"Βόμβα" στο Καφέ της Χαράς - Η Βάλια πέφτει στο κρεβάτι με τον Μάνο

Η νύχτα πάθους και αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσει η νέα εξέλιξη που θα δούμε σε λίγο καιρό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς». Συγκεκριμένα, μετά από τη μεγάλη έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, Βάλια και Μάνος θα πέσουν στο κρεβάτι!

Το γεγονός πως ο Μάνος είναι αρραβωνιασμένος δεν θα τον σταματήσει όταν βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον παιδικό του έρωτα, τη Βάλια. Οι δυο τους θα περάσουν την ωραιότερη νύχτα της ζωής τους, λίγο πριν ο πατέρας του, Περίανδρος, μάθει τα πάντα...

Η αρχή έγινε όταν για χάρη της θεατρικής παράστασης που ανέβηκε στο καφέ με σκηνοθέτη τη Στέλλα, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί πάνω στη σκηνή, που τους αναστάτωσε. Το συμβάν είχε παρακολουθήσει ακόμα και ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος έκανε τα πάντα για να τους σταματήσει.

Ομως η μνήμη του φιλιού δεν θα μπορέσει να σβήσει από κανενός το μυαλό. Και κυρίως από του Μάνου που εξ αρχής έχει δηλώσει ενθουσιασμένος με την επιστροφή της παιδικής του φίλης, Βάλιας, στο Κολοκοτρωνίτσι. Οι δυο τους θα βρεθούν σε αμηχανία καθώς πλέον δεν ξέρουν πώς να νιώσουν και κυρίως πώς να φερθούν ο ένας στον άλλον.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θα κάνουν οι άλλοτε κολλητοί, είναι να υποβαθμίσουν αυτό που τόσο ξαφνικά αλλά αυθόρμητα συνέβη μεταξύ τους. Τόσο η Βάλια όσο και ο Μάνος θα αρχίσουν να εφευρίσκουν κάθε λογής δικαιολογία προκειμένου να κρύψουν τα συναισθήματα που έχουν αρχίσει να γεννιούνται μέσα τους.

Μιας και είπαμε βέβαια για το Καφέ της Χαράς, δείτε εδώ την "βόμβα" που πέταξε ο Χάρης Ρώμας για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά.

Η μεγάλη βραδιά – Έτσι πέφτουν στο κρεβάτι η Βάλια με τον Μάνο στο Καφέ της Χαράς

Και ενώ στο Κολοκοτρωνίτσι επικρατεί ένας αναβρασμός λόγω των άσχημων σχέσεων μεταξύ του πρώην δημάρχου του χωριού και της νεοφερμένης Στέλλας που συνεχίζει να τον εξαγριώνει με τη στάση της, ο Μάνος βρίσκεται μπροστά σε μια κορυφαία διαπίστωση. Είναι παράφορα ερωτευμένος με τη Βάλια. Τι και αν στο πλευρό του είναι η Αρετή, με την οποία μάλιστα σκοπεύουν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας;

Καφέ της Χαράς Μάνος Βάλια

Ο γιος του Πώποτα είναι αποφασισμένος να πάρει τη ζωή του στα χέρια του, ακόμα και αν πληγώσει κάποιους με τη στάση και τα λόγια του. Αποφασίζει λοιπόν να εξομολογηθεί στη Βάλια πώς νιώθει. Πάει και τη βρίσκει και ενώ πιστεύει πως τα συναισθήματά του θα τη βρουν απροετοίμαστη, η Βάλια παραδέχεται πως αισθάνεται ακριβώς το ίδιο. Τα συναισθήματα λοιπόν είναι αμοιβαία... Οι δυο τους θα περάσουν μια νύχτα γεμάτη πάθος, την οποία θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Δυστυχώς όμως για εκείνους, τα προβλήματα θα αρχίσουν μόλις την επόμενη μέρα...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24