Άσχημες εξελίξεις στις 8 Λέξεις - Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα πάντα για τον Φοίβο

Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις στις 8 Λέξεις - Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα πάντα για τον Φοίβο

Οι υποψίες του Εκτορα θα επιβεβαιωθούν για ακόμα μια φορά. Μπαίνει στο διαμέρισμα του Φοίβου και βρίσκει στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Πρώτη του κίνηση να μιλήσει με τον Μιλτιάδη. Οι εξελίξεις στις 8 Λέξεις είναι άσχημες.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Αυτές είναι οι άσχημες εξελίξεις στις 8 Λέξεις για Φοίβο και Μιλτιάδη

Το μεγάλο χτύπημα στο σκάφος του Δερβάνη ανήκει πλέον στην ιστορία καθώς έχει αφήσει πίσω του πολλά θύματα. Δύο από αυτά είναι ο Μιλτιάδης Μαρόγλου αλλά και η Βίκυ, της οποίας η φωτογραφία έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης. Η Ρωξάνη φεύγει από το πλευρό του Μιχαήλ.

Τα «χτυπήματα» όμως δεν σταματούν εδώ. Οταν ο Μιλτιάδης βγει από το νοσοκομείο και πάει σπίτι του, τα φώτα θα στραφούν στην περίεργη συμπεριφορά του Φοίβου. Πρώτος απ’ όλους ο Λουκάς θα αποκαλύψει στην Κατερίνα πως το τελευταίο διάστημα ο Φοίβος δεν πήγε καθόλου στο Πανεπιστήμιο. Θα αναρωτηθούν τι συμβαίνει στη ζωή του νεαρού τις μέρες αυτές, όμως σίγουρα το μυαλό τους δεν θα πάει στη σωστή κατεύθυνση. Οταν λίγες ημέρες αργότερα η Κατερίνα θα ετοιμάσει ένα δείπνο στο σπίτι της προς τιμήν του άντρα της, περισσότερες υποψίες θα μπουν στο μυαλό του Εκτορα καθώς ο Φοίβος θα δείχνει αμήχανος καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

8 Λέξεις Μιλτιάδης

Τις υποψίες αυτές θα θελήσει να συζητήσει αρχικά με τον Νικηφόρο. Για την ακρίβεια θα του πει πως κάτι δεν πάει καλά με εκείνον καθώς επίσης θα του δώσει και στοιχεία που τον ενοχοποιούν για δολοφονικά χτυπήματα που είχε για τη ζωή του φοιτητή πριν την επίθεση στο σκάφος. Ο Νικηφόρος όμως, καθώς είναι σε περίεργη προσωπική φάση μετά την κατηγορία της Ολυμπίας αλλά και το ενδεχόμενο του χωρισμού του με την Εύα, δεν θα τον πιστέψει. Και πάλι όμως ο Εκτορας δεν θα ησυχάσει αν δεν διαπιστώσει πως ο Φοίβος είναι πληρωμένος δολοφόνος.

Ετσι λοιπόν ετοιμάζεται να μπει στο διαμέρισμά του προκειμένου να ψάξει για νέα στοιχεία. Με απόλυτη μυστικότητα το καταφέρνει σε στιγμή που ο ιδιοκτήτης βρίσκεται εκτός σπιτιού, και τότε οδηγείται μπροστά από μια τεράστια ανακάλυψη που δεν είναι άλλη από το ότι όντως εμπλέκεται σε δολοφονικές επιθέσεις. Θα αναγκαστεί λοιπόν να μιλήσει στον πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρόγλου. Εκείνος αρχικά θα κρύψει αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη από την Κατερίνα και θα προσπαθήσει να τον πείσει να ξεμπλέξει.

Οι τηλεθεατές θα δουν πατέρα και γιο να συγκρούονται έντονα και μάλιστα ο δεύτερος να παραπλανά με κάθε τρόπο τον πατέρα του. Τέλος, όπως έχει γίνει γνωστό, η σεναριογράφος της σειράς, Βάνα Δημητρίου, έχει αποφασίσει ο Φοίβος να μην ακολουθήσει τα βήματα της Βίκυς πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οπως έχει λεχθεί από τους πρωταγωνιστές, η αποκάλυψη της δράσης του Φοίβου θα ενώσει την οικογένεια και θα θέσει πιο γερές βάσεις στις σχέσεις τους. Η συνέχεια επί της οθόνης. Χωρισμός για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις. Η ανακοίνωση στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Η Ηλιάνα αναγνωρίζει τη... Βίκυ

Καιρό τώρα η Αποστολία προσπαθεί να προστατεύσει την Ηλιάνα και της λέει κατ’ επανάληψη πως θα πρέπει να κρατήσει απόσταση από τη Βίκυ καθώς δεν είναι το άτομο που πιστεύει. Την ενθαρρύνει να μην ασχοληθεί ξανά με μεταφυσικές πράξεις και να αφήσει την ψυχή της αδικοχαμένης κόρης της να αναπαυθεί, όμως εκείνη βλέπει στο πρόσωπο της Βίκυς τον μόνο σύνδεσμό της με τη μικρή Αριάδνη. Οταν λοιπόν βλέπει ξαφνικά τη φωτογραφία της Βίκυς στην τηλεόραση με ξανθιά περούκα από το μακελειό στο σκάφος, την αναγνωρίζει και όλα αλλάζουν στη συμπεριφορά της. Για μια ακόμη φορά η Ηλιάνα κλονίζεται...