Elif: Έξαλλη η Μελέκ με τον Γιουσούφ - Παίρνει την Ελίφ και φεύγουν

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Έξαλλη η Μελέκ με τον Γιουσούφ - Παίρνει την Ελίφ και φεύγουν

Έξαλλη θα δούμε την Μελέκ να γίνεται στο σημερινό επεισόδιο εξαιτίας του Γιουσούφ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να πάρει την Ελίφ και να φύγουν από την πόλη και να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή. Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στην τούρκικη καθημερινή σειρά του STAR, «Elif».

Για αυτό το λόγο η Μελέκ στην Elif γίνεται έξαλλη με τον Γιουσούφ

Δευτέρα 24/8 - Επεισόδιο 656

Μετά από πολλές μέρες, ο Γιουσούφ πηγαίνει ξανά στο σπίτι για να δειπνήσει με την οικογένεια Εμίρογλου, αφού το υποσχέθηκε στην Αλιγιέ. Στο τραπέζι η Μελέκ ανακοινώνει την επαγγελματική πρόταση, που της έκανε ο Γιαχιά. Ο Γιουσούφ επιτέλους καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν της έκανε πρόταση γάμου και πως είχε παρεξηγήσει την κατάσταση. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ δεν συμφωνούν και η Μελέκ τους λέει πως εμπιστεύεται τον Γιαχιά και πως τους σύστησε η Λέϊλά. Ο Γιουσούφ το ακούει αυτό. Ο Σελίμ θέλει να πάρει περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση του Γιαχιά. Η Μελέκ όμως τους δηλώνει πως πρέπει να μετακομίσει χωρίς να δίνει άλλες εξηγήσεις. Η Λεϊλά καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν έχει εταιρία και όλα είναι ψέματα. Κάποτε είχε αλλά χρεοκόπησε.

Τον ρωτάει πως σκοπεύει να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ και εκείνος της λέει πως η Μελέκ θα δουλεύει για τον πρώην συνεταίρο του. Η Λεϊλά αρχίζει να έχει πια αμφιβολίες γιατί το σχέδιό της ήταν καλό στην αρχή αλλά τώρα όλα αλλάζουν με τα νέα δεδομένα. Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες. Η Ελίφ δεν θέλει να φύγει. Η Μελέκ της λέει πως πρέπει να πείσουν την οικογένεια και να φύγουν. Η Ελίφ μιλάει για τον Γιοσούφ, δεν θέλει να τον αποχωριστεί και η επιμονή της επηρεάζει τη Μελέκ. Λίγο αργότερα, ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως την είδε με τον Γιαχιά και νόμιζε πως σκόπευε να τον παντρευτεί. Η Μελέκ θυμώνει μαζί του, δεν μπορεί να πιστέψει πόσο πολύ την παρεξήγησε.

Ο Γιουσούφ πάει να φύγει και τον πλησιάζει ο Σελίμ και συζητάνε για το θέμα της υγείας του. Ο Γιουσούφ τον συμβουλεύει να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια. Καθώς μιλάνε η Ζεϊνέπ ακούει τον Σελίμ να λέει πως το μωρό έρχεται σε λάθος χρόνο και πιστεύει πως ο Σελίμ δεν θέλει το παιδί τους. Ο Σελίμ λέει στον Γιουσούφ πως ίσως είναι καλύτερα, που θα φύγει η Ελίφ ώστε η ανιψιά του να μη δει το θάνατό του. Η Αλιγιέ κάνει ερωτήσεις στη Μελέκ και προσπαθεί να μάθει τον πραγματικό λόγο για τα σχέδια της να φύγει. Η Μελέκ μόνη της στο δωμάτιο της σκέφτεται τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως ο Γιουσούφ την παρεξήγησε και πήγε να βρει τη Λεϊλά. Αυτή η σκέψη την πληγώνει.

