Elif: Πέφτουν "βόμβες" στην σειρά - Έξαλλος ο Γιουσούφ με την Μελέκ

Όλο το σημερινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Πέφτουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην τούρκικη καθημερινή σειρά Elif, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ο Γιούσουφ όπως θα δούμε, θα γίνει έξαλλος με όσα μαθαίνει για τη Μελέκ και τη συνάντηση της με άντρα, καθώς θα ζηλέψει. Οι "βόμβες" πέφτουν η μια μετά την άλλη.

Αναλυτικά το επεισόδιο στην Elif με τον Γιούσούφ να γίνεται έξαλλος με την Μελέκ - "βόμβα"

Παρασκευή 14/8 - Επεισόδιο 650

Ο Σελίμ μένει άφωνος με τα νέα της εγκυμοσύνης της Ζεϊνέπ. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια όταν βλέπει τη Μελέκ με τον Γιαχιά και μιλάει σχετικά στον Ορχάν, είναι πολύ απογοητευμένος. Ο Γιάχια κάνει την επαγγελματική του πρόταση στη Μελέκ. Αργότερα ο Γιάχια λέει στη Λεϊλά πως έκανε την προσφορά του στη Μελέκ και πως πραγματικά του άρεσε αυτή η κοπέλα. Αυτό στην αρχή δεν αρέσει στη Λεϊλά αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως αν ο Γιάχια κερδίσει την καρδιά της Μελέκ, εκείνη δεν θα είναι πια εμπόδιο και θα μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη "βόμβα" που σκάει στην σειρά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά που έχει πεθάνει γυρνάει πίσω και θα φέρει τα πάνω κάτω. Ειδικά στη ζωή της Μελέκ.

Elif εξελίξεις 14/8

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν παιδί. Όλοι ρωτούν όμως τι είπε ο γιατρός στον Σελίμ και η Ζεϊνέπ τους λέει πως τελικά δεν μπόρεσαν να πάνε γιατί είχε ναυτία. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ και του λέει πως ο Γιαχιά γοητεύθηκε από τη Μελέκ και πως ίσως αυτή η γνωριμία να οδηγήσει σε κάτι καλό. Ο Γιουσούφ είναι έξαλλος αλλά προσπαθεί να το κρύψει και να συγκρατηθεί. Η Μελέκ μιλάει στην Αϊσέλ για την επαγγελματική πρόταση του Γιαχιά. Εκείνη της λέει πως είναι μια ικανή γυναίκα και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η Μελέκ σκέφτεται πως πρέπει να συζητήσει το ζήτημα με την οικογένεια αλλά και την Ελίφ. Η Αϊσέλ της λέει πως η Ελίφ θα προσαρμοστεί γρήγορα σε ένα νέο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον αλλά εκεί που θα πάνε δεν θα υπάρχει ο Γιουσούφ στις ζωές τους.

Η Μελέκ ξέρει πως έχει δίκιο. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως η γειτόνισσα τους, η Χανιφέ είδε τη Μελέκ με τον Γιαχιά και θα το πει σε όλους. Η Λεϊλά της λέει πως συναντήθηκαν για επαγγελματικό λόγο. Ο Γιαχιά λέει πως αυτό είναι αλήθεια αλλά είναι γεγονός πως η Μελέκ του άρεσε και σαν γυναίκα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ανακοινώνουν το νέο της εγκυμοσύνης της στον Βεϊσέλ, τον Μουράτ και την Τουλάι. Ο Βεϊσέλ είναι πανευτυχής γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια…