Καθηλωτικό το σημερινό 16/9 επεισόδιο Elif - Έρχονται τα πάνω κάτω με την...

Μάθετε τι θα συμβεί πριν παιχτεί στο STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καθηλωτικό το σημερινό 16/9 επεισόδιο Elif - Έρχονται τα πάνω κάτω με την...

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό 16/9 επεισόδιο της σειράς του STAR, Elif! Το τηλεοπτικό κοινό για ακόμα μια φορά θα νιώσει καθηλωμένο αφού η Βιλντάν θα βρει την Ελιφ! Τι deal κλείνει ο Βεϊσέλ;

Τετάρτη 16/9 - Επεισόδιο 673

Η Ελίφ είναι στο δάσος. Αν και δεν έχει που να πάει, τρέχει απελπισμένη. Η Ρεϊχάν βλέπει τον Κερέμ στο σπίτι και ταράζεται. Θεωρεί πως το πρωί θα πρέπει να φύγει. Η Ελίφ δεν μπορεί να πάει πουθενά και κουρασμένη επιστρέφει στην έπαυλη και κοιμάται έξω από την πόρτα. Από τύχη την βρίσκει η Βιλντάν. Το επόμενο πρωί η Ρεϊχάν σκοπεύει να πει στη Γιλντίζ πως θα φύγει αλλά η γυναίκα αισθάνεται έναν ξαφνικό πόνο και είναι άσχημα. Η Ρεϊχάν αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μείνει για να βοηθήσει τη Γιλντίζ και να ετοιμάσουν πρωινό για την οικογένεια.

Η Βιλντάν βλέπει το τραυματισμένο χέρι της Ελίφ και θυμάται τις απειλές του Ταρίκ. Η Ρεϊχάν εξακολουθεί να ανησυχεί για την παρουσία του Κερέμ και να ντρέπεται για όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Σκέφτεται πάλι να φύγει αλλά δεν έχει που να πάει και δεν ξέρει αν τα αδέλφια της έχουν φύγει από την πόλη. Η Γιλντίζ μιλάει στη Ματσιντέ για τη νέα κοπέλα, που έπιασε δουλειά και η Ματσιντέ δίνει την άδεια της να μείνει χωρίς καν να τη δει γιατί εμπιστεύεται απόλυτα την κρίση της Γιλντίζ.

Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν για τα μέλη της οικογένειας και μιλάει ειδικά για τον Κερέμ και το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι. Η Ρεϊχάν νιώθει ακόμα πιο άσχημα αλλά δεν μπορεί να φύγει. Αποφασίζει να φύγει όταν έρθει η άλλη κοπέλα που περιμέναν για δουλειά και εύχεται να φύγει πριν τη δει ο Κερέμ. Ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν για την Ελίφ και της λέει πως το κορίτσι είναι η ασφάλεια του. Φάινεται πως η ύπαρξη της Ελίφ είναι για εκείνον πολύ σημαντική.

Η Ρεϊχάν δουλεύει σκληρά και η Γιλντίζ είναι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή της. Τη στέλνει στο κελάρι να πάρει κάτι και λίγο αργότερα μπαίνει στην κουζίνα ο Κερέμ και μιλάει με τη Γιλντίζ. Η Ρεϊχάν επιστρέφει αλλά πριν μπει στην κουζίνα βλέπει τον Κερέμ και περιμένει μέχρι να φύγει. Αργότερα η Γιλντίζ της λέει πως πρέπει να γνωρίσει και την κυρία του σπιτιού, τη Ματσιντέ. Η Ρεϊχάν αγχώνεται. Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ιντζί πηγαίνουν στο σπίτι, που θέλουν να νοικιάσουν.

Η Λεμάν, η σπιτονοικοκυρά, είναι μια παράξενη γυναίκα και το ενοίκιο, που ζητάει, πολύ υψηλό. Η Τουλάι αλλάζει γνώμη και λέει πως δεν θέλει πια να το νοικιάσει. Ο Βεϊσέλ όμως ξέρει πως στην πραγματικότητα της αρέσει πολύ το σπίτι. Έτσι κάνει μια συμφωνία με τη Λεμάν…

Μάθετε εδώ ποιος ηθοποιός θα βρεθεί νεκρός!

Τα πάνω κάτω και στο αυριανό επεισόδιο της σειράς Elif - Δείτε τι θα συμβεί

Πέμπτη 17/9 - Επεισόδιο 674

Ο Κερέμ ενθουσιάζεται με το πρωινό και η Γιλντίζ του λέει πως το ετοίμασε η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ της λέει πως θέλει να γνωρίσει την κοπέλα. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν και η κοπέλα αισθάνεται άβολα. Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ φαίνεται πως δεν τη συμπαθεί ιδιαίτερα αλλά η Χουμεϊρά, η κόρη της, τη συμπαθεί. Η Ελίφ είναι καλύτερα και η Βιλντάν ανακουφίζεται. Η Ελίφ αναρωτιέται γιατί βρίσκεται σε αυτό το σπίτι. Η Βιλντάν δεν ξέρει την απάντηση.

Το μόνο που γνωρίζει είναι οι οδηγίες που της έχει δώσει ο Ταρίκ. Η Ρεϊχάν συναντάει τη Ματσιντέ και έχουν μια ωραία κουβέντα. Η Ματσιντέ τη συμπαθεί. Η Παρλά και η Χουμεϊρά συζητούν για την υψηλή κοινωνία και τους διάσημους και ο Κερέμ βαριέται. Η Παρλά το καταλαβαίνει και του λέει πως θέλει να τον πάει σε ένα νέο μέρος. Ο Κερέμ δέχεται απρόθυμα την πρότασή της. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι για να πάρει τα κλειδιά του και βλέπει τη Ρεϊχάν. Και οι δύο δεν μπορούν να κρύψουν την έκπληξη τους.

Ο Κερέμ τη ρωτάει τι κάνει εκεί και βάζει διάφορα με το μυαλό του. Η Παρλά τον φωνάζει για να φύγουν και η κουβέντα του με τη Ρεϊχάν αναβάλλεται. Η Γιλντίζ δίνει στη Βιλντάν μια λεκάνη με πατάτες για καθάρισμα και εκείνη πηγαίνει στο δωμάτιο της και διατάζει την Ελίφ να το κάνει ώστε να ξεκουραστεί. Η Ίντζι εκφράζει την επιθυμία να δει ξανά τον Γιουσούφ, τη Μελέκ και την Ελίφ. Δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα και ο Βεϊσέλ δεν ξέρει πως να της πει την αλήθεια.

Η Τουλάι του λέει πως δεν χρειάζεται να της πουν τα δυσάρεστα νέα αφού δεν θυμάται τίποτα. Η Ρεϊχάν σκέφτεται να πουλήσει το βραχιόλι της για να βρει χρήματα και να φύγει από την έπαυλη. Όταν το ψάχνει όμως στα πράγματά της δεν το βρίσκει και απογοητεύεται. Η Παρλά βρίσκει το βραχιόλι της Ρεϊχάν στο αυτοκίνητο του Κερέμ. Εκείνος της λέει πως ανήκει στον οδηγό τους.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ιντζί καθαρίζουν το νέο τους μαγαζί και κάνουν σχέδια για το μέλλον αλλά η σπιτονοικοκυρά τους δημιουργεί προβλήματα και παραπονιέται για ό,τι και αν κάνουν. Ο Κερέμ πηγαίνει στα γραφεία της οικογενειακής επιχείρησης. Όλοι εκεί δείχνουν να τον συμπαθούν και επισκέπτεται τον φίλο του, τον Γιουνούς…

TAGS