Στιγμές αγωνίας στο σημερινό 14/9 επεισόδιο της Elif - Η Ελίφ τραυματισμένη από...

Τι πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές αγωνίας στο σημερινό 14/9 επεισόδιο της Elif - Η Ελίφ τραυματισμένη από...

Στιγμές αγωνίας ζούμε και στο νέο κύκλο της τούρκικης καθημερινής σειράς του STAR, Elif. Θα καταφέρει η Ελίφ, τραυματισμένη από σπασμένα γυαλιά να βρει βοήθεια; Ποια θα είναι η μοίρα της;

Δευτέρα 14/9 - Επεισόδιο 671

Η Ρεϊχάν μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κερέμ, στην προσπάθεια της να το σκάσει από τα αδέλφια της, που την κυνηγούν. Ο Κερέμ της ζητάει να βγει έξω και την κατηγορεί για κλέφτρα. Πιστεύει πως προσπαθεί να το σκάσει από την αστυνομία. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί βρίσκουν ένα σπίτι να νοικιάσουν. Σχεδιάζουν να το χρησιμοποιήσουν και ως επαγγελματική στέγη.

Η Ελίφ βρίσκει κάτι μπισκότα στο σπιτάκι και θέλει να τα φάει γιατί πεινάει. Σπάει ένα βάζο και στην προσπάθειά της να μαζέψει τα γυαλιά, τραυματίζεται. Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ τσακώνονται στο αυτοκίνητο και για μια στιγμή η Ρεϊχάν πιστεύει πως ο Κερέμ έχει κακές προθέσεις.

Ο Κερέμ θυμώνει και σταματάει το αυτοκίνητο και την αφήνει στη μέση του δρόμου. Η Ρεϊχάν είναι απελπισμένη. Ο Κερέμ φτάνει σπίτι του και η μητέρα του, η αδελφή του και ο γαμπρός του τον καλωσορίζουν. Η Ελίφ τους παρακολουθεί και αποφασίζει να βγει από το σπιτάκι για να ζητήσει βοήθεια. Προσπαθεί να βρει τη Βιλντάν. Η Ρεϊχάν περπατάει και βρίσκει ένα σπίτι. Κουρασμένη όπως είναι κατευθύνεται στην πόρτα του. Η Ελίφ μπαίνει στο μεγάλο σπίτι και πλησιάζει το τραπέζι. Η Βιλντάν και ο Ταρίκ τη βλέπουν, ενώ δειτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό μας για τον Ταρίκ που απαγάγει την Ελίφ.

Elif 4η σεζόν

Η Ελίφ κρύβεται ενώ ο Ταρίκ χρησιμοποιεί ένα κόλπο και η Βιλντάν πηγαίνει να δει γιατί η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερη. Η Βιλντάν αρπάζει τη μικρή από το χέρι και την πηγαίνει στο κελάρι. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη και βλέπει τις κηλίδες αίματος. Προσπαθεί να τις καλύψει. Ο Κερέμ μιλάει στην οικογένειά του για τον καιρό που πέρασε στην Αμερική. Η οικογένεια αναφέρεται και σε μια κοπέλα που έχει αισθήματα για τον Κερέμ αλλά εκείνος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο Ταρίκ βρίσκει μια δικαιολογία και σηκώνεται από το τραπέζι για να συναντήσει τη Βιλντάν. Τη μαλώνει και την απειλεί. Η Ελίφ είναι σημαντική για εκείνον και δεν θέλει να γίνουν λάθη και να μάθει η οικογένεια την ύπαρξη της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της οικογένειας. Η Γιλντίζ ανοίγει την πόρτα και πιστεύει πως η Ρεϊχάν είναι η καινούρια κοπέλα, που περιμένουν να έρθει για δουλειά.

Σούπερ αποκλειστικό για την Elif: Ο Ταρίκ απαγάγει την Ελίφ από το νοσοκομείο

Δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα ο Ταρίκ προκειμένου να διασφαλίσει πως θα έχει υπό την επίβλεψή του -και κρυφά απ' όλους- την Elif ώστε να της πάρει όλη την περιουσία που της έγραψε η Ματσιντέ μέσω του Γιουσούφ! Ετσι απαγάγει ξανά τη μικρή, αυτή τη φορά μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό μας!

