Οριστικό τέλος από τις Άγριες Μέλισσες - Ανακοίνωσε πως πάει σε σειρά του Mega

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό τέλος από τις Άγριες Μέλισσες - Ανακοίνωσε πως πάει σε σειρά του Mega

Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής, «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 28/9 ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς Άγριες Μέλισσες και ανακοίνωσε πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Mega, με τίτλο «Σχεδόν Ενήλικες», το σενάριο της οποίας υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά.

Πρόκειται για κωμωδία, η ιστορία της οποίας εκτυλίσσεται στην Αθήνα του 2020, ενώ εκτός από τον Γιάννη Στάνκογλου πρωταγωνιστούν επίσης οι Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμου.

Ποιος φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει Mega

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και τρεις εβδομάδες. Είναι πάρα πολύ όμορφα. Περνάμε καλά. Είναι σύγχρονη κωμωδία, είναι κάτι που μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ. Η Μυρτώ Κοντοβά μου το είχε πει εδώ και δυο τρία χρόνια. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Σε γενικές γραμμές είναι τρεις 45ρηδες που γνωρίζονται χρόνια και για κάποιους λόγους βρίσκονται και στο ίδιο σπίτι. Αγαπιούνται πάρα πολύ και γίνονται καταστάσεις αρκετά περίεργες και αστείες.

Είναι πολύ ωραίο καστ και πολύ ωραίο το σενάριο που έχει γράψει η Μυρτώ. Το περιμένω πάρα πολύ. Εγώ υποδύομαι τον Αποστόλη, που είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει διάφορα για να επιβιώσει.

Είναι καθαρή κωμωδία, ενώ η ιστορία έχει πολύ δράση. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στις Άγριες Μέλισσες και ήθελα κάτι εντελώς αντίθετο με αυτό που είχα κάνει πριν. Είχα να κάνω σχεδόν 10 χρόνια σίριαλ. Από το Νησί» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε, ωστόσο, τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Πως πεθαίνει στις Άγριες Μέλισσες ο "Θωμάς Κυπραίος"

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σε ένα από τα νέα επεισόδια θα δούμε μια μεγάλη παγίδα που θα στηθεί στον Θωμά, λίγο πριν το θάνατο του.

Η παγίδα του Νέστορας στον Θωμά πριν το θάνατο του

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά με την Ελένη και όλοι όσοι τάσσονται υπέρ της ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μπορέσουν να τη γλιτώσουν από τη θανατική ποινή, ο Νέστορας δείχνει τον καλό του χαρακτήρα απέναντι στον Θωμά, αλλά κατά βάθος ετοιμάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή του για τη δολοφονία του γιου του.

Από την άλλη ο Θωμάς ξέρει την αλήθεια, έχει χάσει την Ελένη και παίρνει συνέχεια ναρκωτικά. «Σύνελθε! Η Ελένη μας χρειάζεται, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια σ’ αυτή την κατάσταση», του λέει ο Νέστορας και ταρακουνάει τον Θωμά. Παράλληλα, ο Νέστορας έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που εκδικούνται τους δωσίλογους και όλοι μαζί ετοιμάζουν τη μεγάλη παγίδα για να τιμωρήσουν τον Θωμά.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως έχουμε ακόμη ένα σούπερ αποκλειστικό. Ο Μελέτης στα νέα επεισόδια φαίνεται πως θα πέσει νεκρός. Ποιος θα τον πυροβολήσει στο κεφάλι δείτε εδώ.

Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς τινάζει θα μυαλά του στον αέρα μετά τη δίκη της Ελένης

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με όπλο που στρέφει κατά του εαυτού του αυτοκτονεί τελικά ο Θωμάς Κυπραίος, βάζοντας έτσι μια για πάντα τέλος στο σκοτεινό παρελθόν που τον ακολουθούσε και τον βασάνιζε... Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του συγκλονιστικού επεισοδίου που θα δείτε στην τηλεόραση στα μέσα Οκτωβρίου!

Μπορεί να έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων να συνεχιστεί η συνεργασία του Γιάννη Στάνκογλου με την παραγωγή της σειράς «Αγριες μέλισσες», αλλά τελικά αυτό κατέστη αδύνατο. Από τη μία οι υποχρεώσεις του ηθοποιού στο θέατρο και από την άλλη η τροπή που έχει πάρει ο ρόλος του στη σειρά που δεν σηκώνει άλλο «άπλωμα» όπως λένε στο σενάριο, αποφασίστηκε να λυθεί από κοινού η συνεργασία τους, που εξαρχής είχε οριστεί στα 150 επεισόδια. Κι αν περιμένατε πως ο ρόλος του Θωμά Κυπραίου θα τελείωνε με χαρά, γελιέστε, αφού ένας τόσο σκοτεινός χαρακτήρας μόνο με τον θάνατο θα έβρισκε εξιλέωση για το άσχημο παρελθόν του...

