Της αποκαλύψεως στην Elif σήμερα 10/9 - Η διαθήκη του Γιουσούφ! Που αφήνει τα πάντα;

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της αποκαλύψεως στην Elif σήμερα 10/9 - Η διαθήκη του Γιουσούφ! Που αφήνει τα πάντα;

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif, αφού θα αποκαλυφθεί σε ποιον αφήνει την περιουσία του ο Γιουσούφ φοβούμενος πως θα πεθάνει...

Οι επιθέσεις προς το πρόσωπό του τον έχουν τρομάξει!

ELIF Επεισόδιο 669.

Η Αρζού διαβάζει το γράμμα της θείας του Γιουσούφ. Δεν καταλαβαίνει γιατί ο Γιουσούφ αρνείται μια τέτοια περιουσία. Αποφασίζει να βρει τους άντρες που ψάχνουν τον Γιουσούφ. Η Μελέκ ζητάει εξηγήσεις από τον Γιουσούφ για όσα τον άκουσε να λέει στο τηλέφωνο και εκείνος της ζητάει να τον εμπιστευθεί. Της λέει πως είναι καλύτερα να πάνε σε άλλη πόλη. Η Μελέκ το δέχεται γιατί τον εμπιστεύεται αν και καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβει. Την επόμενη μέρα ο Γιουσούφ προτείνει στη Μελέκ να πάνε για να αγοράσουν τις βέρες και το νυφικό της. Εκείνη του απαντάει πως δεν θέλει να φορέσει νυφικό και είναι ψυχρή. Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως η Μελέκ υποψιάζεται κάτι. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο μαγαζί και βρίσκει την πόρτα ανοιχτή. Τηλεφωνεί στον Ορχάν και ζητάει να τον δει. Όταν έρχεται ο Ορχάν, ο Γιουσούφ του λέει πως θέλει να κάνει τη διαθήκη του και να αφήσει τα πάντα στη Μελέκ και την Ελίφ.

Ο Ορχάν δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και τον ρωτάει τι τον απασχολεί. Στην αρχή ο Γιουσούφ δεν θέλει να μιλήσει αλλά ο Όρχαν επιμένει και ο Γιουσούφ του λέει όλη την ιστορία. Του λέει πως ο γαμπρός της Ματσιντέ θέλει την περιουσία της και εκείνος είναι το μοναδικό εμπόδιο στο στόχο του. Η Αρζού ακολουθεί τον Μουσταφά και τον ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο. Τον ακολουθεί σε ένα καφέ και υποκρίνεται πως κάποιος της έκλεψε την τσάντα. Ζητάει να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του. Ο Μουσταφά της το δίνει και η Αρζού απομνημονεύει το τηλέφωνο της Ματσιντέ.

Φεύγοντας ο Μουστάφα μιλάει πάλι στο τηλέφωνο με τη Ματσιντέ και της λέει πως ο Ταρίκ κυνηγάει τον Γιουσούφ. Η Αρζού τώρα έχει άλλη μια πληροφορία. Η Λεϊλά προσπαθεί να βρει τρόπο να μην γίνει ο γάμος της Μελέκ με τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αγοράζει τις βέρες. Η Αϊλά μαζεύει τα πράγματά της, είναι αποφασισμένη να το σκάσει με τον Κάαν. Ο Γιουσούφ επιστρέφει σπίτι με δώρα για την Ελίφ, την Ιντζί και τη Σιταρέ. Έχει αγοράσει και νυφικό για τη Μελέκ και ένα κοστούμι για εκείνον. Βρίσκει τυχαία το σημείωμα, που άφησε η Αρζού στην πόρτα. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ο Γιουσούφ της λέει πως πρέπει ο ένας να δείχνει εμπιστοσύνη στον άλλο. Η Μελέκ αρπάζει την ευκαιρία και τον ρωτάει τι κρύβει. Ο Γιουσούφ της εξηγεί τι συμβαίνει.

