είμαι στην επόμενη σεζόν».

Δεν γίνεται όμως «Καφέ της Χαράς» χωρίς τον Τρελαντώνη!

«Για να δούμε τι θα γίνει. Είναι ιστορικός ο ρόλος πλέον όπως και η σειρά».

Να πούμε πως πριν ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια, το Καφέ της Χαράς κάνει μονοψήφια νούμερα στην συχνότητα του ΑΝΤ1. Δείτε τα αναλυτικά εδώ.

Spoiler που "καίει" για το Καφέ της Χαράς - Επιστρέφει το πρόσωπο που θα "ταρακουνήσει" το χωριό - Δεν είναι το Τρελαντώνης

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το Καφέ της Χαράς, το οποίο "καίει" και είναι σίγουρο πως θα "κάψει" όλο το Κολοκοτρωνίτσι. Στα νέα επεισόδια, θα δούμε να επιστρέφει στη σειρά, το πρόσωπο που θα καταφέρει να "ταρακουνήσει" για τα καλά το χωριό.

Η Ευτυχία Φαναριώτη γέμισε τις μπαταρίες της στην περίοδο της καραντίνας και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην παράσταση που θα ανεβάσει ο Χάρης Ρώμας, «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» αλλά και το «Καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός μιλά για τη σχέση της με τον αγαπημένο δημιουργό αλλά και τους ρόλους της που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ετοιμάζετε αυτό το διάστημα δύο υπέροχες δουλειές! Αφενός το αγαπημένο μας «Καφέ της Χαράς» αλλά και την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» στο θέατρο Αλάμπρα.

«Δόξα τω θεό, προβλέπεται υπέροχο φθινόπωρο και μάλιστα είναι η τέταρτη φορά που θα παίξω με τον Χάρη Ρώμα στο θέατρο».

Κρατάει χρόνα η κολόνια με τον Χάρη Ρώμα!

«Ετσι είναι. Και η χαρά μου είναι μεγαλύτερη καθώς περάσαμε μια περίοδο καταχνιάς. Υπάρχει ένα φως στον ορίζοντα. Ελπίζουμε να κινητοποιηθεί ο κόσμος, να έρθει στο θέατρο, γιατί φοβούνται. Τον χειμώνα δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει και σε τι καθεστώς θα βρεθούμε στις εκάστοτε παραστάσεις. Ο Χάρης πάντως έχει κάνει υπέροχη δουλειά. Εχει κάνει όλους τους ρόλους πρωταγωνιστικούς και έχει προσθέσει κάποια σημεία-κλειδί στην υπόθεση».

Αν δεν κάνω λάθος, το έχετε παίξει ξανά αυτό το έργο!

«Ακριβώς, στον κινηματογράφο, μια ταινία του Στράτου Μαρκίδη. Εκεί έκανα την υπηρέτρια. Δεν υπήρχε ο ρόλος, τον είχε προσθέσει ο Στράτος στο έργο, για εμένα. Η υπηρέτρια ήταν Γεωργιανή κομμουνίστια και είχε πολλή πλάκα. Για την παράστασή μας τώρα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, όπου και θα υποδυθώ τη Μαρίνα, μου το είπε ο Χάρης κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Εν τω μεταξύ είναι η τρίτη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου που κάνω στο θέατρο. Τον χειμώνα ήμουν στην “Παριζιάνα” και πέρυσι στο “Η αρχόντισσα και ο αλήτης”. Ο κόσμος αγαπάει τον ελληνικό κινηματογράφο και ανατρέχει σε αυτόν σε περιόδους που θέλει να διασκεδάσει. Φανερώνει μια νοσταλγία σε ό,τι αφορά στις ταινίες του παρελθόντος».

