Αγγελική: Σοκ με το σημερινό επεισόδιο 15/9 - Απειλούνται Παύλος και Τζένη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Σοκ με το σημερινό επεισόδιο 15/9 - Απειλούνται Παύλος και Τζένη

Σοκ προκαλεί το σημερινό 15/9 επεισόδιο της νέας σειράς που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο λόγος για την Αγγελική. Όπως θα δούμε η παράνομη σχέση του Παύλου και της Τζένης, απειλείται να αποκαλυφθεί.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 03

Ο Μιχάλης βρίσκει το σκύλο του, τον Άργο, βαριά άρρωστο και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Δημήτρη. Η Αθηνά ανησυχεί για την εξέλιξη που θα έχει το δείπνο στο σπίτι του Παύλου και αποφασίζει να πάει η ίδια εκεί με τη συνοδεία της Αγγελικής. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι ο εραστής της Τζένης και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της.

Ο Μιχάλης, έχοντας μάθει για το παρελθόν των Αργυρών και για να προστατέψει την Κατερίνα από αυτούς, της προτείνει να φύγουν απ’ το σπίτι και να ζήσουν μαζί. Ο Στέφανος και η Τζένη συγκρούονται πάλι λόγω της Δανάης. Η Σοφία λαμβάνει μία σειρά από μηνύματα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η ερωμένη του άντρα της ενώ, παράλληλα, της δίνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο θα συναντηθούν ο Παύλος και η Τζένη. Δείτε εδώ ένα απίστευτο spoiler.

Αγγελική: «Σάρωσε» στα νούμερα της πρεμιέρας

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αγγελική», έκανε χθες (12/9) πρεμιέρα και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, με το νέο σίριαλ να καταφέρνει να «σαρώσει» στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time ζώνης.

Η Αγγελική Γρηγορίου (Μαίρη Μηνά) είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού), της κεφαλής της οικογένειας. Η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με την καθοδήγηση και την στήριξη της Αγγελικής.

Η νέα αυτή σειρά κέρδισε το κοινό ήδη από το πρώτο επεισόδιο και αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Αγγελική σειρά ALPHA πρώτα επεισόδια

Αυτά είναι τα χθεσινά (12/9) νούμερα που σημείωσε η «Αγγελική»

Prime time

  • AΝΤ1: Μία Ελληνίδα στο χαρέμι 12,5
  • ALPHA: Αγγελική 16,9
  • STAR: Μπαμπούλας Α.Ε. 10,9
  • ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά (Ε) 9,1
  • OPEN: Δύο εβδομάδες προθεσμία 8,3
  • Mega: Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα 5,7

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (12/9) νούμερα τηλεθέασης

(12/9) η Αγγελική