«Βόμβα» μεγατόνων απόψε 29/9 στις 8 Λέξεις - Στη φόρα όλη η αλήθεια για τον Φοίβο

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα» μεγατόνων απόψε 29/9 στις 8 Λέξεις - Στη φόρα όλη η αλήθεια για τον Φοίβο

Μια «βόμβα» θα σκάσει το σημερινό 29/9 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στη φόρα θα βγει όλη η αλήθεια για τον Φοίβο.

Όσα θα δούμε απόψε στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ

Μιλτιάδης ανοίγει τον φάκελο που του έδωσε ο Έκτορας και μέσα βρίσκει τις αποδείξεις που ενοχοποιούν τον Φοίβο. Ο Μάρκος, ο Νικηφόρος και η Ηλιάνα δίνουν κατάθεση στο τμήμα και εξηγούν ποια ήταν η σχέση τους με την Ευγενία και την Στέλλα. Ο Μάρκος καταστρώνει και πάλι σχέδιο με την Τζουλιάνα καθώς προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη Ναυσικά. Στο μεταξύ, η Έρση παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι με τον Οδυσσέα.

Η αστυνομία εντοπίζει DNA στην αποθήκη στον Ασπρόπυργο που ταιριάζει με DNA από το κότερο Δερβάνη και ο Φοίβος αρχίζει να ανησυχεί. Εντελώς τυχαία, η Έρση μαθαίνει πως ο Οδυσσέας τής είπε ψέματα και ότι η Ναυσικά δεν του δάνεισε χρήματα. Ο Νικηφόρος κάνει ξεκαθάρισμα στην Εύα και της λέει ότι για να είναι μαζί πρέπει να βάλουν κάποιους όρους.

Ο Λουκάς πάει στον Μιλτιάδη για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φόρα και οι δύο φίλοι ανοίγουν τις καρδιές τους.

Στη σειρά θα δούμε επίσης και ένα νέο πρόσωπο που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

8 Λέξεις: Η Βίκυ εκβιάζει τον Δημήτρη από την φυλακή - Σούπερ αποκλειστικό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με τον Δημήτρη, ο οποίος πρόκειται να δεχθεί σκληρό εκβιασμό από τη Βίκυ που μπήκε φυλακή.

O κλοιός στενεύει και η Βίκυ καταλήγει στη φυλακή, σκορπώντας τον πανικό σε πολύ κόσμο και περισσότερο στον Δημήτρη, που τελευταία έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Η ανησυχία του δεν είναι αβάσιμη, καθώς η Βίκυ ακόμα και μέσα από τη φυλακή κατορθώνει να τον τρομοκρατήσει. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ηλιάνα...

Ο Σίμος έχει όλα τα στοιχεία που θέλει για να κλείσει τη Βίκυ στην φυλακή και το πρώτο που κάνει είναι να διαπραγματευτεί με την αστυνομία την πληροφορία για τη διεύθυνσή της. Η αστυνομία οργανώνει μια πολύ καλά στημένη επιχείρηση και εισβάλλει στο σπίτι της. Η σύλληψη της Βίκυς γίνεται αμέσως πρώτη είδηση και χαρίζει στον Σίμο ένα τρομερό αποκλειστικό, αλλά παράλληλα προκαλεί την ανησυχία της Ηλιάνας. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης αποφασίζει να ψάξει για τα κλειδιά του διαμερίσματος του Φοίβου, καθώς οι υποψίες που πλέον έχει για τον γιο του είναι πολλές.

Οσο και να μη θέλει να πιστέψει τον Εκτορα, κάποια μικρά σημάδια από το παρελθόν και στοιχεία από τον χαρακτήρα του γιου του, συνηγορούν σ’ αυτή τη φρικτή αλήθεια! Στο μεταξύ, η σύλληψη της Βίκυς έχει φέρει μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία στον Σίμο και παράλληλα ανησυχία στην Ηλιάνα και πανικό στον Φοίβο, που βλέπει να τον πλησιάζει η αστυνομία! Η Βίκυ, από την άλλη πλευρά, δέχεται μεγάλη πίεση από τους αστυνομικούς προκειμένου να δώσει το όνομα του συνεργάτη της, αλλά δεν δείχνει να είναι διατεθειμένη να μιλήσει.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς πρόκειται να μπει και ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω. Δείτε εδώ ποιο.

