ALPHA: Αυτή η εκπομπή δεν θα βγει καθόλου στον αέρα λόγω οικονομικών

Όχι τόσο ευχάριστο γεγονός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Αυτή η εκπομπή δεν θα βγει καθόλου στον αέρα λόγω οικονομικών

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, το “Akis Food Tour” από ότι φαίνεται δεν θα βγει φέτος καθόλου στον αέρα του ALPHA καθώς το budget για την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και η πανδημία του κορωνοϊού δεν το επιτρέπουν.

Οι τελικές αποφάσεις, ωστόσο, θα ληφθούν μέσα στον Δεκέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή “Kitchen Lab” θα ξεκινήσει κανονικά και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό”:

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε ο ALPHA για τον Σρόιτερ

«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ALPHA

Μόλις πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά μία νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει για ακόμα μία σεζόν στο κανάλι και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την επίκαιρη θεματολογία του και τον παρουσιαστή του.

O «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης που έγινε το σταθερό ραντεβού μας τα πρωϊνά του Σαββατοκύριακου, επιστρέφει στον Alpha, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 09:00. Η πρώτη εκπομπή της σεζόν είναι αφιερωμένη στις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή μας και στη σωστή διαχείρισή τους.

Η ανατροπή έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας τους τελευταίους μήνες, καθώς αφορά σχεδόν όλες τις πτυχές της: τις σχέσεις μας, την καθημερινότητά μας, την υγεία μας, την εργασία μας, τις συνήθειές μας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος μιλά για τα γεγονότα- ορόσημα που ανέτρεψαν τη ζωή του – κι όχι απαραίτητα προς το κακό. Επίσης, η ψυχολόγος Ιόλα Αλ Μπάχρι εξηγεί γιατί είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε τις ανατροπές αλλά και γιατί είναι απαραίτητο να τις αξιοποιούμε προς όφελός μας.

Οδηγός καλής ζωής ALPHA

Στην ενότητα της ψυχολογίας μαθαίνουμε γιατί πρέπει να βάζουμε όρια στα παιδιά, στην ενότητα της διατροφής βλέπουμε τα 6 λάθη που κάνουμε στο πρωινό γεύμα και μας παχαίνουν και στην ενότητα «Μας Ρωτάτε, Σας Απαντάμε» ενημερωνόμαστε για τις λύσεις όταν το νύχι μπαίνει στο δέρμα.

Από φθινόπωρο… δίαιτα! Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη , την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 09:00 , ασχολείται με τα κιλά που πήραμε – όσοι πήραμε- το καλοκαίρι και παρουσιάζει αποτελεσματικούς τρόπους για να τα χάσουμε αλλά κυρίως να διατηρήσουμε αυτή την απώλεια.

Οι διαιτολόγοι χαρακτηρίζουν αναγκαία αυτή την χαλάρωση του καλοκαιριού και στο επίπεδο της διατροφής μας, αλλά επισημαίνουν ότι όσο πιο γρήγορα επανέλθουμε στην ισορροπημένη διατροφή τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε. Καλεσμένη στο στούντιο είναι και μια γυναίκα που «τσίμπησε» λίγα κιλά το καλοκαίρι και μιλάει για την προσπάθειά της να τα χάσει.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ακόμη ενδιαφέροντα θέματα: γιατί πρήζονται τα πόδια μας, τα 10 αντικείμενα στο σπίτι που «αγαπούν» οι ιοί και τα μικρόβια και η τελευταία τάση που ακούει στο όνομα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Πανικός γίνεται στον ALPHA και με το The Bachelor. Δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνουν οι διαγωνιζόμενες για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.