Στη συνέχεια της φοράει τη βέρα της και τώρα, που δεν υπάρχουν άλλα μυστικά μεταξύ τους, η Μελέκ δεν έχει καμία αμφιβολία για τον γάμο. Η Αρζού μαθαίνει ποια είναι η Ματσιντέ και ποια είναι η μεγάλη περιουσία της. Η Αϊλά έχει ένα ξέσπασμα στο οικογενειακό τραπέζι και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Η Τουλάι τη δικαιολογεί εξαιτίας της εγκυμοσύνης της. Στο δωμάτιο της, η Αϊλά λαμβάνει μήνυμα από τον Κάαν για το που θα συναντηθούν την επόμενη μέρα. Ο Γιουσούφ υπογράφει τη διαθήκη του και η Μελέκ με την Ελίφ γίνονται κληρονόμοι του. Είναι η μέρα του γάμου της Μελέκ με τον Γιουσούφ. Γίνεται μια απλή τελετή στον κήπο του σπιτιού τους με λίγους καλεσμένους. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Αϊλά που έχει πάει να συναντήσει τον Κάαν για να το σκάσουν μαζί. Όταν όμως συναντιούνται ο Κάαν της λέει πως πρέπει πρώτα να πάνε στον πατέρα της για να τους δώσει χρήματα, διαφορετικά την απειλεί πως θα πει σε όλους ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Ο Μουσταφά πηγαίνει στον γάμο και θέλει να πάει τη Μελέκ και τον Γιουσούφ κοντά στην Ματσιντέ για να είναι ασφαλείς. Ο Γιουσούφ του λέει πως μπορεί να προστατέψει την οικογένειά του και πως δεν θέλει να δει τη Ματσιντέ. Ο Γιουσούφ, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί φεύγουν με το αυτοκίνητο. Στο δρόμο ένα αυτοκίνητο μπαίνει μπροστά τους. Ο Γιουσούφ πατάει φρένο αλλά δεν δουλεύουν και έχουν ένα τρομερό ατύχημα. Το αυτοκίνητο αναποδογυρίζει και όλοι έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, εκτός από την Ελίφ…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα και στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις!

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά

Μετά τον θάνατο της Αρζού, η ζωή για τους Εμιρόγλου δείχνει να κυλάει ήρεμα και ομαλά, χωρίς να υπολογίζουν πως ακόμη ένας εχθρός μπαίνει εμπόδιο στην οικογένειά τους. Πρόκειται φυσικά για τη Λεϊλά, που εμμονικά συνεχίζει να θέλει να κερδίσει και πάλι τον Γιουσούφ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το πετύχει.

Ωστόσο ο Γιουσούφ με τη Μελέκ έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά όταν φτάνει η ώρα να ανοίξουν τις καρδιές τους, η Μελέκ διστάζει και κάνει πίσω. Ο Γιουσούφ της προσφέρει ένα βιβλίο με ερωτικά ποιήματα που μέσα περιέχει κι ένα τριαντάφυλλο. Εκείνη σαστίζει όταν το βλέπει και φεύγει. Στο σπίτι όμως δεν σταματάει να το σκέφτεται στιγμή...

Η ερωτική εξομολόγηση του Γιουσούφ

Μετά το δώρο που δέχτηκε η Μελέκ, αποφεύγει να πάει από τον Γιουσούφ, κάτι που δεν ξεφεύγει από την προσοχή της Σιταρέ. Κάποια στιγμή εκείνη κάνει να φύγει από το σπίτι και παίρνοντας την τσάντα της ρίχνει κάτω και την τσάντα της Μελέκ και από μέσα πέφτει το βιβλίο με το τριαντάφυλλο. Στη συνέχεια πάει να βρει τη Μελέκ στο εργαστήριο (όπου έχει ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται) και της κάνει ερωτήσεις για τον Γιουσούφ και συγκεκριμένα για ποιο λόγο τον αποφεύγει. «Πώς σου ήρθε ότι τον αποφεύγω;» τη ρωτάει η Μελέκ και η Σιταρέ της απαντάει: «Μήπως φταίει το βιβλίο με το τριαντάφυλλο που σου έδωσε;».

Elif spoiler

Η Μελέκ φεύγει έξαλλη και πάει να βρει τον Γιουσούφ, απαιτώντας να μάθει για ποιο λόγο μίλησε με τη Σιταρέ. Εκείνος αρνείται πως έκανε κάτι τέτοιο και η Μελέκ επιμένει: «Για εσένα μπορεί να είναι εύκολο, όμως για εμένα...» κάνει να πει και εκείνος τη διακόπτει: «Δεν μίλησε σε κανέναν! Αν πρέπει να τα πω κάπου, αυτή θα είσαι εσύ! Σ' αγαπάω, Μελέκ». Και συνεχίζει: «Τώρα ξέρεις την αλήθεια, ξέρεις τι σκέφτομαι και πώς νιώθω όταν σε βλέπω. Σε παρακαλώ, πες κάτι», της λέει, αλλά εκείνη φεύγει.

Οι μέρες περνούν και ο Γιουσούφ νιώθει άσχημα, καθώς πιστεύει πως η Μελέκ δεν τον θέλει, αλλά στην πραγματικότητα εκείνη φοβάται να αγαπήσει ξανά και το συζητάει μαζί με τη Ζεϊνέπ, αλλά και με τη Σιταρέ, η οποία τη συμβουλεύει: «Σταμάτα να κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι και μη σε νοιάζει τι λέει ο καθένας! Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και η καρδιά σου». Παράλληλα, η Σιταρέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά αγαπάει τον Γιουσούφ και της μιλάει ανοιχτά: «Ξέρω ότι θέλεις τον Γιουσούφ, αλλά εκείνος αγαπάει τη Μελέκ».

Νέος άντρας στο πλευρό της Μελέκ

Η Λεϊλά έχει συνέχεια τα λόγια της Σιταρέ στο μυαλό της και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να διώξει από τη ζωή του Γιουσούφ τη Μελέκ. Ετσι καλεί στο σπίτι της τον ξάδελφό της τον Γιαχάν. Αφού του λέει όσα νιώθει για τον Γιουσούφ, στη συνέχεια τον παρακαλάει να τη βοηθήσει να διώξει τη Μελέκ από τις ζωές τους.

Ετσι αποφασίζουν από κοινού ο Γιαχάν να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ, η οποία όμως βρίσκεται σε άλλη πόλη. Η Λεϊλά κανονίζει το ραντεβού μεταξύ τους, ενώ φροντίζει να το μάθει και ο Γιουσούφ. Οταν ο τελευταίος βλέπει τη Μελέκ και τον Γιαχάν, πιστεύει πως πρόκειται για κάποιον άλλον άντρα που διεκδικεί τη καρδιά της. Ο ίδιος καταρρακώνεται, όμως δεν μπορεί να πει τίποτα.

Παράλληλα, η Λεϊλά διαδίδει στη γειτονιά πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον ξάδελφό της και τη Μελέκ και φυσικά αυτό το κουτσομπολιό φτάνει και στα αυτιά του Γιουσούφ. Την ίδια ώρα η Μελέκ ακόμα δεν ξέρει τι να κάνει με το θέμα του Γιουσούφ και η Σιταρέ την ταρακουνάει: «Αυτή η Λεϊλά είναι συνέχεια δίπλα του. Πρόσεξε να μην σ' τον πάρει.

Αν τον αγαπάς, μην τον αφήσεις». Η Μελέκ πάει να βρει τον Γιουσούφ και τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ για να γευματίσουν, μιας και η Σιταρέ ρωτάει συνέχεια για εκείνον. Ομως ο Γιουσούφ αρνείται την πρόταση. Στο μεταξύ, ο Γιαχάν εμφανίζεται στο εργαστήριο της Μελέκ και της προσφέρει λουλούδια, ενώ της ζητάει να καθίσουν να πιουν έναν καφέ. Εκείνη δέχεται απρόθυμα, όμως ο Γιουσούφ που τους βλέπει αρχίζει να πιστεύει τις φήμες περί ειδυλλίου...

Η ζήλια της Μελέκ

Η μητέρα της Λεϊλά φεύγει και εκείνη προσπαθεί να χαλάσει κάποιες συσκευές στο σπίτι προκειμένου να φωνάξει τον Γιουσούφ για να τις φτιάξει. Ο σκοπός της βέβαια είναι να μείνει μόνη μαζί του. Πράγματι τον καλεί σπίτι και εκείνος τη βοηθάει και όταν τελειώνει τον καλεί ξανά το βράδυ για να φάνε μαζί.

Ο Γιουσούφ πηγαίνει και παρά τη στενοχώρια του για τη Μελέκ περνούν καλά και γελούν πολύ. Ωστόσο η ώρα περνάει και εκείνος θέλει να φύγει. Στο μεταξύ η Αλιγέ λέει στη Μελέκ να πάει φαγητό στη Λεϊλά, αφού ξέρει πως η μητέρα της έχει φύγει. Οταν όμως φτάνει εκεί, βλέπει τον Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά. Η αλήθεια όμως είναι πως η Λεϊλά τον ευχαρίστησε για όσα έκανε για χάρη της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ TV 24

TAGS