The 2night show: H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα αποκαλύπτει όλα απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιοι θα είναι οι σημερινοί καλεσμένοι του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα αποκαλύπτει όλα απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 night show θα βρεθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία θα αποκαλύψει τα πάντα για την αποχώρηση της από το My style rocks.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται αυτή την Πέμπτη στο “The 2night Show” την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Τι οδήγησε την εκρηκτική τηλεπερσόνα στην ξαφνική αποχώρηση της από το «My Style Rocks»; Η Ευρυδίκη, δίνει τη δική της εκδοχή για το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί και αποκαλύπτει από ποιον θέλει να ζητήσει συγγνώμη. Τέλος, περνάει από τις «Σφήκες» και βαθμολογεί το στυλ των κοριτσιών που της επιφυλάσσουν μία έκπληξη!

Η Μαρία Σαράφογλου , η επιτυχημένη anchorwoman του δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αγαπημένη δημοσιογράφος μιλάει για την επαγγελματική της πορεία αλλά αναφέρεται και στην προσωπική της ζωή που έχει ομορφύνει χάρη στον μονάκριβο γιο της, τον Δημήτρη και τονίζει τη σχέση λατρείας και εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Γιώργος Λασκαρίδης. Ο πρώην παίκτης του «MasterChef» αφού πρώτα κάνει μια στάση από τις «Σφήκες» για να τις μυήσει στην Καλλισθενική γυμναστική, μιλά με τον Γρηγόρη για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής και τις εντάσεις που υπήρχαν. Γιατί σκέφτηκε να παρατήσει τη μαγειρική και πως βαθμολογεί τον εαυτό του ως σεφ; Ποιο είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα και πότε θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του!

Να σημειώσουμε πως χθες καλεσμένη του βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη η οποία απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης.

My style rocks: Η ανακοίνωση της Στικούδη για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε. Η ανάρτηση της μετά το επεισόδιο της αποχώρησης της από το My Style Rocks