Ολα θα ξεκινήσουν όταν με αφορμή την επιστροφή του Κερέμ από την Αμερική, η αδελφή του, η Χουμεϊρά, και η φίλη του (που είναι ερωτευμένη μαζί του) Παρλά, διοργανώνουν ένα πάρτι-έκπληξη για εκείνον. Η Βιλντάν και η Ρεϊχάν μεταφέρουν μία τεράστια τούρτα στον κήπο, ενώ η Ελίφ παρακολουθεί όσα συμβαίνουν από το παράθυρό της. Ο Ταρίκ τη βλέπει και κάνει νόημα στη Βιλντάν να κάνει κάτι, πριν δουν τη μικρή και οι υπόλοιποι.

Η Βιλντάν αφήνει την τούρτα στη Ρεϊχάν και πηγαίνει στο δωμάτιο που είναι η Ελίφ και τη χαστουκίζει: «Σου είπα να μείνεις ήσυχη» της λέει και η μικρή πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της. Η Βιλντάν τη μεταφέρει με ταξί στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ τις ψάχνει στο σπίτι και όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί, σπεύδει εκεί και σοκαρισμένος μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει πως εκείνη είναι η μητέρα του παιδιού και εκείνος ο πατέρας.

«Δεν ήθελα να συμβεί κάτι, κατά λάθος έγινε» λέει απολογητικά η Βιλντάν και ο Ταρίκ την προειδοποιεί: «Αν πάθει κάτι, θα πεθάνεις». «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολύτιμη για εσένα» τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις περισσότερα». Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πως η Ματσιντέ έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στην Ελίφ - δείτε εδώ και ποιος είναι ο άνδρας που θέλει να σκοτώσει εκείνη και τη Μελέκ.

Ο Ταρίκ την άκουσε τυχαία να σχολιάζει τη διαθήκη της με τον Μουσταφά. Πίσω στο σήμερα, εκείνος δεν θα εγκαταλείψει όλα αυτά τα πλούτη, ούτε σκοπεύει να τα παραχωρήσει σε άλλον και φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτα από όλα αυτά στη Βιλντάν. Εκείνη τη στιγμή τα μηχανήματα της Ελίφ χτυπάνε και οι γιατροί μπαίνουν στο δωμάτιο. Βιλντάν και Ταρίκ παρακολουθούν από το παράθυρο σοκαρισμένοι.

Οι παλμοί της μικρής πέφτουν και το μηχάνημα της καρδιάς δείχνει ευθεία γραμμή... Η Ελίφ έχει πεθάνει! Ο Ταρίκ γυρίζει στη Βιλντάν, την αρπάζει από το χέρι και της λέει: «Ξέρεις τι έκανες τώρα! Θα πεθάνεις». Στο μεταξύ οι γιατροί προσπαθούν με απινιδωτή να επαναφέρουν την Ελίφ στη ζωή και το καταφέρνουν! Ομως ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα φύγει. Ο γιατρός ενημερώνει τον Ταρίκ: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξυπνήσει ποτέ».

Καρέ-καρέ η εξαφάνιση και η απαγωγή της Elif από τον Ταρίκ

Η Ελίφ τελικά ανοίγει τα μάτια της και θέλει να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια πως η Βιλντάν δεν είναι μητέρα της και πως έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει. Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ για την εξέλιξη της Ελίφ. Είναι καλύτερα, αλλά οι γιατροί θέλουν να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Elif spoiler Ταρίκ απαγωγή

Ο Ταρίκ όμως σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκομείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της. Η νοσοκόμα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς εκείνος συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της μικρής. Κάποια στιγμή ακούει τον Ταρίκ να λέει: «Το βράδυ που θα λείπουν όλοι οι γιατροί θα την πάρω από εδώ», και η Βιλντάν του απαντάει: «Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, κύριε Ταρίκ».

Ετσι η νοσοκόμα καλεί την αστυνομία. Την ίδια ώρα ο Ταρίκ τυλίγει την Ελίφ σε μια κουβέρτα και κατευθύνεται έξω, αλλά οι αστυνομικοί τον σταματάνε και του ζητάνε τα στοιχεία, ενώ εκείνος τους λέει πως η κόρη του κινδυνεύει και πρέπει να φύγει. Τελικά τον αφήνουν, αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αφού ήταν ο άνθρωπος που έψαχναν.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σιριαλ