Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα αποκαλύπτει στον Λεωνίδα ότι... - Συνταρακτικό το σημερινό 25/9 επεισόδιο

Η Σύλβια μαθαίνει πως ο Ζούβας κράτησε τρία διαμάντια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα αποκαλύπτει στον Λεωνίδα ότι... - Συνταρακτικό το σημερινό 25/9 επεισόδιο

Το σημερινό 25/9 και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου θα είναι συνταρακτικό! Πώς θα αντιδράσει άραγε ο Λεωνίδας σε όλα αυτά που θα του πει η Ρενάτα για τον Μάρκο;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Σύλβια με τον Ατσαλάκη κάνουν άνω κάτω την έπαυλη ψάχνοντας τη βαλίτσα με τα διαμάντια ενώ ο Θοδωρής προκειμένου να πείσει τη Μαρίνα να παραμείνει στο Εργαστήρι σκαρφίζεται ένα ψέμα εις βάρος του Λεωνίδα.

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 10

Η Σύλβια παραδίδει τη βαλίτσα στους λαθρέμπορούς, και πάνω που νομίζει πως ξεμπέρδεψε μαθαίνει ότι ο Ζούβας κράτησε τρία διαμάντια. Ο Αχιλλέας ζητάει απ’ τη Ρενάτα να βάλουν τις τελευταίες υπογραφές για το διαζύγιο, την ώρα που ο Θοδωρής λέει στο Βλάση πως μόνο μια πρόταση γάμου θα μπορέσει να κρατήσει τη Μαρίνα κοντά τους. Πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας όταν η Ρενάτα του αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του Μάρκου; Τι θα κάνει η Ζωγραφιά όταν Δαμιανός απαιτήσει να μάθει ποια είναι η σχέση της με το αφεντικό της;

Συγκλονίζει ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» - «Έπαιρνα φάρμακα, ήταν άσχημα»

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό - Παντρεύονται Μάρκος και Ρενάτα

Μπορεί το ειδύλλιο της Ρενάτας και του Αχιλλέα να έχει κρατήσει πολλά χρόνια, όμως φαίνεται πως εκείνη είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, στο πλευρό του Μάρκου. Σύμφωνα, με το αποκλειστικό του TV24, οι δυο τους παντρεύονται. Όλο το ρεπορτάζ για την σειρά «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στον ALPHA.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ολοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την επανασύνδεση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, όμως όπως φάνηκε από τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου, κανείς από τους δυο δεν φαίνεται να έχει αυτή τη διάθεση. Τι και αν η αρχή της σεζόν που πέρασε τους βρήκε μαζί, ερωτευμένους και πάνω απ’ όλα παντρεμένους; Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική και μάλιστα χρωματίστηκε με... μίσος από την πλευρά του Αχιλλέα. Το μέλλον τους λοιπόν, αυτό που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο, θα είναι τελείως διαφορετικό, και για τους ίδιους και για τη σχέση τους, που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Όλο το ρεπορτάζ για την Ρενάτα και τον Μάρκο που στη σειρά Έλα στη θέση μου, παντρεύονται

Έλα στη θέση μου Παντρεύονται Μάρκος Ρενάτα

Η Ρενάτα ήταν η πρώτη που πήρε αποφάσεις για τη ζωή της και άφησε να εισβάλει σε αυτή ένας νέος άντρας, ο Μάρκος Σοφοκλέους. Το εν λόγω ζευγάρι θα έρθει ακόμα πιο κοντά και δεν αποκλείεται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Αχιλλέας που δεν περιμένει τέτοια εξέλιξη, θα απογοητευτεί οικτρά από την απόφαση της πρώην αγαπημένης του, όμως σύντομα θα αλλάξει και εκείνος ρότα στη ζωή του, αφού πρώτα βάλει όλο του το... ταλέντο προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση τους, ή αλλιώς θα φέρει περισσότερα προβλήματα στον Μάρκο και τη Ρενάτα. Ετσι, τα προβλήματα στη ζωή του νέου ζευγαριού δεν θα λείψουν, κυρίως λόγω των... μυστικών που έχει ο Μάρκος από τη Ρενάτα. Μπορεί να πιστεύει πως κάνει το καλύτερο που μπορεί για να προστατεύσει τη σχέση τους, όμως όταν η Ρενάτα μάθει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.
Νέος σεναριογράφος

Μία ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Έλα στη θέση μου», παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μέσα από την οποία συγκλόνισε με τα λόγια της, όταν μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να παίρνει φάρμακα και να περνάει πολύ δύσκολες ώρες.

Μέχρι πρότινος στην καρέκλα των σεναριογράφων κάθονταν οι Μαίρη Ζαφειροπούλου και ο Σταύρος Καλαφατίδης, όμως στον νέο κύκλο το τιμόνι της συγγραφής θα κρατά ο εξίσου έμπειρος Γιώργος Κρητικός, ο οποίος έχει αποφασίσει να ταράξει τις σχέσεις όλων των ζευγαριών (και όχι μόνο) της πετυχημένης σειράς του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει και η εξέλιξη του ρόλου της Φαίης, την οποία είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν να παίρνει το παιδί της και να φεύγει και τον Βλάση, έχοντας πλέον μείνει μόνος του, να την ψάχνει για να περάσει χρόνο με το παιδί του. Ανατροπές, συγκίνηση και χιούμορ μέχρι δακρύων μας περιμένουν στα νέα επεισόδια της σειράς.