Elif: Ραγδαίες εξελίξεις στο νοσοκομείο - Ανοίγει τα μάτια της η Ελίφ

Τι θα συμβεί στο σημερινό 24/9 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ραγδαίες εξελίξεις στο νοσοκομείο - Ανοίγει τα μάτια της η Ελίφ

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif του STAR. Η μικρή Ελίφ επιτέλους θα ξυπνήσει στο νοσοκομείο και θα προσπαθήσει να πει τι συνέβη στους γιατρούς! Ο Ταρίκ όμως θα το μάθει γρήγορα και θα την... απαγάγει!

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 24/9 επεισόδιο!

ELIF Επεισόδιο 679

Η μητέρα της Ρεϊχάν της τηλεφωνεί και της λέει πως τα αδέλφια της επέστρεψαν στο χωριό τους, οπότε δεν έχει λόγο πια να φοβάται. Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για τον θείο της και εκείνη στην αρχή δεν καταλαβαίνει τις της λέει αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται πως με αυτό τον τρόπο ο Ταρίκ κάλυψε στην οικογένεια την απουσία της. Η Ρεϊχάν μελετάει στο δωμάτιο της γιατί θέλει να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Η Χουμεϊρά προτείνει στον Κερέμ να τηλεφωνήσει στην Παρλά και να κερδίσει πάλι την καρδιά της μετά το περιστατικό στο πάρτι. Η Βιλντάν τηλεφωνεί αργά στη νύχτα ενώ είναι με τη Ματσιντέ, τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και εκείνος αναγκάζεται να πάει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει.

Η Βιλντάν τον καλεί για να του μιλήσει για το ψέμα που είπε σχετικά με τον θείο της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος γιατί είναι αργά και τον καλεί για κάτι ασήμαντο. Το τελευταίο δευτερόλεπτο της συνομιλίας τους μπαίνει στο δωμάτιο η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ της λέει πως ήταν επαγγελματικό το τηλεφώνημα. Η Ρεϊχάν διάβαζε όλη τη νύχτα και αργεί να ξυπνήσει το πρωί. Πηγαίνει βιαστική στην κουζίνα και πέφτει πάνω στον Κερέμ. Ο Κερέμ της κάνει πλάκα αλλά η Ρεϊχάν θυμώνει. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως του αρέσει η Ρεϊχάν. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί τους και μιλάνε για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Τουλάι λέει πως ο Σελίμ πάει καλά στη θεραπεία του στο νοσοκομείο και η Ζεϊνέπ γεννάει σε ένα μήνα. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για πρωινό και βλέπει τη Ρεϊχάν στον κήπο. Πίστευε πως την είχαν απολύσει και εκπλήσσεται.

Η Ελίφ ανοίγει τα μάτια της και θέλει να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια πως η Βιλντάν δεν είναι μητέρα της αλλά δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει. Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ για την εξέλιξη της Ελίφ. Η Ματσιντέ ξεκαθαρίζει στην Χουμεϊρά, την Παρλά και τον Κερέμ πως η Ρεϊχάν είναι μέλος πια του σπιτιού και δεν πρόκειται να φύγει. Τα λόγια της κάνουν τη Ρεϊχάν να κοκκινίσει από ντροπή. Η Χουμεϊρά αλλάζει συζήτηση και λέει πως με τον άντρα της θα κάνουν ένα ταξίδι και καλεί τον Κερέμ και την Παρλά να έρθουν μαζί τους. Η Ελίφ είναι καλύτερα αλλά οι γιατροί θέλουν να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκομείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Σούπερ αποκλειστικό: Ο Ταρίκ απαγάγει την Elif από το νοσοκομείο!

Elif σημερινό 24/9 επεισόδιο

Δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα ο Ταρίκ προκειμένου να διασφαλίσει πως θα έχει υπό την επίβλεψή του -και κρυφά απ' όλους- την Elif ώστε να της πάρει όλη την περιουσία που της έγραψε η Ματσιντέ μέσω του Γιουσούφ! Ετσι απαγάγει ξανά τη μικρή, αυτή τη φορά μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό μας!

