Μακελειό στις Άγριες Μέλισσες - Η Μυρσίνη «δολοφονεί» τη Θεοδοσία

Ο Νικηφόρος απειλεί την μάνα του: "Ξέρω ότι εσύ την σκότωσες!"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μακελειό στις Άγριες Μέλισσες - Η Μυρσίνη «δολοφονεί» τη Θεοδοσία

Κανονικό «μακελειό» πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε για εσάς, η Μυρσίνη θα δολοφονήσει άθελά της την Θεοδοσία.

Το μοιραίο λάθος της Μυρσίνης κόβει το νήμα της ζωής της Θεοδοσίας και ο Νικηφόρος απειλεί τη μάνα του για τις πράξεις της! Από την άλλη, η Ελένη περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή και συγκεκριμένα στην απομόνωση καθώς ο διευθυντής των φυλακών, Μάνος Βόσκαρης, έχει βαλθεί να της κάνει τη ζωή μαύρη! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ.

Λίγο πριν η δίκη της Ελένης λάβει τέλος, η Μυρσίνη εντελώς απρόσμενα ζητάει να καταθέσει. Την προηγούμενη μέρα ο Θωμάς την είχε εκβιάσει ξανά με τις γυμνές φωτογραφίες της και της είχε ζητήσει να καταθέσει πως πράγματι ήταν ατύχημα ο θάνατος του Σέργιου, δίνοντάς της τελεσίγραφο: «Αποφάσισε αν θέλεις να σώσεις τον γάμο σου». Η Μυρσίνη ανεβαίνει στο ειδώλιο, όμως αυτά που λέει είναι τελείως αντίθετα με αυτά που της ζήτησε ο Θωμά, αφού κατηγορεί ως μάνα ανοιχτά πλέον και επίσημα πως η Ελένη όχι μόνο σκότωσε το παιδί της, αλλά και τόσο καιρό τους έλεγε ψέματα κοιτώντας τους στα μάτια!

Στη συνέχεια καταθέτει ξανά η Ελένη, η οποία υποστηρίζει πως κατηγορείται επειδή είναι γυναίκα: «Αν ο πατέρας μου είχε ένα γιο, οι Σεβαστοί δεν θα τολμούσαν να προκαλέσουν τόσα προβλήματα.

Δέχτηκα τη συμφωνία του γάμου γιατί έβλεπα πως θα τα έχανα όλα, όμως μέσα μου κάτι μου έλεγε να μείνω μακριά από τους Σεβαστούς. Κι όταν έγινε αυτό με το Σέργιο, κρύφτηκα γιατί κανείς δεν θα έπαιρνε τα λόγια μου στα σοβαρά. Μπορεί να με λέτε φόνισσα, αλλά η συνείδησή μου είναι καθαρή». Ολοι συγκλονίζονται από τα λόγια της, αλλά η κατάθεση της Μυρσίνης παίζει καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του δικαστηρίου, με τον εισαγγελέα να προτείνει τη «θανατική ποινή» για την Ελένη.

Οι Σεβαστοί χαίρονται, αλλά οι άνθρωποι της Ελένης είναι συγκλονισμένοι! Παρά την απόφαση αυτή, η Μυρσίνη θέλει να είναι σίγουρη πως η φόνισσα του παιδιού της θα πεθάνει όπως πέθανε και ο γιος της!

Ετσι βρίσκει έναν άνθρωπο του υποκόσμου και τον πληρώνει αδρά να τη σκοτώσει: «Μπορεί ο εισαγγελέας να ζήτησε τη θανατική ποινή, αλλά όλα αλλάζουν την τελευταία στιγμή και εγώ θέλω να είμαι σίγουρη πως η φόνισσα θα πεθάνει. Γι’ αυτό σκοτώστε την». Εκείνος δέχεται και παίρνει τα λεφτά.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και σε αυτή την είδηση που ήρθε από τον ΑΝΤ1 για τη σειρά και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η τελευταία συνάντηση με την Ελένη & η εξομολόγηση

Μία μέρα πριν την τελική απόφαση, η Θεοδοσία πνιγμένη από τις ενοχές της για το τι θα συμβεί στην Ελένη, κρυφά απ’ όλους την επισκέπτεται στο κελί! «Με άφησαν να μπω, τους είπα ότι ίσως δεν θα σε ξαναδούμε ζωντανή», της λέει η Θεοδοσία και συνεχίζει: «Θέλω να με συγχωρέσεις για όλα... Νιώθω τόσα άσχημα για όσα έγιναν! Εξαιτίας μου θα σε σκοτώσουν, δεν ήξερα τι είχε συμβεί με τον Σέργιο».

Η Ελένη τη διακόπτει: «Μη ζητάς συγγνώμη! Εκανες καλά! Ετσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα ερχόταν η θεία δίκη. Δεν θα έμενε ατιμώρητο το έγκλημα που κάναμε». Η Θεοδοσία υποστηρίζει: «Η ζήλια μου με έφτασε σ’ αυτό το σημείο! Δεν ήθελα να ευτυχήσεις με τον Λάμπρο, φέρθηκα εγωιστικά!

