Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξαφάνιση σοκ στις Άγριες Μέλισσες

Συναγερμός στο Διαφάνι

Εξαφάνιση σοκ στις Άγριες Μέλισσες
TV24 06.09.2020 08:02
Από Youweekly Team

Μια εξαφάνιση σοκ θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα την επόμενα Δευτέρα, 14/9.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του β΄ κύκλου της σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ έχει στα χέρια του τα πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια και σας τα παρουσιάζει καρέ-καρέ με τους διαλόγους των πρωταγωνιστών!

Εξαφάνιση-σοκ στις Άγριες Μέλισσες

Ο Τόλλιας δέχεται κλήτευση από τον εισαγγελέα για το θέμα της βιομηχανικής ζώνης και ζητάει βοήθεια από τον Δούκα. «Θα ερχόταν η στιγμή που θα σερνόσουν πάλι στα πόδια μου για βοήθεια! Γιατί να σε βοηθήσω; Πόσες φορές σε στήριξα και εσύ τι έκανες; Πήρες το μέρος όλων αυτών και μου γύρισες την πλάτη, αχάριστε! Βγάλ’ τα πέρα μόνος σου και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου σπίτι μου! Χάσου τώρα από μπροστά μου», του λέει ο Δούκας τιμωρώντας τον για την αποστασία του.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια spoiler

Η μέρα που ο Τόλλιας πάει στον εισαγγελέα έχει φτάσει και εκείνος τον «στριμώχνει» άσχημα για τους χρηματισμούς που έκανε ώστε να προχωρήσει η βιομηχανική ζώνη και απαιτεί ονόματα. Ο Τόλλιας αρνείται να δώσει απαντήσεις και είναι πια σίγουρος πως δεν πρόκειται να τη γλιτώσει. Η Παγώνα στέκεται στο πλευρό του και του δίνει δύναμη: «Δεν είσαι μόνος σου. Εχεις εμένα και τα παιδιά. Θα σε στηρίξω ό,τι κι αν αποφασίσεις». Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους. Το γιορτινό κλίμα όμως χαλάει όταν εξαφανίζεται ο μικρός γιος του Τόλλια.

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι συγκλονιστικά με την Ελένη θα είναι αυτή που περνάει το θρίλερ της ζωής της. Όπως γράφτηκε θα μείνει έγκυος, όχι όμως από τον Λάμπρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: «Π@νη διέλυσες το γάμο της κόρης μου» - Ορμάνε στην Ελένη

Τα πάνω κάτω με την απόφαση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες λίγο πριν την πρεμιέρα

Share