Πανικός στην Αγγελική (28-29/9) - Η Τζένη ζητάει την απόλυση της Αγγελικής

Μην χάσετε τα νέα επεισόδια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στην Αγγελική (28-29/9) - Η Τζένη ζητάει την απόλυση της Αγγελικής

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (28-29/9) στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική. Η Τζένη έχει αρχίσει να υποψιάζεται την Αγγελική και έτσι ζητάει την απόλυσή της από την Αθηνά.

Αυτά θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Αγγελική (28-29/9)

Αγγελική Επεισόδιο 6

Η Αθηνά αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία, η Αγγελική προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Η Σοφία πάει στο νοσοκομείο να δει την Αθηνά κι εκείνη της ζητάει να δώσει μια ευκαιρία στον Παύλο. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Τζένη ότι η Δανάη είναι υιοθετημένη και αυτή τον συμβουλεύει να πει την αλήθεια στην κόρη του.

Η αλήθεια σοκάρει τη Δανάη, η οποία φεύγει κρυφά από το σπίτι. Η Κατερίνα προτείνει στον Μιχάλη να μείνουν για λίγο χωριστά, αλλά ο Μιχάλης της λέει ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν. Ο Αποστόλης με την Ιωάννα περνάνε χρόνο μαζί στο πανηγύρι και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Παύλος κάνει μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Τζένης, ενώ δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό που σας έχουμε για τη σειρά.

Αγγελική Επεισόδιο 7

Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης και βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της Αγγελικής. Χωρίς να καταλάβει πως, καταλήγει να τη φιλήσει. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Κατερίνα φεύγει για την Κρήτη και προσπαθεί να την κρατήσει πίσω. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο.

Αγγελική νέα επεισόδια

Ο ξαφνικός και ύποπτος θάνατος του Άργου συγκλονίζει τον Μιχάλη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Δημήτρης κρύβεται από πίσω. Ο Παύλος πηγαίνει με τα παιδιά του για φαγητό και προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει για να πείσουν την Σοφία να τον δεχτεί πίσω. Τέλος, ο Στέφανος απολογείται στην Αγγελική γι’ αυτό που συνέβη μεταξύ τους και συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά η Τζένη το μαθαίνει και ζητά από την Αθηνά την απόλυση της Αγγελικής.

Αγγελική Επεισόδιο 8

Η Τζένη συγχωρεί τον Στέφανο, αλλά επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο. Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Σοφία παίρνει επιτέλους απόφαση να λήξει επίσημα το γάμο της και προσλαμβάνει για δικηγόρο ένα παλιό της της φίλο, προκαλώντας την οργή του Παύλου.

Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει στην Δανάη γιατί τόσα χρόνια δεν της μίλησε για την υιοθεσία της και της δίνει να διαβάσει ένα γράμμα που της είχε γράψει η μητέρα της πριν πεθάνει. Η μητέρα της Αγγελικής, η Γεωργία, εμφανίζεται ξαφνικά στη φάρμα, και προκαλεί προβλήματα στην Αγγελική με τη συμπεριφορά της. Στο επόμενο επεισόδιο η Αγγελική δέχεται επίθεση απ’ τη Λένα η οποία την κατηγορεί για τον χωρισμό του Μιχάλη με την Κατερίνα. Η Αθηνά περιμένει τον γιατρό να της δώσει τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων της, τα οποία θα τη φέρνουν αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση.

Αγγελική Επεισόδιο 9

Η Αγγελική δέχεται επίθεση απ’ τη Λένα η οποία την κατηγορεί για τον χωρισμό του Μιχάλη με την Κατερίνα. Η Αθηνά περιμένει τον γιατρό να της δώσει τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων της, τα οποία θα τη φέρνουν αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση. Ο Στέφανος με την Δανάη πάνε στο ορφανοτροφείο για να μάθουν ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη απ’ τον πατέρα της, ο οποίος της λέει να πείσει τον Στέφανο να συνεργαστεί μαζί του επενδύοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών και ο Μιχάλης με την Αγγελική ψάχνουν τρόπο να την προστατέψουν από τον Δημήτρη. Ο Παύλος βλέπει τη Σοφία στο σπίτι με τον δικηγόρο της και τυφλωμένος από ζήλια, του επιτίθεται. Η Κατερίνα έχει έντονη ναυτία και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι είναι έγκυος από το Μιχάλη.