Θεοδοσία θάνατος Άγριες Μέλισσες

Σκέφτηκα πως αφού δεν έγινα εγώ ευτυχισμένη μαζί του, δεν θα είσαι κι εσύ και ήθελα να σας τιμωρήσω για να μην είστε ποτέ μαζί». Η Ελένη τη διακόπτει: «Θέλω να σου πω

ευχαριστώ για όσα έκανες και που δεν είπες τίποτα για τις αδελφές μου». Η Θεοδοσία με δάκρυα πέφτει στην αγκαλιά της Ελένης και της λέει ξανά και ξανά: «Συγγνώμη... συγγνώμη».

Αργότερα η Θεοδοσία επιστρέφει στο χωριό και ζητάει από τον παπα-Γρηγόρη να μιλήσουν: «Δεν αντέχω άλλο το βάρος που έχω μέσα μου! Αφησα τη ζήλια μου για την Ελένη να με κυριεύσει και την κατηγορούσα πως μου διέλυσε τον γάμο μου! Εγώ την άφησα να αργοπεθαίνει τότε στον γκρεμό... Και τώρα εγώ είμαι εκείνη που τη στέλνει στο απόσπασμα! Την ανάγκασα να παραδοθεί».

Ο παπα-Γρηγόρης τα χάνει με όσα μαθαίνει και τη ρωτάει από πού έμαθε για τη δολοφονία του Σέργιου, όμως δεν του αποκαλύπτει περισσότερα και του ζητάει συγχώρεση.

Καρέ καρέ η δολοφονία της Θεοδοσίας από τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Η μέρα της τελικής απόφασης για την Ελένη έχει φτάσει και ο δικαστής ανακοινώνει την καταδίκη της Ελένης σε ισόβια! Το άκουσμα της ποινής προκαλεί ένταση και θυμό στους Σεβαστούς που ουρλιάζουν και ζητούν τη θανάτωση της «φόνισσας», ενώ οι άνθρωποι της Ελένης, που πίστευαν πως θα την αθώωναν καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καταρρέουν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν από τη μια να συγκρατήσουν το πλήθος και από την άλλη να προστατεύσουν την Ελένη κατά τη μεταφορά της στις φυλακές.

Η Δρόσω χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει, ενώ ο Λάμπρος, ο Θωμάς και ο Νέστορας είναι καταρρακωμένοι από την απόφαση: «Καταδίκασαν τη Λενιώ μας, Νέστορα», λέει ο Θωμάς, ενώ και η Ασημίνα στέκει στο πλευρό της αδελφής της. Ο Νικηφόρος συγκρατεί τη μητέρα του που ουρλιάζει και εκείνη κάνει ένα νεύμα στον δολοφόνο που πλήρωσε και του δίνει εντολή να τελειώσει τη δουλει που του ανέθεσε.

Ετσι, όταν βγαίνουν έξω από το δικαστήριο, μια ομάδα ανθρώπων -οι οποίοι είναι στο κόλπο- αρχίζουν να φωνάζουν κατά της Ελένης και μερικοί από αυτούς καβγαδίζουν με υποστηρικτές της Σταμίρη. Τη στιγμή εκείνη ο πληρωμένος δολοφόνος βρίσκει την ευκαιρία να πατήσει τη σκανδάλη με στόχο την Ελένη! Ομως η σφαίρα πετυχαίνει τη Θεοδοσία! Προς στιγμή επικρατεί πανζουρλισμός και οι περισσότεροι τρέχουν να γλιτώσουν! Η Θεοδοσία πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα!

Ο Λάμπρος τρέχει κοντά της: «Θεοδοσία, κορίτσι μου, μείνε κοντά μου», της λέει, ενώ και η Ελένη κάνει κίνηση να την πλησιάσει, αλλά οι αστυνομικοί την εμποδίζουν και τη βάζουν στο περιπολικό για να τη μεταφέρουν στις φυλακές. Η Μυρσίνη τα έχει χάσει καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήταν η Θεοδοσία ο στόχος της, ενώ ο Νικηφόρος από δίπλα της λέει απειλητικά: «Ξέρω ότι εσύ το έκανες! Θα λογαριαστούμε μετά, μητέρα», και την αρπάζει από το χέρι να φύγουν.

Ο δάσκαλος παίρνει τη γυναίκα του αγκαλιά: «Θεοδοσία, μίλα μου! Θα γίνεις καλά! Μη φοβάσαι», της δίνει κουράγιο και εκείνη του απαντάει: «Δεν φοβάμαι... Είμαι στην αγκαλιά σου και δεν φοβάμαι! Κράτα με... Στην αγκαλιά σου θέλω να είμαι... Εκεί ήθελα πάντα να ήμουν... Σ’ αγαπώ» και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Ο Λάμπρος και η Ελένη υποφέρουν στα αλήθεια από τον άδικο θάνατό της!