Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ανατριχιάζει η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ πριν το θάνατο του

Αυτά ήταν τα λόγια του

Elif: Ανατριχιάζει η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ πριν το θάνατο του
TV24 20.09.2020 07:47
Από Youweekly Team

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς, Elif, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Ανάμεσα στα όσα θα δούμε, θα αποκαλυφθεί και η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ πριν το θάνατο του.

Η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ στην Elif

Η Ρεϊχάν φροντίζει την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για την οικογένειά της, αλλά εκείνη είναι θλιμμένη και η Ρεϊχάν προσπαθεί να αλλάξει κουβέντα. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει το κοριτσάκι για να της μιλήσει. Η Ελίφ ντρέπεται και η Ματσιντέ τη ρωτάει για την οικογένειά της: «Πού είναι οι γονείς σου;». Η σκηνή κάνει flashback στη μέρα του ατυχήματος μετά τον γάμο της Μελέκ και του Γιουσούφ, όταν εκείνος με τις λίγες δυνάμεις που είχε πει στην Ελίφ: «Δεν θα πεις ποτέ σε κανέναν πως είσαι η κόρη μου», και αφήνει την τελευταία του πνοή. Πίσω στο σήμερα, η Ελίφ επιμένει να μη λέει ποια είναι! Η Elif να σημειώσουμε πέφτει σε κώμα.

Elif: Βέβαιος θάνατος για την Ελίφ - Την σώζει τελευταία στιγμή η...

Υπό την προστασία της παίρνει η Ματσιντέ την Ελίφ, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για την Ελίφ του Γιουσούφ που ακόμα αναζητά με τη βοήθεια του Μουσταφά. Η μικρή καταφέρνει για λίγο να γλιτώσει από τη «φυλακή» στην οποία ζούσε εξαιτίας της Βιλντάν και του Ταρίκ και την σώζει από βέβαιο θάνατο. Οι εξελίξεις στην σειρά Elif είναι συγκλονιστικές.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Ταρίκ αφού απάγει την Ελίφ, επιστρέφει αργά το βράδυ στην έπαυλη. Η Βιλντάν φέρεται καλά στην Ελίφ όταν είναι μπροστά ο Ταρίκ και εκείνος της ζητάει να είναι προσεκτική και της λέει πως δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος ξανά με ένα τέτοιο πρόβλημα. Εκείνη του υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο. Ωστόσο εξακολουθεί να βάζει την Ελίφ να κάνει σκληρές δουλειές. Το μικρό κορίτσι αρρωσταίνει και έχει βήχα. Η Βιλντάν αντί να τη βοηθήσει της φωνάζει να κάνει ησυχία. Ετσι την πηγαίνει στο κελάρι επειδή βήχει και φοβάται μην την ακούσουν. Η Ρεϊχάν πηγαίνει να πάρει κάτι από εκεί και η μικρή κρύβεται όταν τη βλέπει αλλά βήχει. Η Ρεϊχάν αρχικά τρομάζει και στη συνέχεια πλησιάζει να δει ποιος είναι εκεί και σοκαρισμένη βλέπει την Ελίφ μπροστά της: «Ποια είσαι εσύ; Πώς βρέθηκες εδώ;», τη ρωτάει, αλλά η Ελίφ είναι τρομαγμένη. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο σπίτι να βρει κάποιον αλλά όλοι λείπουν.

Δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα ο Ταρίκ προκειμένου να διασφαλίσει πως θα έχει υπό την επίβλεψή του -και κρυφά απ' όλους- την Elif ώστε να της πάρει όλη την περιουσία που της έγραψε η Ματσιντέ μέσω του Γιουσούφ!

Elif εξελίξεις STAR

Επιστρέφει στο κελάρι και προσπαθεί να πείσει την Ελίφ πως δεν θα της κάνει κακό, αλλά η μικρή λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν της δίνει νερό και το κοριτσάκι συνέρχεται. Στη συνέχεια της δίνει φαγητό, όμως η Ελίφ παραμένει σιωπηλή. Ωστόσο σιγά-σιγά η Ρεϊχάν καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθειά της. Αν και φοβάται την αντίδραση της Βιλντάν όταν δει πως την ανακάλυψαν, ωστόσο μετά από καιρό νιώθει και πάλι τη ζεστασιά κάποιου ανθρώπου. Ετσι αποκοιμιέται στα πόδια της Ρεϊχάν, η οποία τη νανουρίζει. Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Ρεϊχάν να έχει στην αγκαλιά της την Ελίφ: «Ποιο είναι αυτό το παιδί;», ρωτάνε και η Ρεϊχάν του λέει: «Ηταν κρυμμένη στο κελάρι! Είναι πολύ φοβισμένη».

Η Ματσιντέ θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και η Ρεϊχάν της λέει πως μπορεί να εμπιστευθεί τη Ματσιντέ γιατί είναι καλή. Η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως το κοριτσάκι είναι τρομοκρατημένο και η Ματσιντέ δεν καλεί την αστυνομία γιατί φοβάται πως θα πανικοβληθεί περισσότερο. Ετσι αποφασίζει να την κρατήσουν κοντά τους και να τη φροντίσουν για κάποιο διάστημα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να φροντίσει την Ελίφ αλλά εκείνη εξακολουθεί να φοβάται και εμπιστεύεται μόνο τη Ρεϊχάν. Οταν κάποια στιγμή η Γιλντίζ λέει πως η Βιλντάν γύρισε, η Ελίφ ταράζεται και της πέφτει το ποτήρι από τα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η αντίδραση της μικρής στο άκουσμα του ονόματος της Βιλντάν την προβληματίζει και μιλάει σχετικά στη Ρεϊχάν και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ» - Καθηλωτικές εξελίξεις στη νέα σεζόν της Elif

Τραγωδία στην Elif - «Μην πεθάνεις»

Share