Γιώργος Παπαδάκης: "Έσκασε" το νέο για το Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1

Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Παπαδάκης:

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα, εννοείται, του ΑΝΤ1 με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και πριν από λίγο έσκασε και το trailer του!

Δείτε το στο athensmagazine.gr

Το βέτο του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Εν συνεχεία των εξελίξεων που σας είχα μεταφέρει πριν από λίγες ημέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη και την πρόταση να αλλάξει ώρα μετάδοσης λόγω του Πρωινού, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω το βέτο που άσκησε στον ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετράει 30 χρόνια καριέρας μέσα από τη συχνότητα του Αμαρουσίου, είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο κανάλι και τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Για αυτό και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν στο αν είναι σύμφωνος να κλείνει 20 λεπτά πιο νωρίς το «Καλημέρα Ελλάδα» με σκοπό το Πρωινό να βγαίνει στον αέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο για να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό, που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι μεγάλος.

Μετά την ανακοίνωση λοιπόν που βγήκε - την οποία θα δείτε και παρακάτω - για την εκπομπή του, όπου γράφει ότι 06:00 ώρα ο παρουσιαστής θα μας λέει «καλημέρα» με τους συνεργάτες τους, δεν γινόταν να μην μάθω τι συνέβη και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της ώρας.

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε πρόσωπο μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, ο Γιώργος Παπαδάκης, άσκησε βέτο για να μην γίνει η αλλαγή αυτή. Εντάσεις, εννοείται πως δεν υπήρξαν, καθώς η συνεργασία τους είναι άριστη. Ωστόσο, ο παρουσιαστής ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο να κλείνει 20 λεπτά νωρίτερα την εκπομπή.

Μάλιστα, το κανάλι δέχτηκε αμέσως την απόφαση του και τελικά όπως είδαμε τα πράγματα προχωρούν ακριβώς όπως και την περσινή σεζόν. Δηλαδή 06:00 βγαίνει στον αέρα το «Καλημέρα Ελλάδα και στις 10:00 το Πρωινό