Έλα στη θέση μου: Άγριος τσακωμός για Μίμη και Ατσαλάκη

Χαμός στο σημερινό 28/9 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Άγριος τσακωμός για Μίμη και Ατσαλάκη

Χαμός θα συμβεί στο σημερινό 28/9 επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου όταν ο Μίμης και ο Ατσαλάκης θα πιαστούν στα χέρια για την Λατάνια!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 11

Ο Δαμιανός μαθαίνει ότι ο Μάρκος είναι αδερφός του και γιος του Αντρέα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Ο Ζούβας, η Βάνα και η Σύλβια συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν τα παράνομα διαμάντια γιατί θα πάνε φυλακή.

Ο Μίμης κοντεύει να τσακωθεί άσχημα με τον Ατσαλάκη για τα «μάτια» της Λατάνιας, ενώ ο Θοδωρής πιέζει τον Βλάση να κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα για να μην φύγει από το εργαστήρι. Τελικά ο Βλάσης θα ακολουθήσει την πρόταση του Θοδωρή; Τι θα συμβεί στη Σύλβια όταν την επισκεφτούν στην έπαυλη ο Δαμιανός παρέα με τον Μάρκο;

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Λίγα λόγια για τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Μίμη

Ο Μάνος Ιωάννου γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1988 στον Άλιμο, στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του αμέσως μόλις τελείωσε τη σχολή υποκριτικής, δουλεύοντας σε παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μέχρι σήμερα.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο to 2012, όταν υποδύθηκε τον ''Σταύρο'' στην κωμική σειρά του Mega "Βασιλιάδες". Την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε ως ''Μάρκος Δανέζης'', στην κοινωνική σειρά του Mega "Κλεμμένα Όνειρα''. Επίσης, το 2014, έπαιξε ως ''Έκτορας Ασλάνης'', στην δραματική σειρά του Star "Όρκος Σιωπής".Από το 2016 έως σήμερα πρωταγωνιστεί στο ''Έλα στη θέση μου'' του Alpha ως ''Μίμης''.

Στον κινηματογράφο, έχει συμμετάσχει ως guest στην ταινία ''Bachelor''.

Προσωπική ζωή

Ο Ιωάννου υπήρξε ζευγάρι με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα και έπειτα με το μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη. Από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2015, είχε σχέση με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού.

Ο Ιωάννου δεν έχει κρύψει τη φιλία του με τον επίσης ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή του στο ''Έλα στη θέση μου'' Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπως και την αντιπάθειά του απέναντι στον Κύπριο ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό Ανδρέα Γεωργίου, δηλώνοντας ότι δε θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.