Νέα ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 - Επιστρέφει το δίδυμο «φωτιά»

Θα κάνουν χαμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 - Επιστρέφει το δίδυμο «φωτιά»

Στη συχνότητα του ΑΝΤ1 επιστρέφει ένα δίδυμο «φωτιά» και βγήκε από το σταθμό του Αμαρουσίου η ανακοίνωση. Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το δίδυμο «φωτιά»

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου οι «Πρωινοί Τύποι» έρχονται μισή ώρα νωρίτερα στον ΑΝΤ1, στις 06:30, για να μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Με άποψη και χιούμορ, οι «Πρωινοί Τύποι» ακολουθούν με αισιόδοξη ματιά τα βήματα της ειδησεογραφίας, συνθέτουν το ενημερωτικό παζλ του Σαββατοκύριακου, καταγράφουν τα προβλήματα αναζητώντας λύσεις και δίνουν βήμα στους ειδικούς για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.

Με οδηγό την επικαιρότητα και την ανάγκη των τηλεθεατών για άμεση και αντικειμενική ενημέρωση, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης βάζουν σε πρώτο πλάνο όλες τις ειδήσεις από την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία, τα Διεθνή, τον Αθλητισμό, αλλά και την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

ΑΝΤ1 Πρωινοί Τύποι

Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές πληροφορίες, συνεντεύξεις, αλλά και σημαντικοί καλεσμένοι σε μία εκπομπή που κλείνει το μάτι στην ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.

«Πρωινοί Τύποι». Πρεμιέρα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 06:30. Παρουσιάζουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης. Από τον ΑΝΤ1 βγήκε ανακοίνωση και για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πιο θρυλική εκπομπή

Με μια ανακοίνωση έγινε γνωστή η επιστροφή της πιο θρυλικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Πρόκειται να «χτυπήσει» κόκκινο σε τηλεθέαση και να κάνει χαμό.

Ο λόγος για «ΤΑΞΙ», το οποίο έρχεται και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Το «ΤΑΞΙ», ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, βάζει το ταξίμετρο και πατάει γκάζι στο νέο πρόγραμμα του ANT1, έχοντας στο τιμόνι του τον stand up comedian και ραδιοφωνικό παραγωγό, Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Μετά από σχεδόν 14 χρόνια, το «ΤΑΞΙ» μετρά και πάλι τα χιλιόμετρά του στον ΑΝΤ1 βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με καινούρια στοιχεία, προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα. Παρουσιαστής ο Αλέξανδρος Τσούβελας

ΑΝΤ1 ΤΑΞΙ

Ας γνωρίσουμε ξανά, τη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού:

Οι ανυποψίαστοι πελάτες επιβιβάζονται στο «ΤΑΞΙ» και βρίσκουν στη θέση του οδηγού τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος τους κάνει τις πιο τρελές ερωτήσεις. Έτσι μια απλή κούρσα ρουτίνας, για να φτάσουν στον προορισμό τους, γίνεται ευκαιρία για κέρδη.

Οι επιβάτες γίνονται, αυτομάτως, παίκτες και πρέπει να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Διαθέτουν δύο βοήθειες και έχουν το δικαίωμα για δύο μόνο λάθη, αλλιώς το «ΤΑΞΙ» τραβάει χειρόφρενο και τους αφήνει στη μέση του δρόμου.

Βέβαια, είτε χάσει είτε κερδίσει κάποιος το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα θέλει να κατέβει με τίποτα από το «ΤΑΞΙ» γιατί ο Αλέξανδρος θα τους έχει χαρίσει μια μοναδική «βόλτα».

Όσοι κάνουν αυτή τη διαδρομή θα έχουν την ευκαιρία να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να συζητήσουν, να σατιρίσουν, να προβληματιστούν, να θυμηθούν, ν’ αναπολήσουν…. και, αν απαντήσουν σωστά, να κερδίσουν μετρητά!

Οι πιο διασκεδαστικές κούρσες και οι πιο αστείοι διάλογοι έρχονται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, και θα μας… υποψιάσουν ώστε να είμαστε έτοιμοι για όλα όταν επιβιβαζόμαστε πλέον σε ταξί.

Να σημειώσουμε πως είναι επίσημο πλέον πως επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια και μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1.