Τα πάνω κάτω σήμερα 28/9 στην Elif - Την κλέβουν ξανά...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω σήμερα 28/9 στην Elif - Την κλέβουν ξανά...

Και στο σημερινό 28/9 επεισόδιο της καθημερινής τούρκικης σειράς του STAR, με τίτλο Elif, έρχονται τα πάνω κάτω. Ο λόγος; Κλέβουν ξανά την Ελίφ.

Τα πάνω κάτω σήμερα 28/9 στην Elif

ELIF Επεισόδιο 681

Η Βιλντάν δεν βρίσκει την Ελίφ στο δωμάτιο της στο νοσοκομείο. Καταλαβαίνει ότι ο Ταρίκ το έφυγε με τη μικρή και νιώθει απελπισία όταν βλέπει τη νοσοκόμα με δύο αστυνομικούς. Ο Ταρίκ καταφέρνει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, το ίδιο και η Βιλντάν αλλά είναι έξαλλη μαζί του επειδή έφυγε με την Ελίφ χωρίς να της πει κουβέντα. Του τηλεφωνεί και εκείνος την κατηγορεί για όσα συνέβησαν και τη διατάζει να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Κερέμ αισθάνεται άσχημα γιατί θύμωσε και μάλωσε τη Ρεϊχάν αλλά εκείνη επανόρθωσε τη ζημιά, που είχε κάνει.

Έχει μετανιώσει επειδή της έκανε δύσκολη τη ζωή και παλιότερα. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν για την κουβέντα που έκανε με τον Κερέμ σχετικά με το κύπελλο και πως ο νεαρός ένιωσε άβολα όταν κατάλαβε το λάθος του. Ο Ταρίκ ενημερώνει τη Χουμεϊρά πως έχει δουλειά και θα αργήσει. Η Χουμεϊρά ρωτάει τον Κερέμ πότε σκοπεύει να ξεκινήσει δουλειά στην εταιρία. Εκείνος της λέει πως θέλει να περάσει λίγο χρόνο στην πόλη γιατί του έλειψε.

Η Ματσιντέ τον προτρέπει να δουλέψει και να κερδίσει τα δικά του χρήματα χωρίς να θεωρεί την οικογενειακή περιουσία ως εγγύηση για το υπόλοιπο της ζωής του. Η Γιλντζί λέει μια ιστορία στη Ρεϊχάν σχετικά με τον Κερέμ γιατί θέλει να της δείξει τον αληθινό του χαρακτήρα. Η Λεμάν κάνει παράπονα στον γιο της για τη συμπεριφορά της Τουλάι και του λέει πως τη φωνάζει συνέχεια στο μαγαζί για να περνάει το χρόνο της, φυσικά όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα και ο γιος της, ο Σαφάκ δεν δείχνει να την πιστεύει.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τον Ταρίκ, ο οποίος απατάει την Χουμεϊρά. Δείτε το εδώ.

Elif εξελίξεις STAR

Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να παντρευτεί γιατί μεγαλώνει και εκείνος της απαντάει πως δεν έχει κάτι τέτοιο στα άμεσα σχέδια του. Ο Εμιρχάν και η μητέρα του εγκαθίστανται στο νέο τους σπίτι και ξεκινάνε μια νέα ζωή. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη αργά το βράδυ μαζί με την Ελίφ. Η Βιλντάν φέρεται καλά στην Ελίφ όταν είναι μπροστά ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να είναι προσεχτική και της λέει πως δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος ξανά με ένα τέτοιο πρόβλημα. Εκείνη του λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο.

Το πρωί η Γιλντίζ βλέπει τη Βιλντάν στο παράθυρο και πηγαίνει προς το δωμάτιο της. Η Βιλντάν της λέει πως μόλις επέστρεψε. Ο Κερέμ πηγαίνει στην κουζίνα για καφέ και η Ρεϊχάν τον ετοιμάζει. Ο Κερέμ απολογείται για τη συμπεριφορά του απέναντί της.

Elif: Ανατριχιάζει η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ πριν το θάνατο του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς, Elif, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Ανάμεσα στα όσα θα δούμε, θα αποκαλυφθεί και η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ πριν το θάνατο του.

Η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ στην Elif

Η Ρεϊχάν φροντίζει την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για την οικογένειά της, αλλά εκείνη είναι θλιμμένη και η Ρεϊχάν προσπαθεί να αλλάξει κουβέντα. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει το κοριτσάκι για να της μιλήσει. Η Ελίφ ντρέπεται και η Ματσιντέ τη ρωτάει για την οικογένειά της: «Πού είναι οι γονείς σου;». Η σκηνή κάνει flashback στη μέρα του ατυχήματος μετά τον γάμο της Μελέκ και του Γιουσούφ, όταν εκείνος με τις λίγες δυνάμεις που είχε πει στην Ελίφ: «Δεν θα πεις ποτέ σε κανέναν πως είσαι η κόρη μου», και αφήνει την τελευταία του πνοή. Πίσω στο σήμερα, η Ελίφ επιμένει να μη λέει ποια είναι! Η Elif να σημειώσουμε πέφτει σε κώμα.