Δείτε ωστόσο και τον άντρα που καταστρέφει την Δρόσω. Εκείνη τον ερωτεύεται, αλλά αυτός έχει... άλλα σχέδια για εκείνη. Η γνωριμία τους θα είναι η αρχή της... κατρακύλας της. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Η αρχή του τέλους

Oπως ήδη είδαμε στα επεισόδια του Α΄ κύκλου, το ένοχο και αιματηρό παρελθόν του Θωμά Κυπραίου ξαναζωντανεύει και αυτή τη φορά τον στοιχειώνει και τον εγκλωβίζει. Ο Νέστορας, που έχει ορκιστεί να βρει τον φονιά τόσο του φίλου του όσο και του γιου του, του Σπύρου, με τη βοήθεια μιας ομάδας «συντρόφων», που έχουν δώσει όρκο τιμής να σκοτώσουν με τα ίδια τους τα χέρια όλους όσους συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, έχει ανακαλύψει τη δράση του.

Η αρχή έγινε με τα σκίτσα που ήρθαν στα χέρια του με τους προδότες στον πόλεμο, από τα οποία ξεχώρισε αυτό του Θωμά. Αρχικά, αρνήθηκε να πιστέψει ότι άντρας που έβαλε στο σπίτι του και τον είχε σαν γιο του είναι ο φονιάς του Σπύρου. Θέλει πρώτα να σιγουρευτεί για την ενοχή του Θωμά και μιλάει τόσο στην Ανέτ όσο και στον ενωμοτάρχη, ο οποίος τον συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση, γνωρίζοντας για την ομάδα «συντρόφων» που θέλει εκδίκηση. Ομως ο Νέστορας είναι αποφασισμένος να πεθάνει ο φονιάς του γιου του και πρέπει με μεθοδικές κινήσεις να προετοιμάσει τη μεγάλη εκδίκηση. Και μπορεί ο Νέστορας να προσποιείται πως δεν συμβαίνει τίποτα και να συνεχίζει να συμπεριφέρεται φυσιολογικά στον Θωμά, ωστόσο ο Κυπραίος ανακαλύπτει πως είναι κοντά στο να μάθει την αληθινή του ταυτότητα και προσπαθεί να του ρίξει στάχτη στα μάτια.

Εκείνο όμως που τον συγκλονίζει είναι ο χωρισμός του από την Ελένη, η οποία αποφασίζει να ζήσει με τον έρωτα της ζωής της, τον Λάμπρο. Ο χωρισμός αυτός ρίχνει ξανά στα ναρκωτικά τον Θωμά, που αρχίζει να δείχνει και πάλι ένα πρόσωπο διαφορετικό και επικίνδυνο. Ο Νέστορας προσπαθεί να τον συνεφέρει και προειδοποιεί την Ελένη για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει...

Άγριες Μέλισσες θάνατος Θωμά

Νεκρή ωστόσο στα νέα επεισόδια θα δούμε και την Θεοδοσία. Δείτε εδώ το τραγικό τέλος της.

Καρέ - καρέ ο θάνατος του Κυπραίου που τινάζει τα μυαλά του στον αέρα

Στον Β΄ κύκλο θα δούμε τη σύλληψη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου και ο Θωμάς είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα βρεθούν σαν μάρτυρες υπεράσπισής της. Ετσι κόβει μαχαίρι τα ναρκωτικά και μένει νηφάλιος για να μπορέσει να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει. Η Ελένη τον ευχαριστεί για όσα κάνει για εκείνη. Το ηθικό του αναπτερώνεται ξανά. Η μεγάλη στιγμή της απόφασης του δικαστηρίου έχει φτάσει και όπως πρώτο το TV24 σας αποκάλυψε, η Ελένη θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και θα γλιτώσει τη θανατική ποινή. Ετσι οδηγείται στις φυλακές. Σε μια επίσκεψή του, η Ελένη θα τον διώξει για πάντα από τη ζωή της: «Μην έρθεις ξανά εδώ, Θωμά. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα, το εκτιμώ, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι να με βλέπεις. Δεν θέλω. Φύγε να φτιάξεις τη ζωή σου», του λέει και εκείνος συγκλονίζεται. Επιστρέφει στο σπίτι και παίρνει ξανά ναρκωτικά. Ο Νέστορας μπαίνει μέσα. Τον κοιτάζει με μίσος, λύπη και απογοήτευση. Του ζητάει να μαζέψει τα πράγματά του, να φύγει και να μην τον δει ποτέ ξανά. Ο Θωμάς καταλαβαίνει ότι έφτασε πια το τέλος του. Συγκλονίζεται από τη δύναμη και την ανωτερότητα του Νέστορα να μην τον σκοτώσει παρότι εκείνος δολοφόνησε τον γιο του. Ξέρει όμως πως του έχει στήσει παγίδα, ώστε να συλληφθεί και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του. Ο Θωμάς έχει πια χάσει τα πάντα και βλέπει το τέλος να έρχεται. Ομως αποφασίζει ο ίδιος να βάλει το τέλος. Ετσι αρπάζει το όπλο του και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα... Ο Θωμάς Κυπραίος είναι νεκρός!