Αυτοκτονία - "βόμβα" στην Elif - Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Αποκλειστικό που "καίει"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτοκτονία -

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσει η είδηση για μία αυτοκτονία που πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Το πρόσωπο που επιχειρεί να δώσει οριστικό τέλος στη ζωή του θα περάσει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση καταλήγει η Λεϊλά, η οποία κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της από τη ζήλια της για τη Μελέκ, που κατάφερε και έχει ξανά κοντά της τον Γιουσούφ.

Η Μελέκ μετά το περιστατικό με την αγκαλιά του Γιουσούφ και της Λεϊλά αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Γιαχιά και να πάει να δουλέψει μαζί του. Στο τραπέζι η Μελέκ ανακοινώνει την επαγγελματική πρόταση που της έκανε ο Γιαχιά και ο Γιουσούφ, που βρίσκεται εκεί, επιτέλους καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν της έκανε πρόταση γάμου και πως είχε παρεξηγήσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, η Λεϊλά καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν έχει εταιρεία και πως όλα είναι ψέματα.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό μας για τον τραγικό θάνατο που γνωρίζει ο Ουμίτ από την Αρζού!

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες που θα αποχωριστούν η μία την άλλη. Την επόμενη μέρα η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει στον Τζεβαχίρ, αλλά και στην οικογένεια, που αντιδρά έντονα. Η Αλιγέ δεν συμφωνεί και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Ο Γιαχιά λέει στη Λεϊλά πως η Μελέκ δέχτηκε την πρότασή του: «Θα έχεις όλο δικό σου τον Γιουσούφ! Η Μελέκ δέχτηκε την πρόταση που της έκανα».

Η Σιταρέ λέει στη Μελέκ πως ο Γιουσούφ είναι πολύ λυπημένος. Η Μελέκ της απαντάει: «Σύντομα θα το ξεπεράσει», και η Σιταρέ αναρωτιέται: «Γιατί το λες αυτό;». Η Μελέκ της λέει ότι τον είδε να αγκαλιάζεται με τη Λεϊλά έξω από το σπίτι της και η Σιταρέ επιμένει πως πρόκειται για κάποια παρεξήγηση. Ετσι πάει να βρει τον Γιουσούφ και του εξηγεί όσα έμαθε. Τώρα εκείνος καταλαβαίνει γιατί η Μελέκ τον κρατούσε σε απόσταση. Ο Γιαχιά πηγαίνει να πάρει τη Μελέκ και την Ελίφ, οι οποίες με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν την οικογένεια. Ο Γιουσούφ φτάνει και μπαίνει μπροστά στο αυτοκίνητο.

Θέλει να μιλήσει με τη Μελέκ. Εκείνος της λέει πως η παρουσία της στη ζωή του τα άλλαξε όλα και νιώθει πως τον έσωσε από ένα βαθύ σκοτάδι. Δεν θέλει να τη χάσει εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και τη Λεϊλά. Η Μελέκ του απαντάει πως αυτό δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να φύγει. Βλέποντας πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη, της αποκαλύπτει την αλήθεια για την υγεία του Σελίμ. Η Μελέκ ταράζεται και ενημερώνει τον Γιαχιά πως δεν θα φύγει. Εκείνος γίνεται έξαλλος: «Αυτό δεν θα τελειώσει έτσι», μονολογεί και εξηγεί στη Λεϊλά όσα έγιναν...

Καρέ-καρέ η αυτοκτονία "βόμβα" στην Elif και οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Ο Γιαχιά πηγαίνει στη Λεϊλά και της εξηγεί τι συνέβη. Εκείνη νιώθει απελπισμένη και κλείνεται στο δωμάτιό της. Ο Γιαχιά και η μητέρα της χτυπούν την πόρτα, αλλά εκείνη δεν απαντάει γιατί έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η Φεβζιγιέ του ζητάει να σπάσει την πόρτα και μεταφέρουν τη Λεϊλά στο νοσοκομείο.

Elif η Λεϊλά αυτοκτονεί

Ο Γιαχιά είναι έξαλλος και κατηγορεί τον Γιουσούφ για ό,τι συνέβη και ορκίζεται εκδίκηση. «Μη μιλάς έτσι, ο Γιουσούφ δεν έχει κάνει τίποτα, είμαι σίγουρη», του λέει η Φεβζιγιέ και εκείνος επιμένει: «Η κόρη σου είναι σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας αυτού του άντρα και εσύ μου λες πως δεν φταίει;».

Η Φεβζιγιέ απαντάει: «Η Λεϊλά έφτιαξε στο μυαλό της αυτόν τον έρωτα, ο Γιουσούφ ποτέ δεν της έδωσε ελπίδες και δεν της υποσχέθηκε κάτι». Ο Γιαχιά της απαντάει: «Κι όμως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις... Αυτός φταίει και θα δεις τι θα πάθει».

TAGS