«Βόμβα» στη σειρά Αγγελική - Χωρίζουν Παύλος και Σοφία

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βόμβα» στη σειρά Αγγελική - Χωρίζουν Παύλος και Σοφία

Μία κανονική βόμβα πρόκειται να σκάσει στη νέα αγαπημένη σειρά του Alpha, Αγγελική και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, ο Παύλος και η Σοφία θα αποφασίσουν να χωρίσουν φέρνοντας ταραχή στην οικογένειά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάμος του Παύλου και της Σοφίας θα περάσει κρίση, λόγω απιστίας εκείνου. Πριν λίγα χρόνια, ο Παύλος είχε καταφύγει και πάλι στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, όμως εκείνη τη φορά η Σοφία είχε αναλάβει την ευθύνη της συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα, σε συζήτησή της με την Τζένη, είχε τονίσει πως ο λόγος που ο Παύλος αναζήτησε μια άλλη συντροφιά ήταν το γεγονός πως η ίδια είχε αφοσιωθεί στη ανατροφή των παιδιών της, παραμελώντας τον τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η Σοφία το έχει ξεπεράσει. Για την ακρίβεια, δεν ήταν λίγες οι φορές που το μυαλό της ταξίδευε σε εκείνη την εποχή, όμως έδιωχνε γρήγορα κάθε σκέψη καθώς ήθελε να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα παιδιά της.

Ομως, το έργο... φαίνεται πως επαναλαμβάνεται όταν η Σοφία θα λάβει ένα μήνυμα από άγνωστο αποστολέα που την ενημερώνει για την παράλληλη σχέση που διατηρεί ο άντρας της. Εκείνη θα πάει στο σημείο συνάντησης και θα συνειδητοποιήσει πως ο Παύλος για μια ακόμη φορά την έχει προδώσει... Μη χάσετε όμως και το αποκλειστικό μας για την Αγγελική και τον Στέφανο που έρχονται κοντά. Δείτε το εδώ!

Ο ρόλος της Αθηνάς στη σχέση τους και ο χωρισμός του Παύλου και της Σοφίας στην Αγγελική

Η Αθηνά θα ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για τη συμπεριφορά του γιου της και παρόλο που δεν διατηρεί την ιδανικότερη σχέση με τη νύφη της, θα προσπαθήσει να μη χαλάσει η οικογένειά τους. Το μόνο που δεν θέλει είναι το όνομά τους να εμπλακεί σε κοινωνικά σχόλια.

Πρώτα απ’ όλα λοιπόν, θα μιλήσει με τον γιο της, με τον οποίο και θα τσακωθεί τονίζοντάς του πως πρώτη του προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η οικογένειά του, ενώ θα του επισημάνει πως αν θέλει να έχει παράλληλη ζωή, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Ο Παύλος θα αντιδράσει άσχημα που η μητέρα του συνεχίζει να μπλέκεται στη ζωή του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να λογοφέρουν.

Αγγελική spoiler ALPHA

Η Αθηνά θα νιώσει έντονο πόνο στην καρδιά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί όμως θα πάρει την πρωτοβουλία να την επισκεφτεί η Σοφία για να δει αν είναι καλά στην υγεία της. Ούτε και η ίδια θα πιστεύει στα αυτιά της όταν η πεθερά της την παροτρύνει να τον συγχωρέσει και να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν. Η Σοφία όμως έχει πάρει την απόφασή της και θα την ανακοινώσει στον άντρα της αμέσως. Θέλει να φύγει από την οικογένεια Αργυρού που τόσο την πληγώνει. Θέλει διαζύγιο...

Ο δικηγόρος που μπαίνει στις ζωές τους!

Η Σοφία θα αναζητήσει τη γνώμη δικηγόρου καθώς είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο και θα χτυπήσει τη πόρτα του Χάρη Κωστόπουλου (Χρυστόδουλος Στυλιανού). Η κουβέντα με το άντρα που θα βρεθεί μπροστά της και θα δεχτεί να αναλάβει το διαζύγιό της θα την εντυπωσιάσει και οι συναντήσεις τους θα αρχίσουν να πυκνώνουν. Η Σοφία και ο Χάρης θα αρχίσουν γρήγορα να έρχονται κοντά, γεγονός που θα πέσει και στην αντίληψη του Παύλου...