Ανακοίνωση από τον ALPHA - Τηλεθεατές προσοχή

Σας αφορά σίγουρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση από τον ALPHA - Τηλεθεατές προσοχή

Με μια ευχάριστη ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA έκανε γνωστό στους τηλεθεατές του πως στις 21 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα!

Για την ακρίβεια η ανακοίνωση του ALPHA ανέφερε

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι «Οικογενειακές Ιστορίες», η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα επιστρέφει στον Alpha με καινούργια επεισόδια, καθημερινά στις 16:40.

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» πραγματεύονται κοινωνικά θέματα, προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Οικογενειακές ιστορίες επιστρέφουν στον ALPHA

Τα νέα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι «Οικογενειακές Ιστορίες».

Δείτε τι συνέβη προσφάτως με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA.

Τραγωδία για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

Δυστυχώς σε τραγωδία εξελίσσεται ακόμα μια επιλογή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη αλλά και κατά πως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen.

Η σειρά Αγγελική, στην οποία φαίνεται να επένδυσε αρκετά ο σταθμός μετά το τέλος του Έρωτας Μετά - που ούτε κι αυτό πετούσε σε τηλεθέαση -, δεν τα καταφέρνει καθόλου στην prime time ζώνη και σημειώνει μονοψήφια φέρνοντας το κανάλι... τελευταίο.

Κι επειδή μιλάω πάντα με αποδείξεις στο Vanda's blog του Youweekly.gr παρακάτω θα βρείτε τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά το βράδυ της Τρίτης 15/9.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 11,8
  • ALPHA: Αγγελική 9,4
  • ΑΝΤ1: Ο θησαυρός του μακαρίτη 10,6
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 18,2
  • STAR: Greece Next Top Model 23,1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 8,8
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 6,1
  • OPEN: ΠAOK - Μπενφίκα 10,6

Τι συμβαίνει στον ALPHA

Η συγκεκριμένη σειρά, δυστυχώς έχει απέναντί της έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό, το GNTM 3 στο STAR και τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, οπότε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως... δεν θα την βγάλει!

Ο ALPHA όμως είπε να το τολμήσει και τώρα που βλέπει πως... δεν, θέλει να κάνει μια αλλαγή! Σύμφωνα με πληροφορίες που μου αποκαλύφθηκαν και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού συζητούν μήπως αλλάξουν ώρα στη σειρά. Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρουν ένα δυνατό πρόγραμμα να βάλουν στην θέση του...

Άσχημα επίσης είναι τα πράγματα στον ALPHA και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δείτε εδώ το γιατί.

TAGS