Ολα θα ξεκινήσουν όταν με αφορμή την επιστροφή του Κερέμ από την Αμερική, η αδελφή του, η Χουμεϊρά, και η φίλη του (που είναι ερωτευμένη μαζί του) Παρλά, διοργανώνουν ένα πάρτι-έκπληξη για εκείνον. Η Βιλντάν και η Ρεϊχάν μεταφέρουν μία τεράστια τούρτα στον κήπο, ενώ η Ελίφ παρακολουθεί όσα συμβαίνουν από το παράθυρό της. Ο Ταρίκ τη βλέπει και κάνει νόημα στη Βιλντάν να κάνει κάτι, πριν δουν τη μικρή και οι υπόλοιποι.

Η Βιλντάν αφήνει την τούρτα στη Ρεϊχάν και πηγαίνει στο δωμάτιο που είναι η Ελίφ και τη χαστουκίζει: «Σου είπα να μείνεις ήσυχη» της λέει και η μικρή πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της. Η Βιλντάν τη μεταφέρει με ταξί στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ τις ψάχνει στο σπίτι και όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί, σπεύδει εκεί και σοκαρισμένος μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει πως εκείνη είναι η μητέρα του παιδιού και εκείνος ο πατέρας.

«Δεν ήθελα να συμβεί κάτι, κατά λάθος έγινε» λέει απολογητικά η Βιλντάν και ο Ταρίκ την προειδοποιεί: «Αν πάθει κάτι, θα πεθάνεις». «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολύτιμη για εσένα» τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις περισσότερα». Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πως η Ματσιντέ έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στην Ελίφ - δείτε εδώ και ποιος είναι ο άνδρας που θέλει να σκοτώσει εκείνη και τη Μελέκ.

Ο Ταρίκ την άκουσε τυχαία να σχολιάζει τη διαθήκη της με τον Μουσταφά. Πίσω στο σήμερα, εκείνος δεν θα εγκαταλείψει όλα αυτά τα πλούτη, ούτε σκοπεύει να τα παραχωρήσει σε άλλον και φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτα από όλα αυτά στη Βιλντάν. Εκείνη τη στιγμή τα μηχανήματα της Ελίφ χτυπάνε και οι γιατροί μπαίνουν στο δωμάτιο. Βιλντάν και Ταρίκ παρακολουθούν από το παράθυρο σοκαρισμένοι.

Οι παλμοί της μικρής πέφτουν και το μηχάνημα της καρδιάς δείχνει ευθεία γραμμή... Η Ελίφ έχει πεθάνει! Ο Ταρίκ γυρίζει στη Βιλντάν, την αρπάζει από το χέρι και της λέει: «Ξέρεις τι έκανες τώρα! Θα πεθάνεις». Στο μεταξύ οι γιατροί προσπαθούν με απινιδωτή να επαναφέρουν την Ελίφ στη ζωή και το καταφέρνουν! Ομως ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα φύγει. Ο γιατρός ενημερώνει τον Ταρίκ: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξυπνήσει ποτέ».

Καρέ-καρέ η εξαφάνιση και η απαγωγή της Elif από τον Ταρίκ

Η Ελίφ τελικά ανοίγει τα μάτια της και θέλει να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια πως η Βιλντάν δεν είναι μητέρα της και πως έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει. Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ για την εξέλιξη της Ελίφ. Είναι καλύτερα, αλλά οι γιατροί θέλουν να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο Ταρίκ όμως σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκομείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της. Η νοσοκόμα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς εκείνος συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της μικρής. Κάποια στιγμή ακούει τον Ταρίκ να λέει: «Το βράδυ που θα λείπουν όλοι οι γιατροί θα την πάρω από εδώ», και η Βιλντάν του απαντάει: «Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, κύριε Ταρίκ».

Ετσι η νοσοκόμα καλεί την αστυνομία. Την ίδια ώρα ο Ταρίκ τυλίγει την Ελίφ σε μια κουβέρτα και κατευθύνεται έξω, αλλά οι αστυνομικοί τον σταματάνε και του ζητάνε τα στοιχεία, ενώ εκείνος τους λέει πως η κόρη του κινδυνεύει και πρέπει να φύγει. Τελικά τον αφήνουν, αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αφού ήταν ο άνθρωπος που έψαχναν.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σιριαλ

TAGS