Το χάος στην Αγγελική - Ο Στέφανος την φιλάει με πάθος

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το χάος στην Αγγελική - Ο Στέφανος την φιλάει με πάθος

Κανονικό χάος πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA, Αγγελική. Μετά από μία κρίση που θα βιώσει στην οικογένειά του, ο Στέφανος θα αρπάξει την πρωταγωνίστρια και θα την φιλήσει με πάθος.

Παρά τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η Αθηνά ξεκινά να επεμβαίνει και πάλι στις ζωές των παιδιών της και κυρίως του Παύλου. Ωστόσο, τη στιγμή που ο Στέφανος έρχεται κοντά με την Αγγελική, ο Μιχάλης αποφασίζει να χωρίσει με την Κατερίνα, γεγονός που θα την οδηγήσει σε φυγή.

Η κατάσταση της υγείας της Αθηνάς είναι σοβαρή, ωστόσο όμως δεν θέλει να ξεκινήσει μια ακόμη θεραπεία, καθώς πιστεύει πως θα την αποδυναμώσει. Η Αγγελική θα χρησιμοποιήσει όμως κάθε τρόπο και τελικά θα την πείσει πως πρέπει να προσέξει την υγεία της.

Αγγελική spoiler

Ο Στέφανος θα φανεί ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και κυρίως από την επίδραση που έχει η νοσοκόμα της μητέρα του σε εκείνη. Λίγο αργότερα, η Σοφία θα πάει στο νοσοκομείο για να δει την Αθηνά κι εκείνη μεταξύ άλλων θα της ζητήσει να δώσει μια ευκαιρία στον γιο της, Παύλο.

Παρόλο που εκείνη έχει πάρει τις αποφάσεις της, αποφασίζει να το σκεφτεί όταν μείνει μόνη της. Ενώ όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον γάμο του Στέφανου με την Τζένη, εκείνος πάνω σε μια συζήτηση θα αποκαλύψει στη μέλλουσα γυναίκα του πως η Δανάη δεν είναι πραγματικό του παιδί αλλά την υιοθέτησε πριν χρόνια με τη γυναίκα του, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η Τζένη που ξέρει πόσο πολύ θα πειράξει τη μικρή αυτό το νέο, θα τον συμβουλέψει να της πει την αλήθεια.

Τις προάλλες ωστόσο έσκασε και μία είδηση από τον ALPHA για την Αγγελική. Δείτε εδώ τι συνέβη με τη σειρά.

Η Δανάη το σκάει από το σπίτι

Ο Στέφανος δεν είναι θετικός στην πρότασή της, όμως θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πως καλό είναι σε μια οικογένεια να μην υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Κάτι μέσα του λέει πως η Δανάη θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά του, όμως τελικά η αλήθεια θα σοκάρει τη μικρή. Για του λόγου το αληθές φεύγει κρυφά από το σπίτι, το ίδιο βράδυ. Η Κατερίνα βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά και τη στάση του Μιχάλη απέναντί της, θα του προτείνει να μείνουν για λίγο χωριστά προκειμένου να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους αλλά και αν θα πρέπει όντως να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

Ο Μιχάλης όμως την αιφνιδιάζει λέγοντάς της πως το καλύτερο και για τους δύο είναι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Κατερίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και νιώθει τον αέρα να στερεύει. Δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα πως ο άντρας που ορκιζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες πως την αγαπάει και θα την κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα σε όλο τον κόσμο, δεν θέλει να είναι πλέον μαζί της.

Ο Αποστόλης με την Ιωάννα περνάνε χρόνο μαζί στο πανηγύρι και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Λίγο αργότερα, ο Παύλος που ακόμα δεν έχει χωνέψει την εξέλιξη που παίρνει η σχέση του με τη γυναίκα του Σοφία και συνεχίζει να κατηγορεί τη Τζένη για τον χωρισμό του, ξεκινάει τις έρευνες για εκείνη και τελικά κάνει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Τζένης. Μια ανακάλυψη που δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Η Αγγελική απολύεται όταν ο Στέφανος τη φιλάει με πάθος

Μετά τη φυγή της Δανάης, ο Στέφανος βρίσκεται πελαγωμένος και ανήμπορος να χειριστεί την όλη κατάσταση. Προσπαθεί να μιλήσει με την Τζένη για την άσχημη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, όμως απογοητεύεται οικτρά από τη στάση της. Για την ακρίβεια, η Τζένη δεν θέλει να συζητήσει περαιτέρω μαζί του το θέμα της Δανάης και κάπως έτσι, εκείνος θα βρει συντροφιά στο πρόσωπο της Αγγελικής. Εκείνη τον ακούει με κατανόηση και δεν διστάζει να τον συμβουλέψει. Ο Στέφανος αισθάνεται μαγεμένος από την ομορφιά και τα λόγια της και χωρίς να καταλάβει πώς, καταλήγει να τη φιλήσει.

Η Αγγελική φυσικά θα ανταποκριθεί. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Κατερίνα φεύγει για την Κρήτη και προσπαθεί να την κρατήσει πίσω καθώς τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για την πρώην αρραβωνιαστικιά τού Μιχάλη, όμως δεν θα τα καταφέρει καθώς η Κατερίνα βρίσκει σε αυτό το ταξίδι μια μεγάλη διέξοδο. Η Σοφία, μετά από ώριμη σκέψη, ανακοινώνει στον Παύλο ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο και ότι η απόφασή της είναι οριστική. Δεν θέλει να συγχωρέσει και τη δεύτερη απιστία του. Ο ξαφνικός και ύποπτος θάνατος του Αργου συγκλονίζει τον Μιχάλη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι πίσω απ’ όλο αυτό κρύβεται ο Δημήτρης που θέλει να τον εκδικηθεί.

Ο Παύλος «παίζει» το τελευταίο του χαρτί και αποφασίζει να πάει με τα παιδιά του για φαγητό, όμως ο σκοπός του ξεπερνάει τα όρια του στοργικού πατέρα. Στην πραγματικότητα, μέσα από αυτή την κίνηση, θα προσπαθήσει να τα χρησιμοποιήσει να πείσουν τη μητέρα τους να τον δεχτεί πίσω. Τέλος, ο Στέφανος μια μέρα μετά το φιλί που αντάλλαξε με την Αγγελική, το οποίο μάλιστα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, θα της μιλήσει με σκοπό να κρατήσουν το περιστατικό μυστικό και εκείνη φυσικά θα δεχτεί.

Το μόνο που δεν θέλει άλλωστε είναι να έχει νέα μπερδέματα με τη μητέρα του. Το γεγονός αυτό όμως δεν θα μείνει και για πολύ κρυφό καθώς θα το μάθει η Τζένη και θα γίνει έξαλλη. Εχει αποφασίσει από καιρό να μην μπει κανείς εμπόδιο στον γάμο της με τον Στέφανο Αργυρό, και έτσι ζητά από την Αθηνά την άμεση απόλυση της Αγγελικής.