Ο Χάρης Ρώμας είναι από τους δημιουργούς που ό,τι κι αν σας προτείνει θα του απαντήσετε θετικά;

«Ναι! Αν σκεφτείτε πως εκείνος με έβγαλε στην τηλεόραση και ο ρόλος που δημιούργησε είχε επιτυχία, τότε ό,τι και να μου προτείνει θα ξέρω πως είναι φτιαγμένο πάνω μου. Εκείνος λοιπόν με έκανε γνωστή με τον ρόλο της Ρόδης, ένα γκεστ 10 επεισοδίων στο “Καφέ”, πολλά χρόνια πριν. Εγώ ούτε που θα σκεφτόμουν να κάνω ποτέ τηλεόραση».

Και όταν μάθατε πως θα επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη η αγαπημένη αυτή σειρά;

«Ηταν πέρυσι το καλοκαίρι που έκανα διακοπές στη Σκιάθο και έμαθα για την επιστροφή του “Καφέ”. Τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω γιατί μου το έλεγε ο κόσμος και μάλιστα μου έδινε συγχαρητήρια που θα επιστρέψω. Μου το επιβεβαίωσε, αλλά όταν τον ρώτησα αν θα είμαι μέσα μου είπε... “α, δεν ξέρω... θα προσπαθήσω” (γέλια). Εχω μαζί του μια ανθρώπινη σχέση και όχι απλά μια συναδελφική.

Τον αγαπάω πολύ. Μπορεί μέσα στα χρόνια να χαθήκαμε, να μη βρισκόμασταν συχνά, πάντα όμως είναι στην καρδιά μου. Ο Χάρης Ρώμας δεν ζηλεύει, δεν έχει κόμπλεξ, ούτε τα σύνδρομα του πρωταγωνιστή. Και είναι ο ιδανικός λίντερ για μια ομάδα».

Επιστρέφει και η Ρόδη λοιπόν στο Κολοκοτρωνίτσι!

«Θα επιστρέψει, αλλά δεν μου έχει πει ο Χάρης πώς θα κινηθεί η ηρωίδα μου... Θα μπορούσε να επισκεφτεί τον παπά ή να κληρονομήσει το σπίτι της παπαδιάς. Μπορώ να σκεφτώ πολλές ιστορίες, αλλά αυτή που θα σκεφτεί ο Χάρης θα είναι ακόμα καλύτερη».

Καφέ της Χαράς spoiler

Η Ρόδη είχε πάει στο χωριό για να παντρευτεί τον Περίανδρο, βέβαια...

«Ομως εκείνος δεν την ήθελε και την έδιωξε. Της την έπεσε από δίπλα ο Φατσέας γιατί έμαθε πως έχει περιουσία. “Τα γίδια και τα πρόβατα”, όπως έλεγε... Ισως και τώρα να εμπλακεί με τον Φατσέα που έχει πρόβλημα στη σχέση του με τη Σταυρούλα, τη νέα δήμαρχο του χωριού. Ή ίσως να φτάσει στο Κολοκοτρωνίτσι, ούσα παντρεμένη, χωρισμένη ή και με καριέρα στο τραγούδι. Αλλωστε γι’ αυτό έφυγε, για να γίνει τραγουδίστρια».

Σας έχουν ενημερώσει πότε θα ξεκινήσετε γυρίσματα;

«Οχι, τώρα γυρίζουν αυτά που θα παίζονταν τη φετινή σεζόν. Εγώ θα είμαι στα επόμενα».

Και μετά από όλα αυτά;

«Εχω ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη, το “Καρδίτσα forever”. Θα κάνω την παπαδιά, τη μητριά του πρωταγωνιστή. Αντρας μου θα είναι ο Τάσος Παλαντζίδης».

Μετά από όλα αυτά και ενώ ξέρω πως έχετε και το τραγούδι στη ζωή σας, πότε θα ξεκουραστείτε;

«Ξεκουράστηκα μέσα στην καραντίνα. Τον χειμώνα εκτός από την “Παριζιάνα”, ήμουν και στη “Σταχτοπούτα”. Αρα μπόρεσα τότε να γεμίσω τις μπαταρίες μου! Είμαι έτοιμη για μια γεμάτη σεζόν όλο εκπλήξεις. Φουλ το πρόγραμμα. Είχαμε κανονίσει με τη Λένα Αλκαίου εμφανίσεις αλλά “ναυάγησε” λόγω πανδημίας».