Τώρα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να φύγει μακριά. Την επόμενη μέρα η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως η επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε, είναι πολύ καλή και η Ελίφ θα έχει ένα καλύτερο μέλλον. Ο Σελίμ το σκέφτεται καθώς ο ίδιος σε λίγους μήνες θα χειροτερέψει και δεν θέλει η Ελίφ να τον δει σε κακή κατάσταση. Η Μελέκ ανακοινώνει στον Γιαχιά πως θα δεχθεί την επαγγελματική του προσφορά και θα μετακομίσει στην πόλη του. Ο Ορχάν πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και προσφέρει ένα δώρο στη Σιταρέ. Η Σιταρέ ενθουσιάζεται. Ο Γιουσούφ βλέπει τη σκηνή και καταλαβαίνει πως ο φίλος του έχει ερωτευθεί τη Σιταρέ. Ο Γιαχιά λέει στη Μελέκ πως θα φύγουν σε δύο μέρες. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια και έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του στη Μελέκ. Έβγαλε γρήγορα συμπεράσματα και πλήγωσε τη Μελέκ.

Ωστόσο, ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Γιουσούφ; Θα βγει στον φόρα και η Μελέκ θα σοκαριστεί. Όλο το ρεπορτάζ.

Elif επεισόδια εβδομάδας

Τρίτη 25/8 - Επεισόδιο 657

Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασής της να φύγει στον Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ δεν χαίρεται όταν το ακούει. Η Ζεϊνέπ περιμένει τομν Σελίμ για να πάνε στο γιατρό. Εκείνος είναι στη δουλειά και όταν θυμάται το ραντεβού φεύγει γρήγορα αλλά λιποθυμάει έξω από το γραφείο του. Όταν συνέρχεται βλέπει τους συναδέλφους του γύρω του οι οποίοι θέλουν να καλέσουν γιατρό αλλά ο Σελίμ θέλει να φύγει. Η Μελέκ αποχαιρετά τις συναδέλφους της. Ο Σελίμ καλεί τη Ζεϊνέπ και απολογείται για την καθυστέρησή του αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει από το γιατρό. Του λέει πως το μωρό τους είναι καλά αλλά είναι θυμωμένη και απογοητευμένη από τον άντρα της. Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει και στην οικογένειά της.

Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Η υποστήριξη του Σελίμ στη Μελέκ, τους εκπλήσει όλους. Ο Γιαχιά ανακοινώνει στη Λεϊλά τα νέα. Η Μελέκ θα φύγει και έτσι εκείνη θα είναι μόνη με τον Γιουσούφ χωρίς εμπόδια ανάμεσά τους. Η Σιταρέ ρωτάει τη Μελέκ αν φεύγει εξαιτίας του Γιουσούφ και εκείνη το αρνείται. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως υποστηρίζει τη Μελέκ και εκείνος της λέει πως έχει τους λόγους του. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η Ζεϊνέπ ξεσπάει εναντίον του λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη η το μωρό τους. Ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά εκείνη θυμώνει περισσότερο. Του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με τον Γιουσούφ και πιστεύει πως κάτι κρύβει. Ο Σελίμ δεν απαντάει. Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και ο Σελίμ της λέει την αλήθεια, πως πρόκειται να πεθάνει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να το πιστέψει και δεν ξεσπάει σε κλάματα.

Ο Σελίμ της λέει πως προσπαθεί πολύ για να αφήσει πίσω του για εκείνη και το μωρό τους μια καλή ζωή. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αν πεθάνει εκείνος, δεν θα μπορέσει και εκείνη να κρατηθεί στη ζωή. Ο Σελίμ της λέει πως πρέπει να το κάνει για το παιδί τους..

Τετάρτη 26/8 - Επεισόδιο 658

Οι συνάδελφοι της Μελέκ της κάνουν αποχαιρετιστήριο δώρο ένα κολιέ και εκείνη της αποχαιρετά συγκινημένη, βγάζοντας και μια αναμνηστική φωτογραφία. Η Σιταρέ λέει στον Γιουσούφ πως η Μελέκ θα φύγει την επόμενη μέρα αλλά είναι σαν να θέλει να ξεφύγει από κάτι. Η Μελέκ κανονίζει την αναχώρησή της με τον Γιαχιά και στη συνέχεια εκείνος δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα, τον Ταρίκ. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να κρατήσει κρυφή από την υπόλοιπη οικογένεια την κατάστασή της υγείας του. Στο δωμάτιο τους η Ζεϊνέπ κλαίει και ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Της ζητάει να είναι δυνατή.

