Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Επιστρέφει από τους... νεκρούς ο Σέργιος

Ραγδαίες εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Επιστρέφει από τους... νεκρούς ο Σέργιος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αφού ο Σέργιος μετά την δολοφονία του θα... επιστέψει από τους νεκρούς και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Ανδρέας Κωνσταντίνου, θα ξανακάνει γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TV24, καθώς μέσω flashback, θα αποκαλυφθούν κομμάτια του παρελθόντος που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σέργιος ζωντανεύει στις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός όμως έκλεισε κι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο ερωτικό θρίλερ «Εξαψη» που γράφει η Τίνα Καμπίτση σε σκηνοθεσία, Βασίλη Τσελεμέγκου για λογαριασμό του MEGA. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Άγριες Μέλισσες - «Βόμβα»: Η Ασημίνα ορμάει στην Δρόσω - «Εσύ ρίχτηκες στον Σέργιο»

«Βόμβα» είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Δεν έχει τέλος ο χαμός που επικρατεί μετά την είδηση πως η Δρόσω είναι έγκυος. Η Ασημίνα θα δούμε να της ορμάει και να φωνάζει «Εσύ ρίχτηκες στον Σέργιο και γίναμε φόνισσες».

Από τη στιγμή που η Ασημίνα ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί, η χαρά και η ευτυχία μπήκαν και πάλι στο σπίτι των Σεβαστών, παρά τις απρόσμενες εξελίξεις που συμβαίνουν. Η Ελένη από την πρώτη στιγμή ήταν κάθετα αντίθετη στο σχέδιο των αδελφών της για την εγκυμοσύνη.

Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ στην αντίπερα όχθη η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές! Ομως, άθελά της το μυστικό της θα αποκαλυφθεί στον Φανούρη. Στη συνέχεια εκείνος απευθύνεται στην Ελένη και της λέει: «Λενιώ μου, γιατί δεν μου είπες ότι η Δρόσω είναι έγκυος; Αυτά είναι ευχάριστα νέα! Θα παντρέψεις και την άλλη σου την αδελφή;», αλλά εκείνη σε απόγνωση του αποκαλύπτει τη μισή αλήθεια: «Φανούρη, δεν ξέρω τι θα κάνω!

Κοντεύω να τρελαθώ! Η Δρόσω έκανε ένα τεράστιο λάθος και τώρα περιμένει παιδί! Αλλά το θέμα είναι ότι η Ασημίνα παρουσιάζει μια ψεύτικη εγκυμοσύνη για να πάρει μετά το μωρό της Δρόσως! Θα τρελαθώ, δεν ξέρω τι να κάνω». Ο Φανούρης σοκάρεται με όσα ακούει: «Λενιώ, τι είναι αυτά που λες; Είναι δυνατόν να πάρει το παιδί της Δρόσως;». Η Ελένη συνεχίζει: «Φανούρη, βοήθησέ με, σε παρακαλώ! Μίλα τους, εσένα θα σε ακούσουν! Πες τους ότι όλο αυτό είναι μια τρέλα». Εκείνος υπόσχεται πως θα το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ασημίνα έχει αλλάξει με αυτή την ιστορία εντελώς και δείχνει έναν τελείως διαφορετικό και σκληρό χαρακτήρα. Εχασε την εμπιστοσύνη της και τα έχει βάλει με τις αδελφές της, με το περισσότερο μένος να το έχει κατά της Δρόσως.

Η Ασημίνα ορμάει στην Δρόσω

Μια μέρα που πηγαίνει στο πατρικό της βρίσκει εκεί τη μικρή της αδελφή και για άλλη μία φορά δείχνει έντονα τη σκληρή της πλευρά, κατηγορώντας την ακόμα και για τον φόνο του Σέργιου. «Εκείνο το βράδυ που σκοτώσαμε τον Σέργιο, δεν είπες την αλήθεια, έτσι δεν είναι; Είμαι σίγουρη πια ότι εσύ του ρίχτηκες για να τον κάνεις δικό σου», της λέει και η Δρόσω δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Ασημίνα, τι είναι αυτά που λες; Καταλαβαίνεις για τι πράγμα με κατηγορείς;». «Ξέρω πολύ καλά τι λέω!

Ηθελες να βρεις έναν Σεβαστό για γαμπρό! Κι αφού σκοτώσαμε τον Σέργιο, προσέγγισες μετά τον Κωνσταντή και αφού είδες και απόειδες, έβαλες στόχο τον δικό μου τον άντρα! Εξαιτίας σου βάψαμε τα χέρια μας με αίμα! Γίναμε φόνισσες επειδή εσύ κατάντησες μια του δρόμου, μια πόρνη», της απαντάει η Ασημίνα και φεύγει, ενώ η Δρόσω κλαίει!