Με αυτόν τον τρόπο θα εκβιάσει η Βίκυ τον Δημήτρη από τη φυλακή στις 8 Λέξεις

Την ίδια στιγμή ο Αλέκος κάνειεπίσημη πρόταση στον Σίμο και του ζητάει να αναλάβει μια δημοσιογραφική εκπομπή στο καινούριο κανάλι, ενώ ο Δημήτρης αγχώνεται όλο και περισσότερο γιατί φοβάται ότι η Βίκυ θα μιλήσει και θα τον καρφώσει στην αστυνομία, ενώ ο Φοίβος, φανερά ανήσυχος μετά τη σύλληψη της Βίκυς, προσπαθεί να βρει τρόπους να καλύψει τα ίχνη του. Οι φόβοι του Δημήτρη αρχίζουν να βγαίνουν αληθινοί, καθώς δέχεται ένα τηλεφώνημα από το τσιράκι της Βίκυς, που τον εκβιάζει ανοιχτά και του ζητάει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό:

«Θα πληρώσεις πολλά για να της κρατήσεις κλειστό το στόμα και μην κάνεις καμιά βλακεία γιατί θα αρχίσει να κελαηδάει από τώρα», του ξεκαθαρίζει και ο Δημήτρης είναι στην κυριολεξία τρομοκρατημένος. Ο Εκτορας στο μεταξύ πιέζει για ακόμα μια φορά τον Μιλτιάδη και του λέει: «αν δεν αποδεχτείς την αλήθεια για τον Φοίβο, τότε θα πάω στην αστυνομία και θα τον καταδώσω εγώ»!

8 Λέξεις spoiler

Ο Μιλτιάδης πιέζεται πάρα πολύ και μαζί οι υποψίες του διογκώνονται περισσότερο, γι’ αυτό κλέβει τα κλειδιά της γκαρσονιέρας του Φοίβου και αποφασίζει να μπει μέσα. Ομως, ο Φοίβος παίρνει είδηση ότι έχει χάσει τα κλειδιά του και το πρώτο που κάνει είναι να αλλάξει κλειδαριές στην γκαρσονιέρα του. Στο μεταξύ ο Δημήτρης αναγκάζεται να ενδώσει στον εκβιασμό της Βίκυς, ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί από κείνη μια και καλή.

H Ηλιάνα σε πανικό

Τρομοκρατημένη η Ηλιάνα τόσο από τη σύλληψη της Βίκυς, όσο και από την ανακάλυψη του όπλου που είχε χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει την κοπέλα στην Κέρκυρα, δεν μπορεί να το διαχειριστεί και αρχίζει να μιλάει... Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι το όπλο που βρήκε ο Φρίξος στον βυθό της θάλασσας ανήκει στον Ακη Αρώνη! Αμέσως ο αστυνόμος ανακρίνει τον Ακη για το χαμένο πιστόλι κι έπειτα καλεί και την Ηλιάνα σε ανάκριση. Η όμως Ηλιάνα παθαίνει πανικό γιατί φοβάται ότι θα αποκαλυφθούν όλα και θα καταλήξει στη φυλακή. Ωστόσο, ο Αλέκος προσπαθεί να την καθησυχάσει:

«Μη φοβάσαι τίποτα, δεν μπορούν να βρουν. Αυτό είναι ένα μυστικό που δεν το ξέρει κανείς. Μόνο εσύ κι εγώ», της λέει. Τα μπλεξίματά της όμως δεν σταματούν και η Ηλιάνα καταθέτει όλη την αλήθεια για τη Βίκυ, ενώ παράλληλα ομολογεί τα πάντα στον Ακη, που ψάχνει τρόπους να γυρίσει το καταπίστευμα που είχε δώσει η Ηλιάνα πίσω στα χέρια τους.