Η Μελέκ ετοιμάζει τα πράγματά της. Αν και έχει ακόμα αμφιβολίες, πιστεύει πως κάνει το καλύτερο. Βλέποντας το βιβλίο και το τριαντάφυλλο, που της χάρισε ο Γιουσούφ, λυγίζει αλλά δεν επιτρέπει στον εαυτό της να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη και η Μελέκ θεωρεί πως είναι έτσι εξαιτίας της αναχώρησής της. Αγκαλιάζονται και η Ζεϊνέπ ξεσπάει σε κλάματα. Το επόμενο πρωί, η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν. Η Μελέκ της ζητάει να μαζέψει τα πράγματά της και της λέει πως θα δει τον Γιουσούφ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Ζεϊνέπ θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Σελίμ αλλά και τη μέρα του γάμου τους. Η Ελίφ το σκάει για να πάει να δει τον Γιουσούφ. Του ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της και να την πείσει να μείνουν. Ο Γιουσούφ της υπόσχεται να προσπαθήσει. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως δεν είναι πολύ αργά, μπορεί να μείνει. Η Μελέκ δεν αλλάζει γνώμη. Η εταιρία Εφελέρ κλείνει ένα σπουδαίο πελάτη με την παρέμβαση του Σελίμ.

Θρίλερ θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς του STAR, «Elif». Η Αρζού δεν είναι νεκρή και γυρνάει για εκδίκηση. Ενώ θα βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα.

Πέμπτη 27/8 - Επεισόδιο 659

Η Μελέκ δεν βρίσκει την Ελίφ στο σπίτι. Η Σιταρέ της λέει πως ίσως να κρύβεται κάπου επειδή δεν θέλει να φύγει. Η Μελέκ την αναζητά στον κήπο και εκείνη την ώρα ο Γιουσούφ επιστρέφει την Ελίφ. Η Σιταρέ παίρνει μέσα στο σπίτι την Ελίφ για να αφήσουν τη Μελέκ και τον Γιουσούφ να μιλήσουν μόνοι. Ο Γιουσούφ της ζητάει να μείνει και η Μελέκ του λέει πως το κάνει για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την Ελίφ. Ο Γιουσούφ της λέει πως η Ελίφ έχει ανάγκη να βρίσκεται με την οικογένειά της. Η Μελέκ όμως είναι θυμωμένη με τον Γιουσούφ επειδή πιστεύει πως είναι μαζί με τη Λεϊλά. Ο Φικρέτ συγχαίρει τον Σελίμ για τη δουλειά του και ο Χακάν ζηλεύει. Η Σιταρέ λέει στη Μελέκ πως ο Γιουσούφ είναι πολύ λυπημένος. Η Μελέκ της απαντάει πως θα το ξεπεράσει γρήγορα και η Σιταρέ τη ρωτάει γιατί το λέει αυτό.

Η Μελέκ της λέει ότι τον είδε να αγκαλιάζεται με τη Λεϊλά έξω από το σπίτι της και η Σιταρέ δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Σιταρέ επιμένει πως πρόκειται για κάποια παρεξήγηση. Ο Σελίμ επιστρέφει από τη δουλειά για να αποχαιρετήσει τη Μελέκ και η Ελίφ του ζητάει να την εμποδίσει. Όλοι είναι λυπημένοι εκτός από τη Σιταρέ, που λείπει. Η Σιταρέ πηγαίνει στον Γιουσούφ και του λέει τι είδε η Μελέκ και του εξηγεί πως η κοπέλα φεύγει επειδή πιστεύει πως εκείνος και η Λεϊλά έχουν σχέση. Τώρα ο Γιουσούφ καταλαβαίνει γιατί η Μελέκ τον κρατούσε σε απόσταση. Η Σιταρέ του λέει πως ότι είναι να κάνει πρέπει να το κάνει γρήγορα. Ο Γιαχιά πηγαίνει να πάρει τη Μελέκ και την Ελίφ. Ο Γιουσούφ φτάνει και μπαίνει μπροστά στο αυτοκίνητο. Θέλει να μιλήσει με τη Μελέκ. Η Ελίφ κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και αγκαλιάζει τον Γιουσούφ. Η Μελέκ της ζητάει να μπει στο αυτοκίνητο. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να μιλήσουν γιατί έχει παρεξηγήσει τα πάντα. Θέλει να τον ακούσει για μια τελευταία φορά.

