«Έσκασε» ανακοίνωση από το STAR

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από το STAR

Μόλις πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από το Star, η οποία μάλιστα αφορά τη νέα ταινία που πρόκειται να δούμε σήμερα το βράδυ, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή! Το πρόγραμμα θα καθηλώσει το κοινό και είναι σίγουρο πως η τηλεθέαση θα φτάσει στα ύψη.

Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τρένο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι, είχε αποτραπεί μετά τη σωτήρια επέμβαση τριών θαρραλέων, νεαρών Αμερικάνων. Η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους και πολλά απίθανα περιστατικά, που τους οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή ηρωισμού.

Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, ένα «όπλο», που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές περίπου 500 ανθρώπων…

Star ταινία σήμερα το βράδυ

Ο πολυβραβευμένος με Όσκαρ, Κλιντ Ίστγουντ, υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας, που βασίζεται για άλλη μια φορά σε αληθινή ιστορία, επιλέγοντας μάλιστα να σκηνοθετήσει τους αληθινούς ήρωες των συγκλονιστικών γεγονότων, που αναμεταδόθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο. Το σενάριο είναι διασκευασμένο από το βιβλίο «The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes» των Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν και Τζέφρι Ι. Στερν.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κλιντ Ίστγουντ
  • ΠΑΙΖΟΥΝ: Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν, Τζούντι Γκριρ, Τζένα Φίσερ

Ακόμα ένα πρόγραμμα που κάνει πάταγο στο Star, είναι η Elif. Δείτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό μας για τη Μελέκ που πέφτει στην αγκαλιά ενός νέου άνδρα.

Αυτή είναι η νέα σειρά του Star που θα φέρει ανατροπές...

Μία έκπληξη μας επιφυλάσσει το τηλεοπτικό κανάλι του Star, καθώς κάνει ξανά στροφή στη μυθοπλασία και πρόκειται πολύ σύντομα να συστήσει στο ελληνικό μία νέα σειρά που θα φέρει πάρα πολλές ανατροπές.

Η νέα σειρά την οποία θα απολαύσουμε σύντομα, ονομάζεται «Έρωτας, με διαφορά» και φαίνεται πως θα μας καθηλώσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για το λόγο ότι είναι αρκετά διαφορετική και φέρνει αέρα ανανέωσης στην ελληνική τηλεόραση.

Το «Έρωτας, με διαφορά» θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης από την νέα τηλεοπτική χρονιά! Το κανάλι του Star δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους προγράμματα, αλλά αν διαβάσετε την υπόθεση της σειράς, φαίνεται πως έρχεται για να μείνει.

Το σενά­ριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας με τη σύζυ­γο του Δήμητρα Σάκαλη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Φαίη Ξυλά, τον Βασίλη Μίχα, την Βίβιαν Κοντομάρη και αλλους πολλούς. Πάντα ο έρωτας αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος! Αυτή τη φορά, όλα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα!

Ξυλά Μίχας νεα σειρά σταρ

Διαβάστε εδώ την υπόθεση της νέας σειράς του Star που θα φέρει ανατροπές!

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα (Φαίη Ξυλά), μια μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής (Βασίλης Μίχας), ένας γοητευτικός; bartender γνωρίζονται, ερω­τεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέ­ση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων αλλά και ανατροπών. Οι δυο τους πρέ­πει να διαχειριστούν τις προσωπι­κές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμή­σουν να προχωρήσουν σ' αυτό που τους κάνει ευ­τυχισμένους!

Βασίλης Μίχας Νέα σειρά

Θα τολμή­σει η Ζέτα να αλλάξει ολό­κληρη τη ζωή της για χάρη του Κωστή; θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου: Πρόκειται για την ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα και ξαφνικά αλλά­ζει... πίστα!

TAGS