Η Ζεϊνέπ νιώθει έντονο πόνο μετά την αναχώρηση της Μελέκ. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους λέει πως ο πόνος προκλήθηκε από στρες και η Αλιγιέ πιστεύει πως οφείλεται στην αναχώρηση της Μελέκ αλλά ο Σελίμ κατηγορεί τον εαυτό του. Ο Γιαχιά λέει στη Μελέκ πως καθυστερούν και εκείνη του ζητάει λίγο χρόνο. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως τα έχει χάσει όλα και δεν θέλει να τη χάσει. Η παρουσία της στη ζωή του τα άλλαξε όλα και νιώθει πως τον έσωσε από ένα βαθύ σκοτάδι. Δεν θέλει να τη χάσει εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και τη Λεϊλά. Η Μελέκ του απαντάει πως αυτό δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να φύγει…

Παρασκευή 28/8 - Επεισόδιο 660

Ο Γιουσούφ δεν καταφέρνει να αλλάξει γνώμη στη Μελέκ. Αναγκάζεται τότε να της πει πως δεν μπορεί να φύγει γιατί ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η Μελέκ ταράζεται και λέει στην Ελίφ πως θα μείνουν. Η Μελέκ ενημερώνει τον Γιαχιά πως δεν θα φύγει. Ο Γιάχια προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο αλλά δεν τα καταφέρνει και γίνεται έξαλλος. Μονολογεί πως αυτό δεν θα τελειώσει έτσι. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι ο Σελίμ και η Σιταρέ της λέει πως όλοι είναι στο νοσοκομείο. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Γιαχιά πηγαίνει στη Λεϊλά και της εξηγεί τι συνέβη. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη.

Η Ελίφ περιγράφει με τη σειρά της τι συνέβη στην Ιντζί. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Μελέκ και τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως θα σταθεί στο πλευρό του και του ζητάει να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια, πρέπει να παλέψει. Η Μελέκ πηγαίνει να δει τη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως την έχει ανάγκη. Η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα φύγει. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι και η Μελέκ με την Αλιγιέ τη φροντίζουν. Η Αλιγιέ, η Σιταρέ και η Ιντζί, είναι οι μόνες που δεν γνωρίζουν για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Η Αλιγιέ αναρωτιέται γιατί η Μελέκ επέστρεψε και ο Γιουσούφ λέει μια δικαιολογία. Ο Γιουσούφ είναι χαρούμενος επειδή η Μελέκ δεν έφυγε.

Η Λεϊλά είναι κλεισμένη στο δωμάτιο της. Ο Γιαχιά και η μητέρα της χτυπάνε την πόρτα αλλά εκείνη δεν απαντάει γιατί έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Φεβζιγιέ του ζητάει να σπάσει την πόρτα και μεταφέρουν τη Λεϊλά στο νοσοκομείο. Ο Γιαχιά είναι έξαλλος και κατηγορεί τον Γιουσούφ για ό,τι συνέβη. Ορκίζεται εκδίκηση. Ο Σελίμ αγοράζει μια κούνια και κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Γιαχιά συναντάει τον Φαρούκ και εκείνος του λέει πως τον θέλει το αφεντικό. Ο Γιαχιά έχει δουλειές με επικίνδυνους ανθρώπους. Ο Σελίμ συνδέει την κούνια και λιποθυμάει. Η Ζεϊνέπ τον αγκαλιάζει και κλαίει λέγοντας «μην πεθάνεις». Η Αλιγιέ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ενώ η Ελίφ λέει «μου το υποσχέθηκες θείε». Η Ζεϊνέπ με κλάματα λέει στην Αλιγιέ πως ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο…